Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באחת מחברות הליסינג פורד פוקוס מודל 2004, עם 13K ק"מ בלבד.

כיצד ייתכן הדבר? האם האוטו עבר תאונה קשה ובגלל זה הוחזר לחברת הליסינג, שעתה מעמידה אותו למכירה? האם שווה בכלל להתעניין ברכבים כל כך חדשים שמוצעים למכירה על ידי חברות הליסינג?

תודה לעונים

----

I and the public know

What all schoolchildren learn

Those to whom evil is done

Do evil in return

פורסם

כדאי להתעניין

לחברות ליסינג יש ספר טיפולים מפורט של הרכב וכל ההיסטוריה שלו גלויה בפניך

אם תמצא משהו שלא מוצא חן בעיניך - רד מהרעיון.

(זה באמת די פשוט :wink: )

וואלק אתתתתה

פורסם

אל תתבייש לשאול המון שאלות למה הרכב חזר כה צעיר. אני קניתי בשנה שעברה רכב 2003 עם סיפור דומה. ההסבר שניתן לי היה שלחברה יש הסכם שמותר להם להחליף מספר רכבים אחרי שנה, שאלתי איזו חברה, ביררתי דרך מכרים בחברה אם הסיפור נכון, ומצאתי שהוא אכן כזה.

כדי לברר אם הרכב היה הרבה פעמים במוסך, ביקשתי שיראו לי במוסך את מסך הטיפולים. אם הרכב היה מגיע בגלל תלונות כמו חלון שלא עולה, קושי להניע בבוקר וכו', היית רואה את זה. אל תסמוך על אף רישום אחר, כי לא מקפידים עליו. במוסך הם חייבים, כדי לקבל בחזרה כסף מהיבואן אם יש תקלות ילדות. הטריק זה למצוא מוסך בו תטפל באוטו, שיסכים להציץ בשימך ולומר לך שהרכב בסדר. בעקרון אסור להם, אבל בישראל מה שאסור מותר, לא?

והכי חשוב - ההנחה. אני קיבלתי מחיר מעולה. הרכב אצלי חצי-שנה ושווה הרבה יותר ממה ששילמתי עליו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כדי לברר אם הרכב היה הרבה פעמים במוסך, ביקשתי שיראו לי במוסך את מסך הטיפולים. אם הרכב היה מגיע בגלל תלונות כמו חלון שלא עולה, קושי להניע בבוקר וכו', היית רואה את זה. אל תסמוך על אף רישום אחר, כי לא מקפידים עליו. במוסך הם חייבים, כדי לקבל בחזרה כסף מהיבואן אם יש תקלות ילדות. הטריק זה למצוא מוסך בו תטפל באוטו, שיסכים להציץ בשימך ולומר לך שהרכב בסדר. בעקרון אסור להם, אבל בישראל מה שאסור מותר, לא?

השיטה שלך עובדת רק אם האוטו מטופל אצל היבואן. חלק מהחברות מטפלות בעצמן, במוסכים שלהן, כדי לחסוך. זה גם מקשה עחליך לקבל תיעוד מהימן, ולפעמים זה עושה רק מאוד לאוטו.
  • תוכן חדש...