Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז לאחר שהחלטתי שהונדה ג'אז הוא הרכב שאני רוצה, הצלחתי למצוא באחת מסוכנויות הטרייד אין רכב שעל הנייר נראה במצב טוב :

שנת 2007, יד 1 (פרטית), פחות מ 50000 ק"מ.

מדובר ברכב הראשון, ולכן הניסיון שלי מועט.

לקחתי איתי קרוב משפחה שקצת בעיניינים, לקחנו את הרכב לנסיעת מבחן וכמו כן בדקנו את מצב הרכב והמנוע בהתרשמות כללית חיצונית, הרכב נראה במצב טוב.

מחר אני הולך לדבר עם הסוכנות ואם אגיע איתם לעמק השווה בנוגע למחיר (עדיין לא וודאי) אני מעוניין לקחת את הרכב לבדיקה.

כמובן שלפני שאני משלם לבדיקה אני צריך לבדוק בעצמי את הרכב ואת הקניה ככל האפשר...

1. איך נקראת הבדיקה המלאה והמומלצת שכדאי לעשות? (הכוללת גם עוצמה נוכחית בכ"ס של המנוע ובדיקת קומפרסיה)

2. האם קומפיוטסט ודינמומטר מומלצים?

3.מה עוד כדאי לבדוק לפני הקניה? אמרו לי לבדוק שיעבוד, ספרי טיפולים... מה עוד מומלץ?

כל מידע חשוב יעזור לי מאוד, תודה!

פורסם

הי

חשוב שתיקח את הרכב לבדיקה במכון שאינו קשור כלל לאותו טרייד אין.

לדוגמה: אם מדובר באוטודיל שיושבים בבני-ברק, אין מה להיכנס למכון בדיקה שנמצא בקרבת מקום, אלא לנסוע למשל למכון בהרצליה, שיהיה כמה שפחות קשר בין המכון לבין המגרש.

לגבי היסטוריית טיפולים, זה קצת בעייתי, כי אם אתה רוצה לבדוק מול מוסך מורשה, תצטרך יפוי כח מהמוכר.

פורסם
הי

חשוב שתיקח את הרכב לבדיקה במכון שאינו קשור כלל לאותו טרייד אין.

לדוגמה: אם מדובר באוטודיל שיושבים בבני-ברק, אין מה להיכנס למכון בדיקה שנמצא בקרבת מקום, אלא לנסוע למשל למכון בהרצליה, שיהיה כמה שפחות קשר בין המכון לבין המגרש.

לגבי היסטוריית טיפולים, זה קצת בעייתי, כי אם אתה רוצה לבדוק מול מוסך מורשה, תצטרך יפוי כח מהמוכר.

בתכלס, יכול להיות שמקומות מוכרים כמו קומפיוטסט ודינמומטר , שעוד נותנים אחריות על הבדיקה, יעבדו עלי?

בעניין השני, מה ידוע על המעבדה לרכב בחולון? אני לא בעינייני הרכב אבל לא שמעתי עליהם עד היום.

לגבי תוצאות הבדיקה, האם עלי לתת אותם למשהו שאני מבין לפני שאני קונה, או שמספיק להסתמך על שיקול הדעת שלי ומה שיסבירו לי במכון?

פורסם

או שמספיק להסתמך על מה שיסבירו לי במכון?

כאן בדיוק נמצא ההבדל בין המכון שאתה בוחר לבין המכון של המוכר (במיקרה שלך, טרייד אין).

והמבין יבין..

עד עכשיו לא הבנתי, על איזה סוג טרייד אין אתה מדבר, האם מדובר בטרייד אין רשמי של היבואן או מגרש סוחרים רגיל.

הונדה ג'אז 2007 עם נתונים טובים (כמו שרשמת) רכב מבוקש מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כאן בדיוק נמצא ההבדל בין המכון שאתה בוחר לבין המכון של המוכר (במיקרה שלך, טרייד אין).

והמבין יבין..

עד עכשיו לא הבנתי, על איזה סוג טרייד אין אתה מדבר, האם מדובר בטרייד אין רשמי של היבואן או מגרש סוחרים רגיל.

הונדה ג'אז 2007 עם נתונים טובים (כמו שרשמת) רכב מבוקש מאוד.

זה סוכנות מכירות ארצית, מהמוכרות בארץ. יש עליהם ביקורות מעורבות, צריך לבדוק אותם טוב ולא לסמוך עליהם בעיניים עצומות...

פורסם

לענין שאלת פותח השרשור האם יעבדו עליו, אני מכיר באופן אישי מקרים שבהם רוכשים פוטנציאלים לקחו רכבים מאוטודיל לבדיקה בדינמומטר שנמצא בבני ברק, במרחק מס' דקות נסיעה.

הסתבר בדיעבד, שבגלל שאוטודיל הוא לקוח גדול שלהם, הרי שהבוחנים מוטים לטובת אוטודיל.

ידועים לי גם מקרים לגבי מכונים אחרים.

קח בחשבון שמעבר לטופס הבדיקה, בסיום הבדיקה הלקוח יושב עם הבוחן. בנק' זמן זו, לבוחן ישנה אפשרות "להרגיע" את הלקוח לענין דברים מסוימים שצוינו בטופס הבדיקה.

ישנם אנשים שנופלים בפח בדיוק בשלב הזה.

• תוכן חדש...