Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מניע את הרכב (אוקטביה) יש רעש מוזר שנייה אחרי שהמנוע מתניע. מין חריקה מלחיצה..צ'חקק כזה..

מה זה יכול להיות?

וכשאני יוצא מהרכב והחלונות פתוחים ואני לוחץ על הכפץור בשלט של הנעילה מרכזית, החלונות עולים 5 סמ' וזהו. הם אמורים לעלות עד הסוף? אני שואל כי כשאני סוגר אם המפתח ומחזיק אותו שנייה מסובב, החלונות עולים עד הסוף.

פורסם

1. אני אישית חושב (ותקן אותי אם אני טועה) שזה הסטרטר שלך, תחזיק פחות את המפתח כדי לא להרוס את הסטרטר

2. בעיות מהסוגה הזה גש למוסך (לא חייב מורשה רק שיהיה בן אדם שאתה בוטח בו)

למה מוסך?

כי במערכות כאלה יש מספיק חוטים, ואם אתה לא באמת מבין בזה ורק ידע כללי אז אל תסתכן גש למוסך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ובכן, ברכב של אחי יש אותה הבעייה עם החלון

יש מנגנון שמעלה אותם, ויש איתו בעייה בעת סגירת הרכב עם השלט, כנראה שלא מגיע מספיק מתח או שאין לו כוח.

במקום לזרוק 250 שקל להחליף אותו, סגור את החלון לפני יציאה מהרכב.

הדבר השני הוא או שאתה מתניע וממשיך לסובב את המפתח, או שיש לך רצועה יבשה.

פורסם

לי הייתה אותה בעיה בסיווק, רפי המליץ לי על ספריי סיליקון וזה פתר את הבעיה בצורה נפלאה !!

אתה צריך לנקות את המסילות בגומיות ואז לשים את הספריי והבעיה נפתרה !

בן.

CIVIC ESI

פורסם

גם לי זה נראה כמו רצועה או משהו כזה. כי להתניע אני בטוח יודע.

למשל אתמול נסעתי הרבה והתנעתי את האוטו כמה בפעמים ביום. כל פעם הרעש היה יותר יותר חלש.

כנראה שמשהו תקוע וכשהוא מתחמם או זז הוא עושה פחות רעש.

פורסם

עזוב מוסך יכול להיות שככה המנגנון,בדוק בספר הרכב,

אני יכול לתת לך דוגמא מאצלי בפוקוס אחרי ניתוק המצבר כדי שהחלון יעלה בלחיצה אחת או עם השלט צריך לסגור אותו וללחוץ כמה שניות עוד כדי שייקלט אצלו במערכת.

יש כל מני שיטות נסה למשל את זה...

צביקה

• תוכן חדש...