Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתה מעדיף קנס או השחתת רכוש?

GaBi_88
שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחותי הגיעה עם התינוק לבית החולים כאשר הוא מעולף.

החנתה את הרכב בחניית בית החולים באדום לבן ככה שאינו מפריע לכלי הרכב או חלילה לאמבולנסים.

העדיפה לאבד 250 ₪ ולא חלילה את הילד.

הגעתי כעשר דקות אחריה לבית החולים וכשהלכתי להזיז את הרכב שלה מיד נדהמתי לראות שהדביקו לה מדבקה, מהסוג שאינו יורד.

הרכב שחנה לפניה גם באדום לבן אבל של נכה אינו קיבל מדבקה. אבל אחד אחר שהיה במרחק של 20 מטר גם קיבל.

האם זה לא מוגזם מידי? השחתת רכוש בניגוד לחוק בתחום בית החולים.

יש חוקים ואם עוברים עליהם יש עונש שמגדיר החוק. במיקרה הנ״ל קנס כספי או גרירה, שאכן מגיע לה היות ועברה על החוק. איך ביה״ח לוקח את החוק לידיים?

היה פעם הצעת חוק בנושא על איסור הדבקת מדבקות. עבר או נפל?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מדביקי המדבקות למינהם מכעיסים בצורה מטריפה.

במיוחד אלה שמדביקים בכוונה שיסתיר את שדה הראיה, דבר כזה לא אמור להיות מקובל בשום פנים ואופן.

מצד שני, הדבקה בצד שגורמת לאי נוחות ולפגיעת בכבודו של הנהג שעבר על החוק מבלי לסכן ת'דרך שלו הביתה עם הרכב דווקא מהווה פיתרון זול ויעיל נגד אנשים שמצפצפים על כולם.

עכשיו למקרה שלך, אני מצדיק את החניה והיה מקרה חרום ולא נחסמו אמבולנסים סה"כ בסדר, אבל אם היא עשתה את זה ביודעין שאולי תקבל קנס נו אז מילא קיבלה משהו אחר, תוריד את זה עם מים רותחים, 10 דק' עבודה שווים פחות מ 250 שקל אלא אם אתה מרוויח הרבה מעל הממוצע.

אני מקוה שלתינוק שלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל נושא החניה בבתי חולים מכעיס מאוד!

האם מישהו חנה פעם באיכילוב בחניון?

לפני כחודש נאלצתי לחנות שם במשך כמה ימים בהפוגות.

הוצאתי כל פעם עשרות ש"ח ואפילו 91 ש"ח בחניה בודדת.

יש פה ניצול מגעיל.

לגבי המקרה המתואר - אין ספק שקנס עדיף.

אבל יותר עדיף שבכניסה לחדרי מיון יהיה שירות של החניית רכבים - גורם שמקבל ממך את הרכב ומחנה במקום מותר. אתה מקבל ממנו צמיד עם מספר וחוזר לקחת ממנו את המפתחות. באותה הזדמנות עם תשלום עבור החניה. כמו במסעדה ראויה...8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פה ניצול מגעיל.

זה תופעה ידועה של ניצול האנשים כי הבעלים של החניונים הללו יודעים שאין ברירה לציבור, הדבר כך גם בנתב"ג בחניה של אולם נחיתות (קבלת פנים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פה ניצול מגעיל.

לגבי המקרה המתואר - אין ספק שקנס עדיף.

אבל יותר עדיף שבכניסה לחדרי מיון יהיה שירות של החניית רכבים - גורם שמקבל ממך את הרכב ומחנה במקום מותר. אתה מקבל ממנו צמיד עם מספר וחוזר לקחת ממנו את המפתחות. באותה הזדמנות עם תשלום עבור החניה. כמו במסעדה ראויה...8)

בחניון באיכילוב שודדים.

הייתי שם על בסיס יום יומי במשך שבוע הוצאתי סביבות ה300 ש"ח רק על חניה.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול קיבלתי 100 שקל באיזור תעשיה ראשון לציון מקום שומם לחלוטין ב11 בלילה!

כבר פעם שניה השבוע!!

מישהו חשב לעצמו פעם מאיזה זכות בכלל עירייה לוקחת כסף על חניה ציבורית בעיר?

למה אנשים צריכים לשלם על עצם זה שהם מחנים את האוטו?

שחושבים על זה זה נשמע אבסורד.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השרשור - קודם כל - בעניין של הצלת חיים / מקרה חירום - אז גם קנס של 1000 ש"ח בפועל, לא היו משנים את החלטתי (לו עמדתי במצב כמו של אחותך) להגיע ברכבי לביה"ח ולהחנות באדום לבן או בכל מקום רלוונטי אחר. קודם כל הילד.

לצערינו, אין באפשרות מי מאוכפי החוק (חנייה) בבתי חולים, לדעת מי הגיע במקרה חירום ומי בא בסה"כ לבקר מאושפז.

אני מתערב איתך שאם המקרה היה בבית חולים איכילוב (שאותו אני מכיר) - זה היה יכול להגמר גם בגרירה ברוב ממקרים ובזמן קצר ביותר (מניח שמודיעים לפיקוח העירוני על חניות במקומות אסורים ואז הם באים לגרור).

מצד שני - אם תאפשר את זה, יהיו גם חוצפנים שיעמדו בחניית האמבולנסים של המיון (הגזמתי בכוונה) ללא סיבה מקלה.

מצד שלישי - אין אבל ממש אין (באיכילוב לפחות) חנייה מוסדרת בחינם (למעט חניית נכים והחניון בתשלום).

נכון, בתי החולים אולי מנצלים את הנושא של "מצוקת החנייה" אצלם, לגביית מחירי חנייה שערורייתיים בחניונים שבתשלום, אבל במקרה דנן, אין לכם להלין על מדבקה שהודבקה על הרכב (שהייתי מעדיף אותה על קנס, כי גם אותה ניתן להוריד).

רעיון לקיחת הרכבים לחנייה מוסדרת (מהמיון למשל - לחניון) ששי העלה, מעניין (אם כי מישהו אמור להרוויח כאן "אקסטרה" בנוסף לחניון ולכן מחיר החנייה + השרות הנ"ל רק יעלה).

רק בריאות !

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול קיבלתי 100 שקל באיזור תעשיה ראשון לציון מקום שומם לחלוטין ב11 בלילה!

כבר פעם שניה השבוע!!

מישהו חשב לעצמו פעם מאיזה זכות בכלל עירייה לוקחת כסף על חניה ציבורית בעיר?

למה אנשים צריכים לשלם על עצם זה שהם מחנים את האוטו?

שחושבים על זה זה נשמע אבסורד.

בראשל''צ יש משטרה מיוחדת עם ניידות יעודיות ופקחים יעודיים שכל תפקידם הוא לחלק דוחות ולגרור רכבים, הם נקראים משטרת החניה.

הכלבים האלה מסתובבים בכל מקום בחסות העירייה ועם גיבוי מלא מהמשטרה, גם אני קיבלתי מהם גרירה+קנס 250 ש''ח.

ניתן לראותם בכל ערב כמעט בסופ''ש בחניית המתחם של הסינמה סיטי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרספקטיבה קצת שונה על חניה.

המקום - סינגפור.

אי קטן צפוף ולח.

חניה חינם...בעיקר בחלומות הלילה.

יש מקומות בודדים שאפשר לחנות חינם אחרי השעה 19:00 או בסופי שבוע, אבל בגדול אין חניה חינם בשום מקום.

כשאני אומר שום מקום אני אפילו מתכוון לחניה מתחת לבית (אם אתה גר בדיור ציבורי כמו מרבית הסינגפורים)

חניה ליד הבית תעלה לך 70-90 דולר סינגפורי לחודש (תכפילו בשלוש לש"ח).

חניה בעבודה עוד לפחות 100.

אגרות גודש. כל כניסה לעיר בשעות הבוקר תעלה 2.5 עד 6 דולר ליום (תולי מאיפה באת)

אז תקחו את עניין החניות בפרופורציה! יש יותר גרוע.

מצד שני חניות לקהל שבוי הם מאוד זולות.

בשדה התעופה אני בדרך כלל משלם בין דולר לדולר וחצי כשאני בא לאסוף מישהו.

בתי חולים המחיר דומה.

אוכל ושתיה במקומות האלו זול באותה המידה כמו בעיר. אפשר לאכול ארוחה מלאה בבית חולים ב 4-6 דולר!

שתיה ממכונה - דולר!

גם בהונג-קונג לא זול להחנות...תשאלו את ליעד ועידן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הן המדבקות והן הקנסות בלתי נמנעים, בעיקר בארץ בה רמת החוצפה והבריונות גבוהה. אלמלא הקנסות והמדבקות, במדינה כמו שלנו, רכב לא היה יותר מגוש ברזל וזכוכית, מפני שלא היה ניתן להתמש בו. הכל היה סתום. יתכן וצריך ליצור מנגנון (או שאולי הוא קיים) שבמקרים חריגים מוצדקים מוכחים, יבוטל הקנס. מדבקה היא רע הכרחי.

נהג מנוסה
:roll:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה לפני שנה שהייתי צריכה להבהיל את הכלב שלי לבית החולים הוטרינרי בבית דגן, יש לציין שהכלב היה במצב אנוש.

אני לא מתביישת לומר שנסעתי כל הדרך במהירויות שהשתיקה יפה להן (ואפילו לא צילמה אותי אף מצלמה בדרך).

השאלה היא כזו - במידה והייתה רודפת אחריי ניידת - האם הייתה לי הצדקה לא לעצור? קחו בחשבון שהכלב במצב אנוש במושב האחורי בדרך לניתוח עם וטרינרית ובלון חמצן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדבקה זה סוג של פסק דין- קובעת שאתה אשם ואין דרך חזרה. מתאים לשלטון דיקטטורי.

על דו״ח ניתן לערער ושופט יקבע אם אתה אשם או לא.

למיקרה הספציפי הנ״ל, אין מי שינקה את החלון לא אחותי שיש לה תינוק ולא בעלה שעסוק מרבית היום בעבודה.

לכן או שישאר כתם ממש מכוער על הרכב או שבזמן הטיפול יבקשו מהמוסך שינקה זאת תמורת תשלום שלהערכתי יהיה מעל הקנס.

האמת כשניגשתי להזיז את הרכב שלה למקום חניה מסודר, (אגב החניה הפנויה שמצאתי הייתה במרחק של כ 100 מטר) הרגשתי שיש עליי סוג של אות קין, קצת מושפל לנסוע עם מדבקה שכולם מסתכלים עלייך וחושבים שאני (ואני אפילו לא בעל הרכב) עבריין תנועה/חניה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה לפני שנה שהייתי צריכה להבהיל את הכלב שלי לבית החולים הוטרינרי בבית דגן, יש לציין שהכלב היה במצב אנוש.

אני לא מתביישת לומר שנסעתי כל הדרך במהירויות שהשתיקה יפה להן (ואפילו לא צילמה אותי אף מצלמה בדרך).

השאלה היא כזו - במידה והייתה רודפת אחריי ניידת - האם הייתה לי הצדקה לא לעצור? קחו בחשבון שהכלב במצב אנוש במושב האחורי בדרך לניתוח עם וטרינרית ובלון חמצן.

בכל מקרה בו מסמנת לך משטרה לעצור בצד, כדאי מאוד לעצור אחרת תקבלי הזמנה לבית משפט על אי ציות להוראת שוטר.

גם אם לדעתך הנסיבות מקלות. קחי בחשבון שבמידה ולא תעצרי, השוטרים יזעיקו תגבורת, יוקם מחסום בו יפרסו דוקרנים ושם את תעצרי, בין אם תרצי בך ובין אם לאו.

כבר קרה לי מקרה שעיכבתי רכב שעבר באדום ולאחר שניגשתי לרכב התברר כי מדובר בבעל ואישה ושהאישה כורעת ללדת.

העברתי את האישה לניידת שלי וטסתי משם עם כריזה וכחולים לרמב"ם.

מיותר לציין שלא נרשם לנהג דו"ח על העבירה.

זה נקרא הפעלת שיקול דעת ומתן שירות לאזרח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד אחד אתה צודק, וברור שלאף אחד אין דרך לדעת מה הולך אצלי בתוך הרכב - וכמובן שצריך לעצור כדי לאפשר לשוטר לוודא מה המצב.

מצד שני - מצב אנוש, פציעה חמורה, אי יכולת לנשום, מרחק של דקות ממוות וכל דקת עיכוב היא דקה של דרך לבית החולים (ולשניה בואו לא נתייחס שבמקרה שלי מדובר בבעל חיים)

מה עושים במצב כזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עושים? עוצרים!

לשוטר יקח בדיוק חצי דקה להבין את הבהילות ואת המצב הרפואי ויש לו הרבה יותר כלים להתמודד עם המצבים הללו (אם זה קורסים בעזרה ראשונה, ניידת משולטת עם אמצעים רבים לפינוי הדרך וכו').

ניידת משטרה או כל רכב בטחון אחר יגיע תמיד מהר יותר מרכב פרטי לכל מקום נתון כאשר הוא מפעיל אמצעים.

בסופו של יום, הזמן ש"יתבזבז" על העצירה לשוטר הוא בטל בשישים לעומת הזמן ש"יחסך" בהגעה לבית החולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...