Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים קניתי פעם ראשונה מזה 20 שנה רכב אוטומטי..וחבל.

אבל לעינייננו,בבדיקה רשמו לי רעש מבלוק אביזרי מנוע שזה אומר, רצועות מותחנים וגלגלות.

62.000 ק"מ עם מנוע במצב מצויין.העיניין הוא שאני מסובב את ההגה בכיכר או סתם סיבוב

יש רעשים של נקישות או טיקטוקים וזה מגיע עד כמה שאני יכול להבין או "להרגיש" מתחת למנוע ולא מהתפוחים

או לאגרים, כך לדעתי בכל אופן.

האם זה קשור בכלל לממצאים של הבדיקה בקומפיוטסט או שזה יכול להיות ציריות או בעיית מסרק הגה?

חשובה לי דעתכם בכללי לפני שאני ניגש למכון שנית ומעביר שם כמה שעות ביום עבודה לחוץ..

תודה למשיבים.

פורסם

גש למוסך לבדיקה. במקרה הטוב יש צורך רק בהחלפת גומיה לציריה שנקרעה ובמקרה הרע,יש להחליף פעמון /את כל הצירייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
גש למוסך לבדיקה. במקרה הטוב יש צורך רק בהחלפת גומיה לציריה שנקרעה ובמקרה הרע,יש להחליף פעמון /את כל הצירייה.

קולאוטי, אם פעמון הצירייה דופק גם במיקרה הטוב לא יעזור החלפת גומייה ולא גריז חדש אלא בכל מצב יידרש החלפת הפעמון כולו!

פורסם

תודה חברים,אני מניח שגומייה זה לא ממש סכום

יש מושג מה עלות פעמון וציריה במקרה הגרוע?

ואם בכלל המוסכניק יכול לדעת מאיזה צד הציריה/פעמון דופקים?

והאם הבוחן היה אמור לעלות על העיניין הזה,שכן הרכב אצלי שבועיים בדיוק..

פורסם

בוחן לא יכול לעלות על זה בבדיקה כל עוד הוא לא נוסע על הרכב ובודק אותו במצב נסיעה. לגבי המוסכניק הוא אמור בהחלט לזהות באיזה צד זה. בדר"כ בצד המרעיש הגומייה של הצירייה תהיה קרועה ואת זה גם אתה יכול לראות מתחת לרכב צמוד לגלגל. פעמון צירייה יכול לנוע לרכב כמו שלך בין 200 ל-300 ש"ח ביחד עם גומייה ושקית גריז קטנה. עם עבודה לא אמורים לגבות יותר מ-400 - 450 ש"ח. רק תידאג שלא מנסים לעשות עליך קופה ולא להסכים להחליף את כל הצירייה שזה מה שנהוג במוסכים שמיתעצלים להחליף רק את הפעמון ומנסים לגזור קופון.

פורסם

תודה רבה מאור על התמחור ומידע,בהחלט זול וחשבתי בכיוון ה600..

ניסיתי להציץ למטה מתחת ועד כמה שיכולתי לראות ללא ליפט כמובן,

אין בריחות של גריז,התזות או גומיה קרועה.זה נראה דיי חדש האמת.

רק על הליפט אולי נראה את הדברים טוב יותר.

פורסם

עקרונית אם הגומייה קרועה אתה תראה זאת אך גם יכול להיות בלאי של הפעמון שלעיתים לא ייתבטא בגומייה קרועה שניכנס דרכה ליכלוך שהורס את הפעמון עצמו.

פורסם

מאור,ברכב הקודם שלי החלו תקתוקים מאחת הציריות.

בלי דיחוי, פניתי למוסך והתברר,שגומיית הצירייה של צד שמאל נקרעה והיאר הוחלפה ללא תוספות נוספות.

לעומת זאת,אם נקרעת הגומיה ולא תופסים את הרעש בזמן -נסיעה כאשר הגומיה קרועה שוחקת את הציריה כמובן ולכן,

תלוי כמה זמן פותח הנושא הזניח את העניין ועד שלא ירימו את הרכב על הליפט אין לדעת את היקף/מהות התיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאור,ברכב הקודם שלי החלו תקתוקים מאחת הציריות.

בלי דיחוי, פניתי למוסך והתברר,שגומיית הצירייה של צד שמאל נקרעה והיאר הוחלפה ללא תוספות נוספות.

לעומת זאת,אם נקרעת הגומיה ולא תופסים את הרעש בזמן -נסיעה כאשר הגומיה קרועה שוחקת את הציריה כמובן ולכן,

תלוי כמה זמן פותח הנושא הזניח את העניין ועד שלא ירימו את הרכב על הליפט אין לדעת את היקף/מהות התיקון.

מעולם לא שמעתי על פעמון צירייה שדפק והחלפה של הגומייה עם גריז מחדש פתר את הבעיה כי הפעמון דופק בגלל ליכלוך שניכנס בין הכדוריות שנימצאות בתוך הפעמון ופשוט דופק ושוחק אותם או שבלאי מוגבר שלהם מביא לדפיקות, אך אם אתה אומר...טוב. :)

• תוכן חדש...