Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,ברשותי סובארו אימפרזה gx שנת 2005 מנוע 2000.

כאשר הייתי באחד המוסכים(לא מוסך מורשה סובארו)לקבלת הצעת מחיר לטיפול 120000 ק״מ או 8 שנים.

בטיפול זה עליי להחליף נוזל קירור וכאשר שאלתי אותו באיזה נוזל קירור הוא הולך להשתמש הוא ענה שהוא הולך להשתמש בg12.

ידוע לי שנוזל זה הוא נוזל קירור לקונצרן פולקסווגן ורציתי לשאול האם הנוזל קירור הנ״ל יכול להתאים גם לרכבי או שמא נוזל זה הוא רק לרכבים של קונצרן פולקסווגן?

ועוד דבר,בטיפול זה אצטרך להחליף פלאגים אירידיום והומלץ לי להחליף לפלאגים או של bosch או של Ngk.

המוסכניק הנ״ל ממליץ לי להחליף לפלאגים של denso.מה דעתכם,על אילו פלאגים הייתם ממליצים לי?

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

לא הייתי משתמש בנוזל קירור G12, שמתאים לגרמניות מבית וואג, אלא במה שמתאים לרכבך.

ראה בבקשה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=391177&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C+%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8+%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%94

אני מאמין שמה שטוב לאימפרזה טורבו - טוב גם לרכבך (ואשמח אם יתקנו אותי במידה וטעיתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אוקיי תודה,אכן היה נראה לי מוזר שהמוסכניק המליץ לי על נוזל קירור g12 שכידוע הוא נוזל קירור לרכבים מבית וואג(אאל"ט אפילו הצבע שונה).

הרכב אצלי פחות מחודש.עד עכשיו היה מטופל במוסך מורשה סובארו,טיפול זה הולך להיות הטיפול הראשון שעובר הרכב מאז עבר לבעלותי ובעקבות כך גם הגיעו שאלותיי,איני רוצה לעשות טעויות.

וכעת ברשותכם אשאל עוד כמה שאלות:

1.האם יש לכם השגות כלשהן בקשר לשאלתי לגבי הפלאגים?

2.קיבלתי הצעות מחיר:

א.ממוסך מורשה סובארו

ב.ממוסך אשר אינו מורשה סובארו(מורשה משרד התחבורה).

בשני המוסכים קיבלתי את אותו המחיר בהבדלים הבאים:

מוסך מורשה משרד התחבורה מחליף את השמן לשמן של elf סינטטי מלא 5w40 כאשר במוסך מורשה סובארו משתמשים בשמן המקורי(קסטרול חצי סינטטי 10w40,נדמה לי,לא בטוח).

במוסך מורשה סובארו מסנן אוירי מקורי ובמוסך האחר מסנן אויר תחליפי(ממש לא משמעותי,אך בכל זאת).

כל השאר(שמן גיר,פילטר גיר,פילטר שמן,שמן דיפרנציאל אחורי וכו')מקורי בשני המוסכים.

בשני המוסכים אוכל כעבור x זמן בעת שארצה למכור את הרכב להוציא היסטוריית טיפולים מפורטת מאותו המוסך,אולם אני מניח שמהיסטוריית הטיפולים במוסך מורשה סובארו קונים ישראליים פוטנציאליים יתרשמו יותר.

עוד פרט חשוב הוא שאת המוסכניק שלי(מורשה משרד התחבורה)אני מכיר וסומך עליו ואילו על השני אני אצטרך לסמוך רק משום שהוא נקרא מורשה סובארו.השאלה הנשאלת כעת היא:בהתחשב בנתונים שהצגתי למעלה(מחיר זהה,שמנים שונים,היסטוריית טיפולים,מכירה בעוד x זמן,היכרות עם הנפשות הפועלות),במידה והייתם נמצאים בדילמה בה אני נמצא כעת,היכן הייתם בוחרים לטפל ברכבכם?

3.האם צריך להחליף פילטר דלק ברכב זה(אימפרזה שנת 2005 gx מנוע 2000 4X4),זאת אומרת האם פילטר דלק ברכב זה הוא חיצוני?

*יש לי בקשה למנהלים,אם אפשר לשנות את הכותרת מנוזל קירור g12 לטיפול תקופתי בסובארו אימפרזה gx 2005 או משהו בסגנון,אודה לכם מאוד,משום שאת תשובתי לגבי הנוזל קירור אני משער שקיבלתי,אולם איני רואה טעם לפתוח נושא חדש לגבי שאר השאלות בקשר לאותו הטיפול. תודה מראש,מארק.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

נוזל הקירור המקורי ברכבי סובארו מגיע בריכוז של 45% מתאים ל 36- צלזיוס וזה הנתון היחיד שצריך לעניין אותך בבחירת הנוזל,יש להתעקש על מסנן אויר מקורי ולגבי השמן 10W40 זה המלצת היצרן ואין שום צורך להשתמש בשמן סינטטי.

• תוכן חדש...