Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

sperial, ממש לא סלט

אתה טוען שלנהג האיטי אותן הזכויות כמוני על הכביש. אף אחד לא אמר אחרת. שים לב להבדלים בגישה ביננו

אתה מנסה לשכנע שאני דורש זכויות יתר על הכביש כי אני חושב שאני ממש מהיר. ממש לא. אני זה בכלל לא הנושא, הנושא הוא הנהג האחר, האיטי. מי שנוסע במהירות הממוצעת ומטה - אין שום סיבה בעול םשיעבור נתיב. מה כבר יכול להפתיע אותו שם? למה מלכתחילה הוא עובר נתיב? אנחנו לא מדברים על מי שמבצע פרסה או מי ששנייה אחר כך שוב פונה שמאלה. כשאני עובר לנתיב השמאלי אני עושה את זה כדי לעקוף, לא כי לא נעים לי לראות מכוניות לפניי וזה פוגע באגו שלי. אם אני נוסע באותה המהירות כמו כל השאר ולא מתכוון להאיץ - למה לי בכלל אפילו לפזול שמאלה?

אתה טוען שבצומת אפשר לעקוף גם מימין, אבל זה לא ה-Issue כאן, אלא בכלל, הצורך הבלתי נשלט הזה של אותו מר פלוני האיטי לשבור שמאלה רק כי שם לא יהיו מכוניות לפניו. אני לא דורש, כאמור, זכויות מיוחדות לעצמי אני מבקש (וגם פותח השרשור הזה, כמו שאני מבין אותו) בסך הכל לא להיות חראות ולהבין שסוף העולם לא יגיע אם מר פלוני יראה שיש נתיב פנוי ועדיין ישאר בנתיב שלו. זאת הבעיה ולא זה שאולי פתאום רץ איזה חתול לכביש, אז הנהג לפני בלם ולא האיץ מ0 ל100 ב5 שניןות. אנחנו לא בתחרות, אבל זה באמת בזבוז זמן. כאמור, מי שנוסע ככה הוא גם זה שצופר לי כשאני מאט לפני מעבר חציה וזה שמתעצבן כשאני מאט לפני רמזור צהוב (ולא דוהר באדום הלאה) וכו'. רק סממנים שונים של מנטליות ערסית של "לא לצאת פראייר".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם לידע כללי - בניה שמאלה מכביש חד סטרי עם יותר מנתיב אחד, צריך להיצמד לשמאל, כמו שבפניה ימינה צריך להיצמד לימין.

אפשר לנעול את השירשור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא כולם ממהרים כמוך בכביש, שים לב - הנורמה היא לא אמורה להיות למהר. אתה אמור להיות החריג.

כשאתה מהבהב למישהו שעוקף במהירות 90 על השמאלי בגלל שאתה רוצה לעקוף על 120, זו טעות - כי אתה החריג.

כל אדם שקצת מודע לא שמח לנסוע \ לעמוד \ להיות מאחורי משאית, שכן זה מסוכן ולא נעים בכלל.

כשאני מגיע לפניה עם 2 נתיבים שמאלה אני לוקח את השמאלי, כך אני מרחיק את עצמי מהתנועה ששואגת בנתיב שממשיך ישר, על 100 קמ"ש רק חצי מטר מימיני.

מן הסתם שאני גם מפנה את הנתיב לאחר שסיימתי את העקיפות שרציתי לעשות.

• תוכן חדש...