Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול האחרון שמו לי פילטר שמן לא מקורי (רשום שהוא מיועד לפורד), היום אני 3 חודשים אחרי הטיפול , קניתי פילטר מקורי ואני רוצה להחליף אותו. השאלה איך כדאי לעשות את זה ?

- להקדים את הטיפול ולהחליף עכשיו גם את השמן ?

- להחליף רק את הפילטר?

פורסם

בשמנים אין כזה דבר מקורי או לא מקורי, פשוט יש שמן שהיצרן ממליץ עליו, ויכול להיות שהשמן ששמו לך זה שמן מתאים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הוא דיבר על פילטר שמן, לא על השמן עצמו.

אתה יכול להחליף רק את הפילטר, מקסימום תוסיף קצת שמן אם ינזל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשרי להחליף את הפילטר ללא ריקון שמן.

תצטרך לאחר מכן להשלים כמות קטנה כלשהיא של שמן (מה שהיה בתוך הפילטר ועוד קצת שנזל).

אני מניח שאתה לא יודע איזה שמן מלאו במוסך, ולכן תשלים את החוסר עם שמן אחר, וזה לא מומלץ.

אם זה אכן המצב, תחליף כבר את השמן+המסנן.

פורסם

עדיף אם אתה מחליף תפילטר למקורי אז גם להחליף את השמן זה לא רלוונטי להחליף פלטר חדש על שמן ישן

Mercedes c200 cdi 2011

Skoda octavia 1.9 TDI 2008

פורסם
אפשרי להחליף את הפילטר ללא ריקון שמן.

תצטרך לאחר מכן להשלים כמות קטנה כלשהיא של שמן (מה שהיה בתוך הפילטר ועוד קצת שנזל).

אני מניח שאתה לא יודע איזה שמן מלאו במוסך, ולכן תשלים את החוסר עם שמן אחר, וזה לא מומלץ.

אם זה אכן המצב, תחליף כבר את השמן+המסנן.

את השמן אני הבאתי (חצי סיננטי איכותי) ונשאר לי ליטר ממנו אז אין בעייה, השאלה היא כמה טינופת יכול שמן לספוג אחרי שלושה חודשים של סינון בפילטר שמוצאו לא ברור, וכמה ישפיע כבר פילטר חדש איכותי אם במערכת זורם שמן לא נקי ?

פורסם

גם פילטר סוג ז' עדיין עושה משהו. אני לא רואה סיבה להחליף גם את השמן, אבל אם אתה רוצה להיות בראש שקט תחליף את שניהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...