Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי להציע פתרון לבעיה שחוזרת על עצמה שוב ושוב בפורום.

לאורך זמן יש שאלות שתמיד חוזרות ועולות שוב ושוב בעיקר על ידי מצטרפים חדשים לפורום.

בד"כ שאלות של מה כדאי לקנות, אם משתלם ואם לא מרמים אותם במחיר (שאלות לגיטימיות לדעתי למתחילים).

הבעיה היא שעיקר השאלות הם על רכיבי LOW END וזה לא ממש מעניין את החברה הותיקים בפורום.

ההצעה שלי היא שבגלל שהרבה מהמצטרפים החדשים באים כדי לקבל המלצה על רכיבים היא לכתוב סקירה של רכיבים שתרוכז בשרשור בדביק ושרשור זה יתעדכן מעת לעת.

בגלל שהנושא קרוב לליבם של הרבה חברים כאן אני מאמין שהרבה יתנדבו לתרום את שתי הסנטים שלהם לעניין. לעניין זה ימונה מנהל שיעבור על הביקורות והוא יאשר את הפרסום שלהם בשרשור ובא לציון גואל.

מה דעתכם?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

דעתי היא שזה נחמד אבל זה לא יהיה מקצועי במיוחד וגם כנראה - לא ממש יצליח.

למה?

קודם כל - בפורומים אחרים זה בד"כ תת פורום שלם ולא פוסט אחד דביק. אני מדבר על פורומים בחו"ל - בארץ פשוט עוד לא ראיתי מישהו מגיע לרמה של סקופ כזה, RTA כבר ראינו כאן ומדידת SPL ראינו כאן ואולי אפילו בדיקה בנאנו סקופ אבל לא בדיקה שבודקת היענות או קרוס אובר - אפילו לא קרוב.

מעבר לכך הבדיקות שנעשות שם הן בדיקות ברמה מקצועית ואתה לעיתים תראה תוצאות שמראות בדיקות היענות, לינאריות ואף השוואה בין מוצרים.

כאן זה כנראה לא יקרה ורוב חוות הדעת שאתה תקבל הינן - למכשיר יש סאונד נהדר, קראנצ'י.

או יותר גרוע אתה תקבל חוות דעת לא טובה כשהאשמה של הבודק היא שהוא התקין את המערכת בצורה זוועתית.

חוץ מחוות דעת על פיצ'רים, מחיר, ידידותיות למשתמש וחוות דעת בסיסית על סאונד נטו - לא יהיה ניתן באמת להסיק מזה כלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב, שמה ש johnston הציע, היה יותר בכיוון של: מערכת מומלצת בתקציב 2K, מערכת מומלצת בתקציב 3.5K, שידרוג מומלץ ב 2K עם רדיו מקורי וכו...

פורסם

יש יבואנים בפורום וזה יכול לגרום לפיצוצים וויכוחים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...