Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. :-)

אני מעוניין לקנות משקפי שמש חדשות ומאוד מצא חן בעייני משקפי טייסים של ray ban.

עכשיו הסתכלתי בלוח יד 2, ואני רואה כמה מוכרים שמוכרים משקפי שמש, כאלו בסביבות ה200 שקלים +-.

איך ניתן לדעת שאותן משקפי שמש, הן מקוריות ולא רפליקה? המחיר נראה לי נמוך, כי בחנויות משקפי שמש אותן משקפיי שמש עולות סביב ה600 שקלים או קצת יותר.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אין בחו"ל רייבאן מקוריות בפחות מ 100$, יש ביד 2 מזויפת גם ב 80 ש"ח אבל לפחות המוכר לא מסתיר זאת.

באופטיקנה הוייפראר עולות 530 ש"ח ובהלפרין ש.א.ל בתקופת הפסח 450 ש"ח.

פורסם

תבדוק בחנויות משקפיים. לרוב לקראת החגים יש מבצעים. אני קניתי רייבאן קרבון שבמקור עולות 1450 ב500 שקל!! לפני כמה חודשים בגלל מבצע כזה.

פורסם
תבדוק בחנויות משקפיים. לרוב לקראת החגים יש מבצעים. אני קניתי רייבאן קרבון שבמקור עולות 1450 ב500 שקל!! לפני כמה חודשים בגלל מבצע כזה.

זה שדחפו לך לראש בדרכים כאלה ואחרות שזה המחיר לא אומר שזה באמת המחיר.

אף משקפיים/שעון לא נמכרים במחיר שכתוב על התגית המינימום שמורידים זה 20% במקרה הרע ו70% במקרה הטוב.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז ככה,

לבסוף רכשתי זוג משקפיי ray ban דגם טייסים בצבע שחור במחיר 399 ש"ח ברשת אופטיקנה.

לפי מה שהבנתי היום זה היום האחרון למבצע של ray ban.

:wink:

פורסם

רק לפני שעה רכשתי אחרי שהייתי חולה שבוע.

לפי חבר שלי זה התפרסם כול השבוע בעיתון ישראל היום ופרסומות בTV היה גם כן.

פורסם

המוכרת אמרה לי שהיום נגמר המבצע

לעומת זאת בעיתון כתוב עד גמר המלאי.

ממליץ לך לנסות ביום ראשון בחנות אולי עדיין ימכרו לך באותו מחיר.:-)

פורסם

יש לך באופטיקנה מספר גדול של דגמים ב500, ממבצע "משהו קטן וטוב" של סלקום יש לך 100 ש"ח הנחה ואם אתה מגהץ בכרטיס של מפתח דיסקונט אתה מקבל עוד 8.5% הנחה שאחרי הכל זה יוצא 360 ש"ח.

הבחירה שלי בכל אופן :-D

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...