Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אתה יכול לענות על השאלה האם ההצעה הזו משתלמת כלכלית.

במידה ויש לך את ה-42K ש"ח האלה להוסיף ואם תחזיק את הרכב לפחות עוד 3 שנים אני לא מאמין שתפסיד עליו במכירה יותר מ-10K ש"ח, שזה הסכום שאתה מעריך שתפסיד אם תמכור את הרכב שלך בשוק הפרטי. אבל מצד שני אתה יודע למי ניתנה הנבואה.

כתור אחד שרכש את 2 הרכבים האחרונים שלו בעסקאות טריידאין אני יכול להגיד לך שזה בהחלט שווה את זה, למי שיכול להרשות את זה לעצמו.

שלא תבין אותי לא נכון, רוב הסיכויים שהייתי חוסך כמה אלפי שקלים אם הייתי מוכר את הרכב בשוק הפרטי והייתי בא למוכר/יבואן עם מזומן.

אבל אף אחד פה לא יכול להתחייב לך על מחיר מסויים שבו תצליח למכור את הרכב וכמה זמן יקח לך למכור אותו.

בנוסף אנשים שוכחים שרכב רק יורד עם הזמן במחירון, אתה מפסיד עליו מבחינת אחזקה (אגרת רישוי, ביטוחים, חס וחלילה תקלות שיכולות לצוץ בזמן שאתה מנסה למכור אותו, כלומר הסיכוי שיהיו תקלות ברכב בגיל הזה לעומת רכב שבאחריות הוא גדול יותר וכו').

במקרה שלי בכל עיסקה הייתה סיבה נוספת מעבר למחירון שקבלתי על האוטו הישן (אם זה תוספת אבזור, רכב שמור או פריסה לתשלומים ללא ריבית), זה אומנם לא שווה ערך לכסף מזומן אבל אי אפשר להוציא את זה מהמשוואה.

אם אני לא טועה כבר רשמו את זה מעליי, עסקת טריידאין היא הטבה שאתה בהחלט משלם עליה מבחינה כלכלית. אבל לא כל הבחירות בחיים שלנו הם כלכליות.

לדוגמא אם אתה נוסע לאילת למה לשלם 500 ש"ח דלק הלוך ושוב כשאתה יכול לסוע באוטובוס של אגד בפחות מ-150 ש"ח? למה לישון בבית מלון 5 כוכבים כשאתה יכול בחמישית מחיר לישון באכסניה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתם צודקים גם.

תכלס אני עם קוריאניות סיימתי. הייתה להורים שלי פעם גם יונדאי אקסנט 2008 רק תקלות. לפני זה טויוטה קורולה 2004.

0 - תקלות פרט לטיפולים.

נכון גם אם אני אמכור בפרטי ב30K וביד 2 אחפש משהו זה גם ב70K ככה שזה כמעט אותו הפרש.

עכשיו לך תתקע בלי רכב, תיסע לחיפה לתל אביב ובכל הארץ לבדוק רכבים. תשלם בדיקה 450 שקל, וגם בספק אם הכל פיקס.

ובאמת כאבי ראש.

חשבתי על ההצעה של החדש ב70K אבל זה 1400 והיא נראת ממש "ערומה" ושונה לחלוטין מהSC.

ולדעתי 1600 ידני ישתה אותו דבר.

אני נוסע הרבה לעבוד מרחק של 70 ק"מ הלוך חזור בכביש מהיר ככה שמנוע קטן יתאמץ יותר.

נכון שגם אין לדעת מה יהיה מצב השוק בעוד כמה שנים, המצב היום ממש חרא. רכבי הליסינג מפציצים ומורידים את שוק היד 2.

לפי דעתי בחנתי את כל האופציות איך שאני לא אהפוך את הקערה זה אותו הפרש. בדקתי את כל האפשרויות אני נעול על האיביזה.

פיאט פונטו איבו חמודה אבל לא שווה את המחיר לדעתי. פולו יקרה יותר ופחות יפה. חוץ מזה פולו ואיביזה כמעט אותו רכב.

שאלה נוספת שעכשיו מנועי 1.6 יוצאים מהשוק ונכנס \ יכנס TSI.

פורסם
אתם צודקים גם.

תכלס אני עם קוריאניות סיימתי. הייתה להורים שלי פעם גם יונדאי אקסנט 2008 רק תקלות. לפני זה טויוטה קורולה 2004.

0 - תקלות פרט לטיפולים.

נכון גם אם אני אמכור בפרטי ב30K וביד 2 אחפש משהו זה גם ב70K ככה שזה כמעט אותו הפרש.

עכשיו לך תתקע בלי רכב, תיסע לחיפה לתל אביב ובכל הארץ לבדוק רכבים. תשלם בדיקה 450 שקל, וגם בספק אם הכל פיקס.

ובאמת כאבי ראש.

חשבתי על ההצעה של החדש ב70K אבל זה 1400 והיא נראת ממש "ערומה" ושונה לחלוטין מהSC.

ולדעתי 1600 ידני ישתה אותו דבר.

אני נוסע הרבה לעבוד מרחק של 70 ק"מ הלוך חזור בכביש מהיר ככה שמנוע קטן יתאמץ יותר.

נכון שגם אין לדעת מה יהיה מצב השוק בעוד כמה שנים, המצב היום ממש חרא. רכבי הליסינג מפציצים ומורידים את שוק היד 2.

לפי דעתי בחנתי את כל האופציות איך שאני לא אהפוך את הקערה זה אותו הפרש. בדקתי את כל האפשרויות אני נעול על האיביזה.

פיאט פונטו איבו חמודה אבל לא שווה את המחיר לדעתי. פולו יקרה יותר ופחות יפה. חוץ מזה פולו ואיביזה כמעט אותו רכב.

שאלה נוספת שעכשיו מנועי 1.6 יוצאים מהשוק ונכנס \ יכנס TSI.

מנוע ה1.6 הוא וותיק ואמין. אין לך מה לחשוש ממנו, יש לו מספיק כח עבור האיביזה. ה1.2 TSI זאת טכנולוגיה חדשה, מנוע חסכוני יותר ובעל זמינות כח טובה יותר.

אני מבין אותך שאתה רוצה אוטו מאובזר שנראה טוב-זה כיף.

על פניו נשמעת עסקה טובה מאד עבורך בהתחשב ברכב שבבעלותך.

זה יהיה כאב ראש לא נורמלי להפטר מהאופטרה, כאן יש לך עסקה נוחה ובלי כאבי ראש.

כמו שאמרו רבים, נכון שאיביזה במחירון זה לא ריאלי אבל במידה ותחזיק את הרכב אצלך 3-4 שנים אתה לא תפגע כ"כ ובטח שלא תמכור אותו ב10K מתחת למחירון(תלוי במצב הרכב).

פורסם

אושרי אני לא מכיר אותך אבל התגובה שלך מעולה

מתן נראה שאתה סובל מתופעה חמורה של שכנוע עצמי,אתה בעצם כבר מבושל מוכן לעסקה

אז למה אתה שואל ומנסה לשכנע אותנו?

העסקה סבירה ויש בה מרכיב של נוחות,על נוחות משלמים!!!עסק טריד אין זה לא מוסד צדקה הוא חייב להרוויח

אני מבין שלא היה לך אוטו מבית היוצר של VAG אמינות זה לא הצד החזק שם וגם לא שמירת ערך

לגבי כל הנביאים שאומרים שלא תהיה לך בעיה עוד 3 שנים למכור,מדברים שטויות

השוק יהיה מוצף באיביזות כמו שלך והמכירה תהיה קשה,קשה מאוד

אבל אוטו זה לא השקעה,זו הוצאה אחרי שתבין את זה יטב לך

הלב שלך אומר לעשות עסקה לך על זה ואל תתיחס לנביאי הפורום,ימים יגידו עם עשית נכון

פורסם

תודה לכם,

אני מאוד שמח לקרוא את הביקורות לטובה ולרעה.

עכשיו רק נשאר שהבנק יתן ריבית נורמלית (למה הם עפו על עצמם) ולסגור עסקה בע"ה :)

פורסם
אושרי אני לא מכיר אותך אבל התגובה שלך מעולה

מתן נראה שאתה סובל מתופעה חמורה של שכנוע עצמי,אתה בעצם כבר מבושל מוכן לעסקה

אז למה אתה שואל ומנסה לשכנע אותנו?

העסקה סבירה ויש בה מרכיב של נוחות,על נוחות משלמים!!!עסק טריד אין זה לא מוסד צדקה הוא חייב להרוויח

אני מבין שלא היה לך אוטו מבית היוצר של VAG אמינות זה לא הצד החזק שם וגם לא שמירת ערך

לגבי כל הנביאים שאומרים שלא תהיה לך בעיה עוד 3 שנים למכור,מדברים שטויות

השוק יהיה מוצף באיביזות כמו שלך והמכירה תהיה קשה,קשה מאוד

אבל אוטו זה לא השקעה,זו הוצאה אחרי שתבין את זה יטב לך

הלב שלך אומר לעשות עסקה לך על זה ואל תתיחס לנביאי הפורום,ימים יגידו עם עשית נכון

רכב זה לא השקעה, צריך ללכת לפי הלב, אבל זה לא אומר שצריך להיות טמבל ולזרוק כסף לפח.

פותח השרשור, יש עכשיו הצפה לא קטנה של איביזות 1.4 ב-70 אלף, אף אחד בחיים לא ישלם לך 25 אלף יותר על אותו רכב רק מאובזר ועם מנוע 1.6

לשיקולך.

תחשוב על זה ככה, בסוכנות יודעים שאין להם שום סיכוי בעולם למכור את הסיאט במחיר שאפילו מתקרב לזה , עד כדי כך שהם מוכנים אפילו לקחת נבלה כמו האופטרה ועדיין להרוויח מזה. סתם נקודה למחשבה מה מצפה לך בעתיד עם הסיאט.

כול עוד אין לך באמת רווח מכול הטרייד אין, אני הייתי נפטר מהאופטרה בשוק הפרטי ואז עושה חושבים על איזה רכב אני הולך.

פורסם

בקיצור, מתן משלם כ5~10 אש"ח על הנוחות בטרייד.

ומעבר לזה קונה רכב ב82K שכבר דקה אחרי הקניה שלו שווה לפחות 12K פחות.

שזה הפסד כפול, איך שלא תסתכל על זה..

אני, האמת, הייתי נכנס לסוכנות פיאט ומתעניין לגבי המבצע שלהם.

פונטו איבו חדשה תעלה פחות מהסיאט המשומשת..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY, חבל שאתה סתם מטעה את הבחור.

א) המבצע של ה-5% מעל המחירון הוא לדגמים מסויימים בלבד (על האופטרה הוא יקבל 30% מתחת למחירון, שזה מה שיתנו לו בכל טריידאין).

ב) המחיר מחירון של פיאט חדשות מנותק מהמציאות, זו ממש לא עסקה כדאית (אם יש לך דגם שכן מקבל 5% מעל המחירון הייתי קורא לעיסקה סבירה, אבל עדיין לא משתלמת).

ד"א, העיסקה שמוצעת לו על השולחן גם לא משתלמת אבל היא בהחלט סבירה. הם נותנים לו 10K ש"ח (בערך, זה יכול להיות יותר או פחות) יותר ממה שהוא יקבל על הרכב שלו בשוק הפרטי אבל מצד שני הוא צריך לתת מחירון על האוטו שהוא קונה (אם הוא יחפש כזה רכב בשוק הפרטי אני לא מאמין שהוא ישיג עליו הנחה של 10K ש"ח).

לפותח השרשור, מכיוון שאין לך את הכסף להוסיף לרכב חדש יותר (רשמת שאתה מחפש מימון) אני ממליץ לך לרדת מעניין הרכישה.

לא מומלץ לקנות רכב בכסף שאין. בנתיים תפרסם את הרכב שלך למכירה, תנסה למכור אותו באיזי, תראה לאן נושבת הרוח.

לאחר שתצליח למכור תראה כמה כסף נשאר לך ביד (אולי תצליח לחסוך בנתיים עוד כמה אלפים), תוסיף איזה מימון קטן (של 10-20 אלף ש"ח ולא של 42K ש"ח) ואז תראה מה נכנס לך בתקציב.

לבחור את הרכב לפי טיב העיסקה ולא לפי היכולות הכלכליות והצרכים האמיתיים שלך זה לא מומלץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...