Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, מוסטנג ג'יטי שנת 2008 מנוע 4.6 8 צילינדרים, מישהו יודע מהי תדירות הטיפולים? נדמה שבמורשה אין להם הרבה מושג על הרכב הזה, או שסתם אין להם כוח אליך.

כמו כן, צמיגים מקוריים על הרכב משנת 2007, עדיין יש בהם המון המון בשר והם לא נראים יבשים, הרכב מאוד שמור בקושי נסעו בו והצמיגים לא בילו בשמש הרבה.

האם עדיין יש צורך להחליף אותם? או לחכות מעט שהם יראו סימני יובש, או פשוט יגמר בהם הבשר קצת יותר.

פורסם

למיטב ידיעתי מוסטנג זה דגם של פורד.

חיפשתי בAUTODATA כדי לעזור אבל אין להם...

אם טעיתי אנא כוון אותי למקום הנכון

פורסם

אני לא יודע לגבי מרווחי הטיפולים אבל אתה יכול ללכת על ברירת המחדל של 10-15 אלף או שנה (המוקדם מביניהם) עד שתדע. ולגבי הצמיג: צמיג בן 5 שנים הוא אולי "תקין" (במובן זה שהוא עוד לא על סף פיצוץ) אבל הוא לא אוחז כמו שצריך וזה מסוכן אפילו יותר, אף על פי שזה לא מה שמחייב בבדיקה בטסט או אצל הפנצ'רמאכער.

רוב הצמיגים מאבדים את תכונותיהם הטובות לאחר שנתיים וחצי עד שלוש שנים בלבד, וללא קשר לנסועה או סימני שחיקה ויובש!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ספר רכב של מוסטנג 2008:

http://www.motorcraftservice.com/pubs/content/~WO8MUS/~MUS~LEN/42/08musog3e.pdf

תחפש שם אני מאמין שתמצא הכל.

לרכבים אמריקאיים אפשר כמעט תמיד למצוא את ספר הרכב באינטרנט ב PDF.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...