Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מה עדיף מבחינת עסקה לזוג צעיר ללא ילדים בינתיים:

אקסנט 2007 52K שח עם 46KM יד 1

או

אופטרה 2008 56K שח עם 33KM יד 2 ?

האם רכב אחד אמין יותר מהשני ? ואיך הם מבחינת תחזוקה ?

ושאלה נוספת, האם זה לא מחשיד שרכב עם קילומטרז של 33,000 ק"מ הוא כבר יד שנייה?

אשמח לדעתכם בנידון.

פורסם
היי,

אקסנט 2007 52K שח עם 46KM יד 1

או

אופטרה 2008 56K שח עם 33KM יד 2 ?

האם רכב אחד אמין יותר מהשני ? ואיך הם מבחינת תחזוקה ?

.

מחזק את קודמי:

בסכום של 50 אלף ש"ח ומעלה אתה יכול לרכוש משפחתית 2007-8 מהשורה הראשונה ולא את שתי האופציות שהזכרת.

אופטרה 2008 נסחרת בשווי שוק אמיתי של 35-40 אלף (וזה רק אם האוטו יפה ושמור)

היונדאי 30-35 .

שני רכבים שבמקרה הטוב בינוניים מינוס בכל מאפייני הרכב של בטיחות, צריכת דלק, אחזקה אמינות וסחירות (פרט ליונדאי שאם הייתה שמורה אז היא מפגינה אמינות טובה)

תשלם 45 וקח מיצובישי לנסר 2008 פרטית יד 1 שעולה על שתיהן כמעט בכל פרמטר, ותחזור הבייתה עם עודף לביטוח טסט וטיפולים לשנה.

ולא. אני לא מוכר לנסר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם התקציב עומד על כ-50 אלף, ואני צריך רכב לנסיעה בעיקר בתוך העיר, לנסיעות קצרות. ואני מעדיף שיהיה מסוג האצ'בק או משפחתי קטן, לא זריז במיוחד, אמין, קל וזול לתחזוקה.

האם הפורד פוקוס 5 דלתות תספק את הסחורה ?

פורסם

פוקוס אוטומטית תצרוך בתוך העיר במקרה הטוב 1/8 (גם הלנסר, מאזדה 3 וכו') , אמינות סבירה ואחזקה ממוצעת.

אולי ידנית?

הוספתי בעריכה:

אולי סוזוקי ליאנה סטיישן2008 מאוד תתאים לך, נראה לי שתענה על כל הציפיות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

על ידנית שכחתי כבר איך נוהגים, הנושא של הדלק גם הוא די חשוב.

נהגתי על ג'אז, הופתעתי לטובה מהמקום מאחור, אבל לא מצאתי כמעט במגרשים (איזור פ"ת).

בחנתי גם אשכולות שפורסמו בעבר, מה לגבי טויוטה קורולה (אין לי מושג אם יש האצ'בק) או KIA ריו ?

שוב תודה

פורסם
אבל לא מצאתי כמעט במגרשים (איזור פ"ת).

ממליץ לך לבדוק רק במגרשים ידועי שם הקשורים ליבואנים או לחברות ליסינג גדולות וגם אז לבדוק בשבע עיניים.

אני לא מבין למה קטלתם את היונדאי אקסנט. אומנם לא פאר היצירה אך רכב פשוט ואמין.

פורסם

האקסנט אופציה טובה, בעיקר בזכות הקילומטראז' הנמוך יחסית, והיד הראשונה.

אך המחיר גבוה מהמחירון בכמה אלפים טובים.

אקסנט GL 1399 אוטו' 2007 1399 42,000 ₪

אקסנט GLS 1599 אוטו' 2007 1599 48,000 ₪

אקסנט GL 1599 אוטו' 2007 1599 47,500 ₪

ענת

אוויס

ממליץ לך לבדוק רק במגרשים ידועי שם הקשורים ליבואנים או לחברות ליסינג גדולות וגם אז לבדוק בשבע עיניים.

פורסם

:mm_yeah:

פורסם

האקסנט באמת מכונית אמינה והטיפולים השוטפים זולים, אבל יש לה המון חסרונות ביחד עם זאת. הביצועים לא טובים כל כך, צריכת הדלק גבוהה יחסית, איכות החומרים לא טובה, המושבים לא נעימים ולא נוחים, נוחות הנסיעה פחות מסבירה, המון רעשי דרך בכבישים בין-עירוניים והאבזור לא עשיר במיוחד. במחירים מסוימים היא כן שווה את הקנייה מכיוון שמדובר ברכב אמין יחסית וקל להחזקה, אבל במחיר שהציעו לו אותה היא לא שווה. במחיר כזה אפשר באמת לרכוש מכונית משפחתית מהשורה הראשונה יוצאת ליסינג כמו לאנסר לדוג' או פוקוס. גם מאזדה 3 או טויוטה קורולה מליסינג משנתונים זהים ידחקו לתקציב (או שהן יהיו מעט יותר יקרות) והן עדיפות בצורה משמעותית מהאקסנט. 52 אלף ש"ח על אקסנט 2007 זה בכלל לא משתלם. יש אקסנטים שמורים בשוק כמו זבל במחירים מפתים, במחיר שהציעו לך את האקסנט, עדיף כבר לפנות לרכב יותר נורמלי.

• תוכן חדש...