Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום העברתי את רכבי טסט במכון מסוים,

אחרי שסיימתי את המסלול גיליתי להפתעתי שהוכשלתי על "כיוון אורות פרונט",

[לקח לי 30 דקות לעבור אותו בפעם הראשונה]

מכיוון שאני קפדן לא קטן לגבי הרכב שלי ומעביר אותו טיפולים שוטפים ודואג לכל מכאוב ומתקן ומחליף כל חלק עוד לפני שהרכב מתחיל להתלונן ולקרקש. [בקיצור דואג ושומר על הרכב], הופתעתי עד מאוד .

אמרתי אוקיי נלך לסדנת אביזרי הרכב ונברר מה גודל הטרגדיה.

עמדתי בתור עוד כ 20 דקות,

המכונאי שמכוון פנסים מסתכל על הרכב,מסתכל עלי,

בודק שוב גובה פנסים,

מחפש ומכניס את הראש שלו לתוך הרכב ואומר "אה אז תגיד שהזזת את הסוויטצ' ,תחזיר אותו לאפס ותחזור לטסט חוזר"

כמובן שהייתי חייב לחכות את כל התור מחדש ולהיכנס למסלול כאילו פעם ראשונה [ואשר בה חיכיתי עוד 40 דקות !]

פה כבר הפיוז קפץ לי,

הלכתי לבוחן וצרחתי עליו שהוא לא מתבייש לגנוב עוד 15 שקל על טסט חוזר על שטויות במקום שיגיד לי לבדוק את גובה הכפתור,

קורה, אני בנאדם גבוה ,יתכן והברך נגעה בכפתור, אז מה לא תתריע ,תגיד ,תבקש לבדוק לפני שאתה שורף לי עוד שעה מהחיים ?

אחרי שהוא הבין שאני לא משחק ולא מתכוון להירגע הוא אומר לי תכנס לרכב ונבדוק,

בדקו והעבירו אותי,

מה שהכי מעצבן אותי זה לא האקסטרה כסף ששילמתי על שטות,

אלא הקטנת הראש והעובדה ששרפו לי שעתיים מהחיים [ברוטו עם לעמוד בתור ולשלם על הבדיקה, ואח"כ לחכות לפקידה הנחמדה שתנפיק לי את המדבקות.]

במקום שיגידו לי מצטערים מכירים את התופעה תזיז ל0 ותתקדם.

זהו הייתי חייב לפרוק קיטור.

נ.ב. אני מעדיף לא למסור את שם המכון כי זה פרנסה של אנשים ויש שם לא מעט אנשים שכן ראויים לכבוד ולהערכה על הזמן והאדיבות שלהם.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבוחן אמר לי שהם מכירים את זה,

אז מה כואב לאימא'שלו להגיד לי להזיז את הכפתור במקום שאני יעשה את כל הסיבוב עוד פעם ?

בדיוק 15 שניות להגיד את המשפט ועוד דקה להריץ בדיקה חוזרת כי המכשיר כבר מול הפנסים שלי.

סתם מעצבן ומיותר,

כמו שנאמר תודעת שירות == אפס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מילה במילה קרה לי אותו דבר בחדרה.

מעצבן, מזל שלקחתי חופש אותו היום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במקרה הטוב מדובר בתעודת עניות למכון,

במקרה הרע מדובר בפעולה מכוונת לצורך גביית עוד כספים.

טל, צרף אותם לרשימה השחורה שלך.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אתם מתכוונים לכפתור הזה שמעלים למעלה(העלאת האור) ולמטה (הורדת האור עד לרצפה למשל)?

אתה יודע, אני ממש לא מצדיק אותם, מכוני רישוי לאט לאט באים לעשות עליך כסף סתם, אבל מההתחלה אתה היית צריך לבדוק שהאור מכוון גבוה ונורמלי.

פורסם

כן בדיוק הכפתור הזה,

וסליחה אז מה קרה אם הרגל שלי הזיזה את הכפתור,

או אשתי נהגה ברכב אתמול והזיזה כפתור חדש שהיא לא מכירה [סתם דוגמא] ,אז אני חייב לעשות טסט חוזר נשמע לך הגיוני ?

מילא תגידו תעירו אבל להגיד שהאחריות לבדוק את הכפתור הקטן הזה ליד הברך נשמע לי ממש לא רציני ,אז קורה אז מה .

על כל תקלה אחרת או אפילו אם האורות לא היו מכוונים או המספר קצת דהוי אני מסכים איתך זה לא בטיחותי ויש הצדקה ,

אבל להזיז את הכפתור זה בדיוק כמו שיראו ויגידו לך אתה במקרה על אורות גבוהים,תסיט את האורות לנמוכים !

בדיוק אותו הדבר בעיני.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הטענה העיקרית שלי זה הקלות שבא באין ומזברים אותך

ולא האפשרות של להעיר ולבוא לקראתך.

לבוא לקראתך זו אופציה נחמדה יותר ויש מקומות אחרים שלבוא לקראתך לא נחשב קללה

סתם דוגמא כמו בגרמניה [אבל זה סיפור אחר ואם תרצה אני אפרט על מקרה שקרה לי וכלל גרר,מוסך ומרצדס S קלאס מהשכרה.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מאזור השפלה, ועשו לי אותו דבר בדיוק לפני כשלושה חודשים בסיוויק שלי.

כם אני די קפדן, לא היה ידוע לי על בעיות, ואחרי ההכשלה של הבוחן קפצתי ישירות למוסך היבואן.

נדרשו לו דקות ארוכות של בדיקה כדי להבין מה רוצה הבוחן ה(לא) יקר, וכשמצא הוא כיוון את הפנס שתי שניות עם איזה מברג ואמר שהבוחן יכול וצריך היה לסגור את העניין בשנייה.

בסיכומו של דבר - מוסך היבואן נהג איתי בשיא ההגינות, קיבל אותי לבדיקה קצרה בלי תור, סידר ולא גבה תשלום (ולכן ראוי שאפרסם כי מדובר ב"רפי את רפי" רחובות), אבל מכון הרישוי פשוט חיפש לחלוב עוד כמה עשרות ש"ח כי הוא לא יכול היה למצוא שום דופי אחר באוטו שמטופל במסירות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
מילה במילה קרה לי אותו דבר בחדרה.

מעצבן, מזל שלקחתי חופש אותו היום.

לא עושה רושם טוב בכלל, הרכב שלי שם עובר טסט, חבל.

ולפתוח השרשור, אין מה לעשות, מקשים יותר ויותר, מחפשים על כל שטות, כמו שעכשיו יש חוק שזיהום האוויר אפילו הקטן ביותר יכול להכשיל אותך בטסט. סתם מחפשים, כסף, אתה יודע, האוצר והמשרדים מחפשים כסף.

פורסם

אולי אני טועה או לא זוכר טוב.

אך לי זכור שכיוון אורות עושים במכון רישוי עצמו, בעמדה נפרדת בצד וללא עלות כספית ו/או צורך לעבור שוב את כל המסלול.

עריכה, אכן זכרתי טוב

קבלו אסמכתא

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1832:mivhan-snati&catid=64:rishayon-rechev-c&Itemid=91

פורסם

אז לצערי המכון הנ"ל לא מכיר את העניין,

העבירו אותי למסלול צידי [שלפני היו עוד 3 רכבים שהמתינו לכיוון אורות\חידוש מספר\התקנת מגבים חדשים\שקר כלשהו לגבות עוד קצת כסף.]

ברגע שמסיימים חייבים למצוא דרך להשתחל החוצה כי כל הרכבים נדחפים ובצד אחד יש חומה ובצד השני יש רכבים במסלול לטסט שצמודים אחד לשני כאילו עוד שניה הם הולכים לישון כפיות [המכוניות].

וברגע שיצאת אז לך תעשה את הסיבוב של כל המסלול מהתחלה ,למה ? ככה ! [ושאלתי למה אני צריך לעשות את המסלול מחדש קיבלתי תשובה של ככה זה תתמודד.]

העלות הכספית היא של הכשלת הטסט ותשלום על "סיבוב חוזר " במסלול הכיף.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אז, איפה תיקנת ?

במכון חיצוני

...

אמרתי אוקיי נלך לסדנת אביזרי הרכב ונברר מה גודל הטרגדיה.

...

או במכון הטסטים

...

העבירו אותי למסלול צידי ...

• תוכן חדש...