Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משלם 120 ש"ח בחודש, אורנג'.

250/250 ו-1 ג'יגה גלישה כולל מכשיר אייפון 4.

בחצי השנה הראשונה (יש לי אייפון 4 כמעט שנתיים) קיבלתי משהו כמו 600 דקות ושילמתי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.

כך שבסה"כ יצא לי דיל לא רע.

היום אני מרגיש שהחבילה הזו לא מספיקה לי.

ברשת HELLO ב-120 ש"ח, מה שאני משלם כיום, לדבר בלי הגבלה נשמע לי מעולה :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמלוב - אני מנח שהמחיר שאתה מביא אינו כולל את מחיר המכשיר, אשר מחושב בחשבונית נפרדת.

סמיר - הסיפור של הפעילות הסלולרית של האלו 015 הולך ומסתבך, אני מסופק אם היא תעלה לאויר, ואם כן - רק בעוד לפחות חצי שנה ובתנאים שונים מהמוצהר, אני ממליץ לך לעקוב אחר הפרשה באתרי הכלכלה. להזכירך - ההצעה המקורית היתה של five (שאמורה להתגלגל ולהיות האלו) ויתה חבילת 100/100/100 תמורת 55 ש"ח, ולרוכשים הראושנים הובטח גם מכשיר בסיסי של מודו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שהוא כולל את מחיר המכשיר, חסר להם שלא. רשמתי את זה בפוסט הקודם שלי.

וזה עוד דיל ממוצע, יש לחברים שלי 1000/1000 וגלישה ללא הגבלה כולל מכשיר אייפון 4 ב-189 ש"ח לחודש!

אני לא יודע מה מציעים היום, סגרנו את הדיל ביום שבו הגיע האייפון 4 לארץ, לפני הרבה זמן...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חושב שהוא התכוון שאת המכשיר קנית בנפרד ואתה מזוכה עליו בחשבונית , וזה לא חבילה שקיבלת מהמפעילה הסלולרית ביחד עם המכשיר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אצלי זה קצת רמאות כי החבילה היא עסקית של התעשיה הצבאית":

85 שקל על גלקסי S2 עם חבילת גלישה בלתי מוגבלת.

10 א"ג לSMS ו 15 א"ג לדקת שיחה..

בסלקום.. כולל ביטוח ואחריות... היה אפשר לקחת גם את האייפון 4 אבל הוא בלי ביטוח\אחריות...

• תוכן חדש...