Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין מספר רכבים שהפרמטרים שלי הם :

נסיעה של 1000 ק"מ בחודש בערך.

רצון ל- צריכת דלק נמוכה

אמינות , וזולות בטיפולים ובהחזקה

הרכבים שעומדים על הפרק אשמח לשמוע חוו"ד עליהם

פביה 2002-2003 1400 ידני

אופל קורסה

ה 2002-2004 1400 ידני / 1200 גיר רובוטי

הדגש על צריכת דלק כמה שיותר נמוכה ואמינות אם יש עוד רכבים שעוים בדעתכם " אוכלים " פחות מ 1 :15 אשמח לשמוע

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

לאופל קורסה 1200 ובמיוחד רובוטי לא ממליץ לך להתקרב.הרצון לחסכון בדלק (בגלל המחיר המטורף היום) עם כל הכבוד,לא צריך לבוא בחשבון על רכב,שעלול להיות יקר מאוד לתחזוקה במוסכים וחלילה תקלה בראש מנוע (ידוע ברכבים עם מנוע אקו-טק) והגיר הרובוטי שעלות שיפוצו יקרה להחריד עלולים לתת לכיסך מכה כואבת בהרבה מאשר עוד 0.5 ש"ח לליטר דלק.

את הקורסה עם מנוע 1400 ידני לא הייתי פוסל על הסף.

חוץ מזה,לא ציינת תקציב,בטוח שיש אופציות ראויות ופרט לכך,נראה שהנתונים של צריכת הדלק שנתת כאן דמיוניים (אני בספק גדול אם הקורסה האוטומטית מתקרבת לנתון שהעלית,אם ברצונך בחסכון ,אתה צריך לבחור רכב עם גיר ידני).

פיאט פונטו עם גיר ידני משנתון גבוה יכולה להיות מעניינת (לא יודע אם תשיג שם 1:15) ואם אתה מעוניין ברכב מאוד חסכוני,תצטרך לחשוב על דיזל ידני (השאלה היא האם בתקציבך אפשר למצוא רכב כזה שלא קרעו לו את הקרביים)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לי היתה רנו קליאו שנת 2002 בנזין אוטומטי, הרכב עשה לי בממוצע 12.5-13 קמ' לליטר עירוני+בינעירוני.

אך כאשר הייתי נוסע בינעירוני על 90 הוא היה עושה בסביבות ה- 15 קמ' לליטר.

אני ממש ממליץ על הרכב, אבל חשוב לקנות רכב שתחזקו אותו כמו שצריך אחרת זה פתח להמון צרות.

under construction...

• תוכן חדש...