Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בבעלותי מגבר Infinity מדגם A475 , אצלי כ-4 שנים.

בימים האחרונים, נהגתי להגביר עד ווליום גבוה, דרך האייפון (מחובר ב AUX למערכת).

הכול היה תקין, עבד בצורה מצויינת עד שאתמול התחלתי את הנסיעה ולפתע לאחר דקה של עבודה המגבר פשוט שבק חיים !

(תחילת נסיעה - הוא לא התחמם) . חדל מלעבוד - אין אפילו אור POWER .

ידוע לי שבאינפניטי יש מצב PROTECTION , שבעבר כבר נכנס לפעולה במצבים של התחממויות אבל פה, הוא ממש לא התחמם.

הלכתי למתקין, שהחליף לי בית פיוז מאחר שלטענתו מדובר בבית הפיוז התקול .

לאחר ההחלפה, המגבר נדלק ונורת POWER דלקה. המה מה ? אין מוזיקה !

למתקין אין שום מושג מה לעשות, הוא ישר המליץ לי לקנות חדש, שלדעתי זו עוד דרך להוציא ממני כסף.

אני מבחינתי, חושב שהמגבר אולי שווה תיקון או בדיקה במעבדה, לא ייתכן שמגבר בן 4 שנים שבקושי עבד ונשמר על ידי באופן טוטאלי נדלק אבל לא מוציא מוזיקה .

חשוב לציין כי מגיע מתח למגבר .

איך אני בודק אם זה הפיוז של המגבר ? לדברי המתקין 2 הפיוזים תקינים.

אשמח לשמוע חוות דעתכם בנושא ,

במידה ולדעתכם אכן המגבר שבק, אשמח לשמוע המלצות למגבר JBL חדש וכמו כן חוות דעת על מגבר Cerwin Vega 300.4

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

המגבר עלה 1300 ש"ח - אני לא חושב שהתיקון יעלה 1300 ש"ח , אבל אם כן אני בטח לא מתכון לתקן אותו במחיר הזה.

האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על תיקון מגבר במהירות האפשרית ?

אני פשוט לא יכול לשמוע שום דבר במערכת כמו שצריך, זה לא נעים לחובבי מוזיקה שכמוני :)

פורסם

הבעיה במוצרים כמו אלה(ובעוד מוצרי חשמל רבים) שהתיקון שלהם אמנם לא יעלה לך כמו המחיר של המוצר אבל ב 90% אחוז מהמקרים יגיע לסכומים של חצי מהמחיר 600-700 שקל ובדרך כלל אנשים יעדיפו לקנות חדש, במיוחד שיש לך את זה כבר 4 שנים.

פורסם

למה לקשקש סתם?

תיקון ממוצע של מגבר עולה מאות בודדות של שקלים. כמובן שאם מדובר בנזק רציני אז התיקון לא משתלם, אבל בהנחה שהתיקון יעלה 200-300 ש"ח במקרה הגרוע אין מה להשקיע את הסכום על מגבר אחר, התמורה לא שווה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ובנימה זו ,האם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה לתיקון מגברים באיזור המרכז ?

מאוד יעזור, תודה .

פורסם

זה משנה ששלמתה 1300 -כמה הוא שווה היום?.. חצי !.. תיקון יעלה +\- 400 שיח ומה תקבל? מגבר אחרי תיקון?

דרך אגב-במגברים INFINITY נשברים קפיצים שמחזיקים טראנזיסטורים מתי שמפרקים אותם,לא כל טכנאי מכיר את זה

פורסם

ומה הבעייה עם מגבר אחרי תיקון? ונניח שהתיקון יעלה לו 400 שקל, איזה מגבר יותר טוב הוא ירכוש באותו הסכום?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סכום של 400 שייח לא מדויק, ולכן אין על מה לדבר. לגבי רכישת מגבר .., אני מכיר מקום שיש בו דברים מעניינים נתקלתי לא פעם אחד... ...

הבעתי את דעתי על הנושא ..כאן בפורום-לא?

מה הבעיה של המגבר שיפוץ?הדרך שבה בעל שורש מחפש טכנאי ,יכול להוביל לכך שלאחר התיקון מגבר לא יעבוד הרבה יותר זמן,מתקופת האחריות התיקון

פורסם

לא הבנתי כלום ממה שכתבת. ב 400 ש"ח הוא לא ימצא שום מגבר יותר טוב ממה שיש לו כרגע.

איתמר.

פורסם

לפי דעתי איתמר צודק, לא אמצא שום דבר טוב יותר בסכום הנ"ל.

מגבר שבאמת ראוי להיות מוגדר מגבל הוא ה JBL GT1004 או כל ההרצים למיניהם או רוקפורד.

אני מחפש אופציה לתקן את המגבר, שהשקעתי בו לא מעט כסף . אשמח לקבל , שוב, המלצות על מקומות לתיקון מגברים מאנשים בעלי ניסיון .

תודה :)

פורסם

מה אתה מצפה לשמוע? אנחנו לא יכולים להגיד לך כלום.

זה כמו שתפרסם "הרכב שלי לא מניע, כמה יעלה לתקן אותו?"

אי אפשר לדעת מה נהרס בפנים, צריך ללכת לבעל מקצוע לפתוח ולבדוק.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

BlaCk ChaoS - מה, אתה לא באמת קורא מה שאני כותב ?

לא שאלתי מה צריך לתקן - שאלתי איפה אפשר לתקן ?!

אני באמת בהלם , שתיתם יותר מדי אמש ?

אני מבין שלאף אחד פה אין המלצות איפה אפשר לתקן, אז אני כבר אסתדר.

אם למישהו יש משהו חכם להגיד כמו למשל להמליץ לי, איפה (לא אדגיש הפעם) ניתן לתקן, אני אשמח !

תודה ,

פורסם

יש לך יבואן- ניופאן,יש להם מעבדה (במודיעין,זה קבלן,אבל לא משנה, קיימות נקודות איסוף),עובד שם טכנאי שמו שמעון,ותיק ומנוסה.

תקבל גם אחריות חברה לשלושה חודשים.

בהצלחה!

1-700-700-727

• תוכן חדש...