Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אויי .. נשרף רכב אספנות בטבעון

datsun280z
שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

זה עצוב מאד אבל לפחות אין נפגעים בנפש ובגוף.

מפחיד שכל טמבל עם "אידיאל" וקופסת גפרורים יכול לגרום לכזה נזק ענק, קלות בלתי נתפסת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב בר שיפוץ ... ראיתי רכבים במצב יותר גרוע מזה ששופצו. לא הייתי ממהר להספיד את הרכב . נכון שעלות שיפוץ כזה היא אדירה בלשון המעטה אבל להספיד את הרכב מוקדם מדי .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה אנשים קשים אתם!

בואו נסח מחדש את השאלה..

האם בעל הרכב הינו אדם אשר בבעלותו הרכב אשר מתגורר או מאחסן את הרכב אשר הופיע בחדשות

הינו חבר במועדון החמש או אדם מוכר במועדון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב בר שיפוץ ... ראיתי רכבים במצב יותר גרוע מזה ששופצו. לא הייתי ממהר להספיד את הרכב . נכון שעלות שיפוץ כזה היא אדירה בלשון המעטה אבל להספיד את הרכב מוקדם מדי .

אני לא הייתי בטוח בדבריך, מאחר והטמפ' עלולה להגיע למשהו באיזור נק' הרתיחה המתכת עלולה להתעוות רבות ולהחלש קשות כך שלא בטוח שניתן להציל רכב שנשרף.

לגבי המנוע והגיר, ישנו סיכוי גדול מאוד שהשווי שלהם יהיה כמחיר המתכת..

בכל מקרה כאב לב, אני רואה שאני מנתוק מהמציאות, רק עכשיו התעדכנתי בגודל השריפות שהיו היום.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממבט ראשון אפשר לראות שהרכב ללא נזק רציני

זכוכית הפנסים נשארו שלמות וכול הניקלים גם

מה שאומר שהיתה שריפה אבל לא כזו רצינית

בנוסף ניתן לראות שהרכב ללא גלגלים ויש סיכוי שהוא עומד על בוקים

מה גם שגלגל ההגה נראה שלם

אני מהמר שהרכב הזה בר שיפוץ

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שאני מבין שבעל הרכב נמצא פה ככל הנראה וקורא את הדברים אני מחזק אותו וקורא לו לאגור כוחות לא להתייאש לשפץ את הרכב וכמובן להזמין אותנו להשקה לאחר השיפוץ ! מקווה שבעל הרכב קורא את דבריי!בנוסף ממליץ להיעזר ברפי לין שמכיר את הרכב ואף סייע בעבר לשפץ אחת כזו ומכיר את מערכות החשמל של הרכב .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם אני מבין טוב, מה שאומר בני זהר הוא שאם בעל הרכב היה מגיע למיפגשי נשר ומישתתף במיצעד יום העצמאות, הרכב לר היה נישרף??

וואו...זה מה שאתה אומר בני??

אתה בן אדם טוב...כמה פירגון...

ואם הבנתי לא נכון, אז אני מיתנצל. אבל אז אתה צריך להסביר

אריה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעל הרכב שנשרף, צור קשר בהודעה פרטית, גם אם אינך חבר מועדון כלשהו וננסה לעזור לך.

חברים ממועדון ה5.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...