Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה דעתכם לגבי מיצובישי האנטר 2010?


cocAIn
שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש אצלינו שניים:

2008 . DAKAR 178 כ"ס. אוטומט מפואר. רכב חזק עם אמינות טובה בסה"כ.

קצת קופצני ולא נוח ביחס למתחרים. הדגמים הרגילים הרבה יותר נוחים.

יש 2011 גיר רגיל. הדגם הפשוט. בסה"כ רכב בסדר גמור. הארגז הארוך משלים את הגרוש ללירה

 

שני הרכבים עובדים עם נגרר ונותנים תמורה טובה.

סחירות למכירה חלשה יחסית למתחרים (נו, יותר טובה מהנווארה)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטנדרים יש צורת מסחר קצת שונה. בסך הכל מדובר ברכב שאמור לשרת אותך לצרכי עבודה והשיקול ברכישה הוא לרוב עסקי ולא מעורבים בו שיקולי נוחות או יופי כמו ברכב רגיל אלא רק כשמדובר ברכב שאתה נוהג עליו ביום יום.

 

בשוק הטנדרים להערכתי בלבד (ואני לא עובד אצל לוי יצחק) מבחינת ביקוש וסחירות

 

1. איסוזו די-מקס

2. טויוטה היילקס/ויגו (היה יותר מבוקש, אך יקר כמשומש ללא הצדקה)

3. מיצובישי הנטר

 

יש את המאזדה שאני לא מכיר ולא התעסקתי ואת הנווארה שהוא היה הטוב ביותר בקטגוריה ב 2008-9 אך אמינות לא טובה וצירוף של מוסכי קרסו הפכו את הביקוש שלו למשהו שמאוד קשה לי להעריך. (יש לנו 2008 יד 1 ולא מצליחים למכור יותר משנה- הצעות נמוכות יותר מ20% פחות).

אני מדבר על רכבים חדשים שעולים כ 220-250 אש"ח. ככל שטנדר מתיישן הביקוש שלו עולה ביחס ישיר לאמינות ותמורה לשקל. רק תוצאת הבדיקה תקבע מכירה באמת, כי טנדר שחוט זה בור בלי תחתית שגם יגרום להוצאות וגם ידפוק לך את העבודה היומיומית.

 

הדאקאר שלנו עמד למכירה 3 פעמים (יד 2 2008 ) ולא נמכר - הצעות נמוכות. אני חייב לציין שגם הוא וגם הנווארה "לא מלוקקים" ועם 250 אלף ק"מ+ אז הם לא דוגמאות קלאסיות. למרות זאת שניהם טופלו רק במורשים ומתוחזקים כמו שצריך.

 

להערכתי המיצובישי איפה שהוא באמצע -וכמו כל טנדר - אם הוא שמור ועובר בדיקה טובה אז ימכר צ'יק צ'ק.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...