Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאב - לא כולם כאלה. אני פעם ביקשתי הכוונה מנהג מונית והוא נסע לפניי והוביל אותי לאן שאני צריך בלי לבקש כלום.

יש כאלו שכן מאותתים. כמו בכל דבר - יש ויש.

פורסם
דברים שאני יכול להגיד על נהגי מוניות:

1. כביש עם 2 נתיבים, נהג המונית יחנה/יעצור באמצע הכביש, לא בנתיב הימני, אלא על הפס המקווקו, יחסום לך את הנתיב השמאלי, בזמן שתצטרך לחכות שהוא יסיים להעלות / להוריד את הנוסע - שלל צפירות וקללות לא יעזרו, הוא ימשיך בשלו.

2. לפני כיכר, הוא ידאוג לעצור בכניסה לכיכר, לחסום את הנתיב האחורי כדי שאף אחד לא יוכל לעקוף אותו, וזאת כדי להעלות / להוריד נוסע.

3. לעולם, אבל לעולם לא מאותתים.

4. תצפור לבקש עזרה בכביש מנהג מונית (נגיד, ברמזור) ולשאול איזה כביש מגיע הכי מהר לחוף אשקלון ותענה בתשובה "25 שקל". (מנסיון אישי).

5. אתם מוזמנים להמשיך במקרים שלכם...

אני למדתי פשוט לא להתעסק איתם, אלא אם מדובר בחולה נפש שמסכן חיי אנשים כמו במקרה שלך, אבל לפעמים לאנשים (לא כמוך) אין כוח לעשות את זה, אז הם מרשים לעצמם להמשיך בדרכם, הרי הם נהגי מוניות...מותר להם.

נ.ב, לא כל נהגי המוניות כאלו, ישנם צדיקים בסדום, אבל יש גם שדים שם.

במקרה אני נהג מונית ואני חייב להגיב כאן:

מעולם לא עברתי נתיב מבלי לאותת

אני מקפיד לשמור על הימין

אם אני עוצר לנוסע ונאלץ להפריע לתנועה תוך כדי - אני עושה הכל כדי שההפרעה תהיה מינימאלית ולעולם לא אחסום את הכביש

אני מקפיד לתת זכות קדימה כאשר אני צריך והאמת גם כאשר זכות הקדימה היא שלי

אני לא מקלל , לא משתולל על הכביש , לא שומע מוזיקה מזרחית , לא מקשט את האוטו בכל מיני שטויות

מעבר חציה ותמרור עצור הם בשבילי חוק בל יעבור

הרבה פעמים עזרתי לנהגים בהכוונה וגם ליוותי אותם כברת דרך ומעולם לא ביקשתי תמורה

כאשר עברתי קורס נהיגה במונית לפני כשנה לערך , רוב התלמידים היו פליטי הייטק ומקצועות אחרים שאיבדו את מקום עבודתם וחיפשו דרך להתפרנס בכבוד

ובכלל , מבלי לפגוע באף אחד - אנשים חכמים יודעים שהכללות עושים רק טיפשים...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיד לשמור על הימין

אם אני עוצר לנוסע ונאלץ להפריע לתנועה תוך כדי - אני עושה הכל כדי שההפרעה תהיה מינימאלית ולעולם לא אחסום את הכביש

אני לא מקלל , לא משתולל על הכביש , לא שומע מוזיקה מזרחית , לא מקשט את האוטו בכל מיני שטויות

כאשר עברתי קורס נהיגה במונית לפני כשנה לערך , רוב התלמידים היו פליטי הייטק ומקצועות אחרים שאיבדו את מקום עבודתם וחיפשו דרך להתפרנס בכבוד

לא יודע אם אתה נהג מונית או לא, אבל האמת? לא מאמין לך (ולא, אתה לא צריך להוכיח לי כלום), נתקלתי בכל כך הרבה חרא מנהגי מוניות (כולל סיפור אישי על נהג שגרם לתאונה עם נפגעים במתכוון), הברבריות היא מטה לחמם של נהגי המוניות (טוב, אולי לא שלך, של 99.99999% מנהגי המוניות)חוסר האכפתיות, הזלזול, העבריינות על הכביש, פשוט בלתי נתפס. ושני חברים אישיים טובים שלי הם נהגי מוניות ובכ"ז אני אומר את זה....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בואו לא נשכח לרגע שזה הפרנסה שלהם,

ועד עכשיו לא יצא לי לראות נהג מונית אחד שגר בהרצליה פיתוח עם בריכה.

נכון, לא צריך לנהוג כמו חוליגנים, אבל כשאנחנו נוסעים הביתה\לעבודה\לקנות סיגריות

הם מנסים לסגור את החודש.

שי.

פורסם
קודם כל להגיד תודה שלא נכנסת בו...

קודם כל להגיד תודה שהוא לא נכנס בך ועוד תבע אותך על זה שלא שמרת מרחק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הוא כמעט התנגש בך ולכן אתה כמעט יכול להתלונן עליו.

"אמר חברו / לא נורא חבר / יש צרות גדולות יותר"

דני

פורסם

אני מקפיד לשמור על הימין

צודק,99% אחוז מנהגי המוניות מוציאים שם רע לכל השאר...

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

חברים זה שרשור מלפני כמעט חצי שנה, מזל טוב לדי ג'יי שי שזכה להיות המקפיץ השבועי.

מעבר לכך, אני בטוח שכל נהגי המוניות הם אנשים זהב, וסה"כ מנסים לסגור את החודש, הבעיה היא שהם מוכנים להקריב את חייהם, או יותר גרוע, את החיים של אחרים, בשביל עוד 20 שקל (היום כבר 40).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלום לכולם.

המקרה הזה ממש מהרגע הזה, נסעתי בכביש עירוני שמהירות הנסיעה המותרת בחוק היא 70 קמ"ש כביש ראשי עם שני נתיבים לכל כיוון, הכביש היה ריק ונסעתי בסביבות ה 60 קמ"ש זה כביש שמתעקל מעט, לפתע אני קולט מונית נוסעת במהירות רוורס אבל ממש במהירות גבוהה יחסית לרוורס (כ30קמ"ש), ובדיוק היכן שהכביש מתעקל נשאר בלמתי חזק עד הסוף, נשאר מ"מ אחד שאני כמעט נכנס בו, הנהג מונית נסע רוורס כי פיספס את הנוסע שלו ולכן נסע רוורס לחזור למקום איסוף שלו ועמד באמצע הכביש הרבה זמן כדי שהנוסעת תגיע אליו ותעלה למונית.

רשמתי את המספ' רכב שלו והשאלה שלי היא האם ניתן להגיש נגדו תלונה? מה קורה במקרה ואני מתקשר למשטרה ומדווח יעשו עם זה משהו?

נמאס לי מנהגים חרא ובמיוחד מנהגי מוניות שרובם הגדול נוהגים כמו בריונים על הכביש!

מצלמה לרכב, מצלמה לרכב ומצלמה לרכב!

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תוכן חדש...