Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש ברשותי סוזוקי ג'ימני שנת 2010.

כמו שעשיתי עד היום עם כל המכוניות שלי חיממתי אותן עד שהמחוג הגיע לאות C, כמובן שמניעים הוא הרבה מתחתיו.

שמעתי כמה דעות שונות, שאומרות שצריך להניע לחכות 10 שנ' ולנסוע.

האם זה נכון ? והאם אני פוגע במנוע שלי ? או שסתם מבזבז דלק בלי לפגוע במנוע חלילה ?

תודה לעונים.

פורסם

אתה מבזבז דלק וזמן, תניע את המנוע תמתין כ10-20 שניות כדי שהשמן יגיע לכל החלקים וגם שהסל"ד סרק לא יהיה גבוה מידי בעת שילוב הילוך R/D (באוטומט כמובן)

פורסם

גם 20 שניות לא צריך להמתין. תניע, תתישב בכסא בנוח, חגור חגורה, כוון תחנה ברדיו, וצא לדרך.

ב5-10 הדקות הראשונות תנהג רגוע, אל תאמץ את המנוע ואל תגיע לסל"ד גבוה מידי.

נועל את השירשור, מאחר ושאלה זו נשאלה בעבר אינספור פעמים, בצע חיפוש לקבלת מידע נוסף והסברים מפורטים.

ראה גם "נושאים דומים" למטה בתחתית העמוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...