Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

בעקבות עומס בעבודה ורילוקיישן של מקום העבודה לאזור המרכז יותר אני מחפש טרייד אין לרכב שלי , כדי להיות יותר פרקטי ושנהיה יותר חסכוני. כרגע אין לי זמן להתעסק עם מכירה וקניה .

הרכב הוא VW BORA 2002 מנוע 2.0 ליטר .

120 אלף קילומטר

יד 3

שמור מאוד.

מעוניין להחליף לדייהטסו סריון משנת 2006-2008

טווח המחירים שרץ ביד 2 הוא 35-45 אלף .

איפה יש טרייד אין שאני אוכל לקבל מחיר טוב ולא שחיטה על הרכב.

ואיזה מקום מומלץ ?

באזור המרכז כמובן.

בברכה,

נתי.

פורסם

אתה תקבל בכל מקרה מחיר שחיטה.

המחירון של הרכב שלך לא רלוונטי, גבוה מאוד (אם זכור לי טוב) יחסית לשנתון, לא מובן למה.

סופו של דבר, הסוחרים יודעים את זה ויתנו לך סביבות 50% מהמחירון.

פורסם
אתה תקבל בכל מקרה מחיר שחיטה.

המחירון של הרכב שלך לא רלוונטי, גבוה מאוד (אם זכור לי טוב) יחסית לשנתון, לא מובן למה.

סופו של דבר, הסוחרים יודעים את זה ויתנו לך סביבות 50% מהמחירון.

המחירון של הפולקסוואגנים גבוה ביחס לשנתון כי בתור רכבים חדשים הם היו יקרים יותר מרכבים מקבילים.

בתור משומש ברור שאין שום משמעות למחירון.

פורסם

גם עכשיו הם יקרים יחסית לרכבים חדשים ועדיין נמכרים במבצעים מוטרפים.

כך למשל סיאט איביזה שעל "הנייר" שווה 90 אלף ש"ח אבל בפועל אפשר להוציא אחת חדשה מהסוכנות ב-70K. איזה משמעות יש למחירון שמתמחר לא על פי המבצעים שמתמשכים ומתמשכים, אלא על פי המחיר הקטלוגי?

לכן כשאתה בא למכור פולקסווגן ישנה, ישר מתמחרים אותה ב-20% פחות מהמחירון ומשם מתחילים את המיקוח.

פורסם

אני לא יודע איזה מחירון גבוהה אתם מדברים אבל,

צירפתי את התמונה של המחירון של לוי יצחק על הרכב +שקלול.

וכמובן אשמח לקבל המלצות לטרייד אין ,מחפש סריון\ג'אז\יאריס.

התקציב הוא 40 גג 42

מחירון.jpg

• תוכן חדש...