Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נשמעות אזעקות בחיפה, למישהו יש הסבר?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הודיעו על זה מראש כבר באמצעי התקשורת.

ניסוי צופרים ותו לא, אפשר לחזור לשגרה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

העירה אותי בבהלה מסויימת. מצאו להם שעה לניסוי צופרים..

* אם מישהו ראה בנאדם נעמד על החלון בטרם הבין שלא הספיק ללבוש כלום, הוא מסר לי שהוא מתנצל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הייתי בחיפה פעמיים לאחרונה. העיר בתרדמה עמוקה. כנראה היה צורך באזעקה כדי להעיר קצת את העניינים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לי שלחו SMS. קראתי בפייסבוק. הייתי לחלוטין מוכן, ועדיין הלחיץ לי את התנשמת. פשוט זרק אותי אחורה ל-2006.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הצפירה היתה במסגרת איזה תרגיל של כחוחות הביטחון וההצלה. כנראה היו צריכים לקבוע שעה שתהיה נוחה לכולם, ולא תפגע יותר מדי בשגרה האזרחית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הייתי בחיפה פעמיים לאחרונה. העיר בתרדמה עמוקה. כנראה היה צורך באזעקה כדי להעיר קצת את העניינים.

אם זה הדיווח שלךאז הנה עידכון:

חיפה בקומה, בכל הפעמים שיצא לי להיות בחיפה במהלך השנים העיר היתה בשינה עמוקה.

חוץ מזמני ביקור של אוניות צי אמריקניות ו\או נושאות מטוסים, אז העיר (על זונותיה) שוקקת חיים לכמה ימים.

ובחזרה לשינה עמוקה....שששש....אל תפריע לה :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - יש לך תצפפית מהונג קונג על חיפה?

האמת - כחיפאי ותיק אני הולך לישון ב-9 בערב. מכסימום 10. גם קם ב-04:30 לפנות בוקר.

מצד שני - הרבה פעמים אני קם לפני שהבנים שלי (בני 20-22) חוזרים מבילוי בעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...