Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

את הבית שקניתי,קניתי ב2007

המחיר היה 719 אלף שקל,בפסגת זאב בירושלים

בית 3 חדרים,90 מטר רבוע, החדרי שינה קטנים,הסלון ענק.

אני קומה 3

ואחרונה, הגג שלי בטאבו, מותר לי לבנות עליו 50 מטר והשאר מרפסת.

{כולם עשו את ז בביניינים הסמוכים,אני היחידי שלא- מפאת המחיר-מדובר על 100 אלף שקל+- להרים קומה נוספת}

משום מה,המשפחה של אישתי, האבא והבן מאוד רוצים לעבוד בהייטק באיזור עפולה.

כרגע הם עובדים באינטל.

במידה והם יתקבלו לאיזשהו פארק הייטק באיזור שם, המשפחה מדברת על לעבור לשם,למכור את הבית שלהם בצפון ירושלים ולעבור}

האם שווה לדעתכם למכור את הבית במליון מאתיים {הבעלים הקודם של הדירה עבר למבשרת ודיבר איתי בערב פסח לאחל חג שמח והשאל אם אנחנו מעוניינים למכור לו הדירה בחזרה במליון 200}, להחזיר את המשכנתא, להישאר עם 700 אלף שקל למשהו נחמד באיזור עפולה? ואם ישאר עודף אשמח לקנות לי BMW E46 באיזה 50 אלף.

אני כרגע בעובדה שכיף לי בה, אבל לא מקום להישאר בו.

יש לי תואר ראשון בקרימינולוגיה והייתי שמח לדעת אם יש בכלל תעסוקה באיזור עפולה.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם כולם עוברים לעפולה, למה לא?

לא קשור למה ששאלת, אבל מה עבודה שמצאת בסוף?

פשוט נזכרתי בשירוש הקודם שלך.

הא ועוד משהו, אולי שווה להשקיע עוד 100K בבניה של קומה + מרפסת גן ולהעלות על ערך הנכס במעל 200K.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מסוג השאלות שאף אחד לא יוכל לענות עליהן בשמך.

ובכל זאת - כמה הערות:

1. מדוע המעבר של המשפחה של אשתך מחייבת אותך לעבור אתם? הרי אתה ואשתך כבר ילדים גדולים, יכולים לחיות גם מרחק שעתיים נסיעה מההורים שלה.

2. מדוע לעזוב מקום עבודה כאשר לא מובטח לך מקום מתאים באיזור עפולה?

3. עבודה אתה יכול לחפש ברדיוס סביר, כלומר מטבריה ובית שאן עד חיפה, וכן הגליל או לכיוון חדרה. מבחינת נסיעות בהחלט מדובר במרחקים וזמנים סבירים. אני תושב חיפה ולפני הרבה שנים עבדתי כמה שנים בעפולה, הנסיעה ארכה כ-50 דקות בכל כיוון, בימים שבהם הכבישים היו פחות טובים מהיום.

3. איזור העמק זה לא רק עפולה - יש לא מעט ישובים קהילתיים, שלא לדבר על הרחבות של מושבים וקיבוצים, שבהחלט שווים בדיקה. אין לי מושג מה המחירים, אבל המקומות מצויינים. אשתי, כשהיא במצב רוח של לעזוב את העיר, לוקחת אותי מפעם פעם לסיורים באתרים מסוג זה והם עושים רושם מצויין. עם זאת, בגלל הילדים והעבודה, אנחנו נוטים להשאר בחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד שאלה - ביררת איזו דירה תוכל לרכוש בעפולה במחיר הזה? האם זו תהיה עלייה ברמת החיים או ירידה.

וכמובן כמובן לבדוק בנוגע לעבודה. באסה להגיע למקום חדש ולהתקע ללא עבודה ועם חשבונות לשלם.

פורסם

בגדול,מחירי הדירות שם נעים בין 500 אלף שקל ל700 אלף שקל.

הבעיה שלי היא עבודה.

האיזור שם הוא בעל מקומות עבודה להציע?

או שמדובר באיזור שדומה ליישוב ספר עם חנות YELOW אחת ו2 מיסטר זול.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אל תתייחס לזה כעובדה אבל ממה שאני שמעתי אין יותר מדי מקומות עבודה בצפון והעניין הזה בעייתי שם. אבל אולי אני טועה.

פורסם

עפולה היא עיר שקשה למצא בה עבודה. אין ספק לגבי זה.

אבל זה הכל עניין של מזל בחיים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בעפולה אין פארק הייטק, ביקנעם יש פארק גדול מאוד וגם במגדל העמק, אם כי פחות גדול מזה של יקנעם.

ובתפן יש לך את סאנדיסק וישקר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

באמת מעניין אין פארק הייטק מובהק בעפולה,

אלא את איזור התעשיה אלון תבור, איזור תעשיה מתקדם ויש בו חברות גדולות, אבל אני לא יודע אם הייטק.

כפי שצויין ביקנעם יש.

בכל מקרה אם אתה עובר לעפולה תתמקד בעיר התחתית בשכונות המערביות של העיר, אין הרבה עתודות קרקע והמחירים גבוהים יותר אבל זה שווה, איכות חיים טוב.

יש גם את האיזור החדש שבבניה,רובע יזרעאל מתחת למתחם G. איזור טוב, אבל קצת פחות מהשכונות המערביות.

מחירים בשכונה המערבית כיום זה כ-800K לדירת 4 חדרים חדשה וברובע יזרעאל זה בערך 750K.

דירת 5 חדרים בסביבות 900K.

בכלל בעמק איכות החיים הרבה יותר גבוהה מגוש דן והמרכז.

סרטון מלילה כלכלי

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

רגע, אם הוא הציע לך 1.2 מליון, אולי זה אומר שבשוק החופשי תוכל לקבל יותר?

לגבי חיסול המשכנתא, אולי כדאי להחזיר חלק ממנה, את היתרה לגרור, תלוי בתנאים האפשריים, ולהשאר עם סכום גדול יותר ביד שיאפשר לך גמישות גדולה יותר?

לא הזכרת את אשתך, אבל מה לגבי תעסוקה בשבילה, או שזה לא מהווה בעיה.

לדעתי, אם נושא התעסוקה בעייתי, כל האופרציה לא שווה, גם לא במחיר של להשאר צמודים למשפחה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי פאסט 04,

אישתי מורה, לא נראה לי שיהיה לה בעיה למצוא עבודה שם.

בשבת כל המשפחה לאחר שנירגעה קצת, התחילה שוב לחפור על כמה קשה בירושלים וכמה החינוך כאן רע והמחייה יקרה.

{אני אומר להם מה הקשר מחייה יקרה בירושלים? למה המחיר בסופר סל עפולה יותר זול מירושלים? מה עניין שמיטה להר סיני?

אישית, הרעיון לעבור לבית גדול יותר, עם גינה, דבר שמאוד חסר לי בבית שאני גר בו בירושלים, ולחיות בלי משכנתא, קוסם לי מאוד.

הבעיות: מרחק מההורים שלי. {שעתיים נסיעה+, שהם מאוד עוזרים לנו אם הילדה חולה SOS וכו'}

מה יהיה עם הפרנסה? לא כזה מתאים לי להתנייד באוטובוס שעה וחצי לאיזו עיר גדולה מאיפה שאני אגור {מושב,קיבוץ, עיירה}

הלוך וחזור. לדוגמא: גר בעפולה, לא מתאים לי לנסוע באוטובוס לטבריה לעבוד או לחיפה ומחיפה להתנייד בעוד אוטובוס למקום העבודה.

יש לכם רעיונות למקומות מגורים שנמצאים באיזור תל0אביב-נתב"ג-גזר והמושבים בסביבה? האיזור נראה לי קסום מאוד שם.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שאלה אחת, אתה עובד היום? מרויח משכורת כלשהיא?

לעזוב הכל וללכת בלי שיש לך בסיס טוב ועגן טוב, זה לא מהלך חכם בעיני.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

כן

עובד היום.

בחנות חשמל העונה לשם "חשמל ישיר"

http://www.yashirgroup.co.il/

מקום נחמד מאוד

שעות נוחות

7-17:00

שישי כן

שישי לא

7 נטו לפני הבונוסים, אמור לקבל בונוס החל מהחודש -בין 800 ל1200 שקל כל חודש.

מרוצה מהעבודה, לא מאפשרויות הקידום שאין שם.

עובד דלפק וזהו.

לא בדיוק משוש חיי.

אבל אנשים טובים וכייף לעבוד איתם.

וגם הלקוחות סבבה לגמרי, בעיקר חשמלאים עם תעודות הסמכה גבוהות, לא עמך שצועקים.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

המשך:

או קי, אז אתה מסודר היום פחות או יותר.

לימודים, בגרות, תואר יש? אם לא, בתיכנון?

אני מבין שזה משעמם להיות כל החיים בדלפק, השאלה היא לאיפה אתה מכוון. אני לא מאמין שתמצא עבודה כזו, בשכר הזה ובתנאים האלו בעפולה או במקום קרוב.

אם אתה הולך ללמוד משהו, אז אתה יכול לחשוב על עבודה אחרת באותה רמת שכר לפחות. אם לא, אניח לא רואה איך תעברו לעפולה בלי עבודה ביד לאף אחד מבני הזוג. זה הזוי, לא?

תחשוב, חודשיים בלי עבודה, חסר לך 16,000 ש"ח. שלושה חודשים (וזה מצוי לא למצוא עבודה טובה בזמן הזה) חסר לך 24,000 ש"ח.

את הבור הזה אתה מבין?

לדעתי האישית: תהנה מהפלוסים הרבים שיש לך במקום העבודה הנוכחי, ותחשוב איך אתה יכול להתקדם הלאה, תואר, או מציאת מקום עבודה מהנה יותר. אבל לא לעזוב מקום מצוין בלי שיש ביד משהו חילופי.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

3 חדרים עם הצמדה של גג 50 מ"ר ב-1.2 מיליון ש"ח בפסגת זאב?

תמכור ותברח. המחירים צוללים בפסגת זאב.

הרמה האנושית של השכונה ירדה מאוד בעשור האחרון. זה כבר לא מקום סימפטי.

גילוי נאות: אני גם שמאי מקרקעין בירושלים.

• תוכן חדש...