Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מיטב ידיעתי (ואני יודע הרבה על בשר) אסור עפ"י חוק לייבא בשר טרי ו/או מיושן. שתי הדרכים שבקר יכול להגיע לארץ הן או חי או קפוא.

רוב בשר בקובה שנמגר בארץ הוא בד"כ עגלים ועגלי חלב מואבסים שמקס' מקבלי מסאג' וגם זה בספק. שימו לב שהצבע הוא לרוב לא בקר בוגר אלא עגל ולכן גם וורוד יותר ופחות אדוo

ציטוט מתוך וויקיפדיה מאשר

authentic Japanese Kobe beef is not available for sale anywhere outside Japan, with the solitary exception of Macau.

מדובר על מיתוג של בשר עגל שומני ומשויש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור, מה שמכונה פה "קובה" הוא בסבירות גבוהה

הכלאה אמריקנית. לא שזה רע, זה בטח טוב מאוד.

תודה ל-nitch על הלינק - מה שמופיע שם פשוט מדהים,

בעיקר בחלק 4 - אי ההכרה הכללית והכוללנית של ארה"ב

באיזה שהוא סוג של appelation controlee - צביעות אמריקנית פר אקסלנס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ביררתי עם שף המסעדה שלנו. הלכה למעשה הבשר שנמכר אצלנו כקובה הוא למעשה מוצר קפוא מניו זילנד. טכנית אותו גזע של בקר אבל לא אותו תת-גזע, ללא "אישור" או תעודה, יתרה על כך, הוא טוען שרק כשאוכלים קובה אמיתי, מבינים על מה כל המהומה.

Stay tuned

פורסם

עוד לא הבנת שאת הקובה המקורי קונים רק ביפן או מקאו?

בארץ תקנה בשר רגיל לא משנה כבר מאיפה כנראה שלא תגיע לטעם המקורי.

ניטצ' , כתבה מאלפת החכמתי =]

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

את הקובה המקורי מגישים רק ביפן ובמקאו, היינו בשתיהן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עוד לא הבנת שאת הקובה המקורי קונים רק ביפן או מקאו?

בארץ תקנה בשר רגיל לא משנה כבר מאיפה כנראה שלא תגיע לטעם המקורי.

ניטצ' , כתבה מאלפת החכמתי =]

ממש לא , אכלתי את התחליף בארץ , הוא פצצה למרות שזה לא הטעם המקורי

פורסם

כן אבל אתה אומר את זה בלי לדעת מה הטעם המקורי , יכולים לשים לך שם כל בשר שהוא משובח מהרגיל ולמכור אותו תחת קובה , עד שלא תעשה גיחה ליפן לא תדע ^_^ , תחליפים הם תחליפים , נדירים התחליפים\זיופים שמגיעים לרמת המקור.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

טוב, כנראה שאצטרך לשכנע את האישה או את עידן לנסוע איתי למקאו לאכול קובה עוד לפני שאני נוסע ליפן. מה לא עושים בשביל לשרת את משתמשי הפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כן אבל אתה אומר את זה בלי לדעת מה הטעם המקורי , יכולים לשים לך שם כל בשר שהוא משובח מהרגיל ולמכור אותו תחת קובה , עד שלא תעשה גיחה ליפן לא תדע ^_^ , תחליפים הם תחליפים , נדירים התחליפים\זיופים שמגיעים לרמת המקור.

נכון , אני לא יודע מה הטעם המקורי

טבל אני מציע לך ללכת לסוהו ולאכול את ה״תחליף״ הזה ותחזור לספר לנו שזה אחד הדברים

פורסם

אני רכשתי 4 קילו בעלות של 180 ש''ח לקילו.

(בקצביה מסודרת של יהודי עם הכשר לדעתי) אשר החנות שלו יושבת בטירה(ליד כפ''ס).

"זמיר" שמה של החנות ובמקרה שהייתי שם הגיע לו משלוח.

הטעם והמרקם מאוד מיוחדים.

פורסם

אני מכיר את זמיר. הוא קונה את הבשר מ-מהאר עיראקי בטירה. שום קובה ושום נעליים. בשר קובה עולה ה-ר-ב-ה יותר. אם תקפוץ למהאר, תוכל לקנות אנט' עגל ב80 ש"ח לק"ג ללא חותמת כשרות, אבל עם וטרינרית.

Stay tuned

פורסם
טוב, כנראה שאצטרך לשכנע את האישה או את עידן לנסוע איתי למקאו לאכול קובה עוד לפני שאני נוסע ליפן. מה לא עושים בשביל לשרת את משתמשי הפורום.

אל תתאמץ, שבת הבאה גיחה למקאו, סגור?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני רכשתי 4 קילו בעלות של 180 ש''ח לקילו.

(בקצביה מסודרת של יהודי עם הכשר לדעתי) אשר החנות שלו יושבת בטירה(ליד כפ''ס).

"זמיר" שמה של החנות ובמקרה שהייתי שם הגיע לו משלוח.

הטעם והמרקם מאוד מיוחדים.

זה אמור להיות באזור ה100 ש"ח ל100 גרם, לפחות.

מה שהוא קנה היה כנראה בשר מאוד מיושן.

TFSI Power

• תוכן חדש...