Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אחרי שמכבים מנוע ומוציאים את המפתח מהסוויץ' האורות מאחורה דולקים. מה אפשר לעשות? אודה מאוד לכל תשובה מהירה כיוון שאי אפשר למשוך את הבעיה עד מחר

פורסם

היי,מתחת לדוושת הברקס בחלק האחורי שלה יש מין "כפתור" שחור.

קודם כל תנסה ללחוץ על הבלמים כמה פעמים חזק,אולי ישתחרר.

במידה ולא, יש קונקטור שמוביל לשם תנתק אותו- אבל אל תשכח לשים לעצמך תזכורת - אחרת תסע בלי אורות בלמים.

http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&tbm=isch&tbnid=WZqC9pCeLctnOM:&imgrefurl=http://www.cardomain.com/ride/2964655/1996-hyundai-accent-sedan-4d/page-4&docid=GIOJwPOOoUXCiM&imgurl=http://memimage.cardomain.com/ride_images/3/1859/3101/29646550296_large.jpg&w=450&h=296&ei=RR8UULTXKe3S4QT-goC4DA&zoom=1&iact=hc&vpx=322&vpy=58&dur=485&hovh=108&hovw=169&tx=157&ty=124&sig=109742539577509398197&page=2&tbnh=108&tbnw=169&start=12&ndsp=17&ved=1t:429,r:2,s:12,i:115&biw=1024&bih=345

זאת תמונה שלו,אתה רק תראה את הראש שלו.

פורסם

כנראה מתג אור בלם התקלקל או ברח מהמקום. הוא יושב מעל דוושת הבלמים. אם הוא ברח נסה להחזירו למקומו, אם לא תצליח נתק אותו מהתקע שלו. ואם שום דבר לא עוזר נתק למשך הלילה קוטב אחד מהמצבר וסע למוסך בבוקר.

פורסם

היוניט בלם יושבת מעל דוושת הבלם ולא מיתחתיה כך שיש מצב שחלק ממנה נישבר והדוושה לא לוחצת כדי לכבות את האורות. חפש על השטיח של הנהג חתיכות של פלסטיק של היוניט הזו.

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לכם.

אני לא יודע איך זה נראה ואיפה בדיוק זה נמצא, ועכשיו גם קשה לראות.

אפשר לנתק את המצבר וזהו? איך מנתקים את המצבר?

פורסם

רשמתי לו מתחת על מנת שיגש לחלק האחורי שלה,והדגשתי כמובן שבחלק האחורי שלה... וכמובן שבחלק האחורי שלה אין מתחת כי הדוושה לא מחוברת לרצפה כמו בגרמניות.

פורסם
אני לא יודע מה להגיד לכם.

אני לא יודע איך זה נראה ואיפה בדיוק זה נמצא, ועכשיו גם קשה לראות.

אפשר לנתק את המצבר וזהו? איך מנתקים את המצבר?

עדיף לנתק את הנתיך המתאים. קח ספר רכב ואתר את מיקומו של הנתיך של אורות הבלימה.

אם אתה לא יודע לנתק נתיך או קוטב מינוס ממצבר, בקש ממישהו שיכול (שכן, דוד, הדוור, החלבן) לעשות זאת עד מחר ואז תסע למוסך.

פורסם

קרה לי בדיוק השבוע

לצערי לא צילמתי את האלתור וגם גרם לי להחליף מצבר אולי שלא לצורך ( היה כבר ישן ומת לגמריי )

מעל הדוושה מחובר הסנסור , אבל אין לו אפשרות כיוון לפי מה שאני ראיתי

על הדוושה נימצא "פלאח" קטן עליו ישב החלק שנישבר

אילתרתי משהו מגומי קשיח יחסית , במקום להדביק לקחתי חתיכה עבה יצרתי בה חריץ והשחלתי אותה על הפלאח המדובר

לשמחתי צדקתי בעובי בניסיון הראשון

אם נישארו לך חלקים מהשבור תוכל לדעת את העובי המדוייק שאתה צריך

אם לא ניסוי וטעיה

אם תסתבך ותרצה אנסה לצלם

עפר .

פורסם

רגע האם צריך להבריג החוצה את החוטים של + או - של המצבר וכך לפתור את הבעיה (לפחות עד מחר)?

תראה הבעיה שאני לא יודע אם זה אמור להיות ממש קרוב לרצפה או שזה פנימה יותר. ואני מתחיל להילחץ וגם חשוך...

פורסם

אין צורך.

מעל הסנסור אתה תראה קונקטור נשלף לבן מחובר אליו.

נתק אותו וזהו.

יכבו האורות.

אבל!

לא לנסוע ככה! אין לך אורות בלימה בלי הקונקטור הזה!

זה רק שלא ייגמר המצבר.

עפר.

פורסם

היי חבר,

קרה לי אותו מקרה לפני שבועיים,כפתור היוניט נשבר,נתק את המינוס של המצבר,לך בבוקר למוסך,

לא אמור לעלות יותר מ-30 שקל ההחלפה של החלק.

C!V!C

פורסם

הייתי במוסך והם תיקנו לי בחינם.

הם מכירים אותי מכל התקלות בזמן האחרון ועשו עליי מספיק קופה בשביל לוותר לי פעם אחת :-D

• תוכן חדש...