Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר המון המון המון (המון!) לבטים הוחלט לבסוף ללכת על אחד מהשניים: ברלינגו 2008/9 או קנגו מהשנים האלו.

אני על קו הרי הגליל , עמק החולה , רמת הגולן - עליות לא חסר שם. לכן אני צריך רכב שיסחב עליות.

בנוסף , על הרכב להיות חצי משפחתי שכזה ... וגם שיוכל לשרת קצת את העסק בזמנים שיש לשנע חבילות ממקום למקום.

עיקרי הדגשים שלי הם :

1. נוחות - בתוך הרכב ועל הכביש

2. בטיחות

3. זמינות כח

4. חסכוניות - בדלק ובטיפולים.

5. אמינות - הרכב יעמוד לרשותי לפחות ל 5 השנים הבאות.

6. זמינות חלפים במקרה הצורך

התקציב הוא 45K , משיטוטים ביד 2 אני מבין שאני בכיוון הנכון.

האם חברות הליסינג מטפלות ברכבים אלו כמו שצריך ועל פי הספר ? או אולי לובינסקי טרייד או קרסו טרייד אין ? מה עדיף ?

תודה רבה

ניר

פורסם

שני הרכבים פחות או יותר דומים בדרישות שרשמת.

היתה לי קנגו DCI 2007 במשך 3 שנים ככב משפחתי ועכשיו אני נוהג הרבה בעבודה על ברלינגו HDI.

אהבתי את קנגו יותר - בלמים יותר טובים, מושב הנהג היה לי יותר נוח, בידוד רעשים עדיף ושלושת ההילוכים הראשונית יותר קצרים .

יש כאלה שיגידו לך שברלינגו יותר אמינה, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד את זה באופן גורף.

אני אישית חושב שהרכב העדיף הוא ברלינגו עם מנוע 2000 סמ"ק - יותר חזק ופחות בעיות.

אם תמצא כזה במצב שמור, זאת לטעמי הבחירה העדיפה.

לובינסקי טרייד (קניתי מהם את הג'מפי) מוכרים רכבים שהיו בחברת ליסינג "פריים ליס" - ליסינג של יבואן פיג'ו\סיטרואן.

כל הרכבים טופלו במוסך מורשה ולפי הספר.

יש להם מבחר גדול של ברלינגו\פרטנר. אבל לרכב מסחרי הם נותנים אחריות יותר קצרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...