Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היום ישבתי ברכב הזה קצת, הוא נראה לי בפנים יפה, איכותי ויוקרתי, לא הרגשתי את הקורות בצדדים, אולי כי אני רגיל לטנדרים עם קורות צד עווים.

אבל הכי חשוב לי זה הביצועים, האיכות, הסחירות והאמינות ובטיחות.

מה אתם אומרים?

והיא צורכת 1/7 גם בלחיצות חזקות או בנסיעה רגועה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקנה אימפרזה טורבו וסגרת את עניין התאוצה שכ"כ חשובה לך דאעאווין,גג נפתח, ספויילרים ומגנזיומים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

זה לא ככה חמוד,

אני לא מחפש את מה שאתה חושב.

אנחנו מחפשים רכב מפואר וראוי למשפחה, שהוא גם כולל כוח וכולל דברים חשובים ולא סתם עגלה.

ולגבי האימפרזה טורבו אל תדאג, יבוא היום.

פורסם
זה לא ככה חמוד,

אני לא מחפש את מה שאתה חושב.

אנחנו מחפשים רכב מפואר וראוי למשפחה, שהוא גם כולל כוח וכולל דברים חשובים ולא סתם עגלה.

ולגבי האימפרזה טורבו אל תדאג, יבוא היום.

למאליבו מנוע חזק וזללן. 1-7 צריכה ממוצעת. בלחיצות זה יהיה כיוון 1-5.

לא כל כך הבנתי אותך, המנוע מאד חזק, הרכב יהיה מהיר יותר בקו ישר מהאימפרזה שברשותך, יכול לנסוע בקלות גם בעליות, אך זה ממש לא אוטו ספורט או אפילו ספורטיבי. זה פשוט אוטו ענק עם מנוע בנפח גדול.

ממולץ לבדוק לגבי סופארב 1.8 TSI. מכונית יותר מודרנית, איכותית עם מנוע הרבה יותר מתקדם שיציג ביצועים דומים עם צריכת דלק טובה הרבה יותר.

פורסם

הבעיה היא שראינו את המליבו ואני ואבא שלי מאוד התרשמנו מהגודל והיוקרה והאיכות של הרכב הזה,

לא יודע אם הסקודה זה באותה רמה של הרכב הזה, בכל זאת אולי אני אבדוק.

אבל בקשר למליבו, בטח שזה לא רכב למירוצים של ילדים, אני לא רוצה לקרוע אתה כל יום,לא.

זה רכב שישמש אותנו כרכב שני בבית והיא תנוח בבית רוב השבוע אבל היא תעשה כמה נסיעות של סופי שבוע או איזה שתי נסיעות בשבוע בתוך העיר.

ולגבי הגיר האוטומתי שלה, זה אוטומתי רגיל? לא טיפטרוניק? כמה הילוכים יש לו? 4?

וכל המאליבו באים עם התנעה משלט רחוק?

פורסם
הבעיה היא שראינו את המליבו ואני ואבא שלי מאוד התרשמנו מהגודל והיוקרה והאיכות של הרכב הזה,

אבל בקשר למליבו, בטח שזה לא רכב למירוצים של ילדים, אני לא רוצה לקרוע אתה כל יום,לא.

זה רכב שישמש אותנו כרכב שני בבית והיא תנוח בבית רוב השבוע אבל היא תעשה כמה נסיעות של סופי שבוע או איזה שתי נסיעות בשבוע בתוך העיר.

לגבי התענה אני לא יודע, זה באמת חשוב?

הילוכים - 4

לא רק שהסקודה לא נופלת, היא רכב יותר טוב ויותר איכותי.

הנה לך מבחן השוואתי בין סופארב ומאליבו 2.4

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1730944

פורסם

המונדיאו אומנם גדולה, חזקה ומרווחת אבל היא גם מאוד צמאה לדלק וההרגשה בפנים ממש לא יוקרתית.

אין הרבה רכבים בתקציב הזה שיתנו לך את הרמת פינוק שיש במאליבו אבל הפינוק הזה בא עם צריכת דלק בעייתית (כח זו ממש לא בעיה של הרכב הזה, כמות המומנט הזמינה בכל הילוך פשוט מדהימה).

בכלליות אני ממליץ לך להתמקד ברכבים עם מנוע 4 צלינדרים, מנוע 6 צלינדרים לא יצליח בחיים לעשות יותר מ-1:8 בנסיעה משולבת.

הייתי ממליץ לך לבדוק גם את האופציה של ביואיק לקרוס אם אהבת את התחושות של רכב אמריקקי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם יש סופרב שנכנסת בתקציב הייתי ממליץ לחשוב עליה. לא יהיו לה ריפודי עור(אולי אני טועה, לא ממש מעודכן במחירון אבל לא נראהא לי שתכנס לכם לתקציב אחת עם ריפודי עור), סאנרוף או שלל השטויות. אבל אתם מקבלים רכב איכותי, גדול מאוד(אולי אף גדול מהמאליבו, אבל את זה מנוסים ממני ידעו לומר לך בוודאות) והכי חשוב - מנוע מתקדם וחזק. אמנם 160 כ"ס אבל מנוע TSI 1.8 מה שאומר שהוא גם יזלול הרבה פחות מ3.5 ל' הענק של מאליבו. ואני רואה שנושא בקרת האקלים כל כך חשוב לך בסופרב יש את זה בטוח, יש פתחי אוורור לאחור, תא מטען גדול מאוד(שנפתח גם בתוצרת האצ'בק), חיישני חניה מקוריים, מראות מתקפלות אוט' ועוד כל מיני שטויות.

אם אתה מחפש רכב מודרני, חזק ו(די)מפנק - לך על הסופרב.

מצד שני, אולי המאליבו, כחבילה כוללת תתן לך יותר אבזור וכח אבל זה בא על חשבון דברים אחרים(רכב עתיק, בעצם ספינה אמריקאית, המראה לטעמי לא משהו בכלל, האיכות אני מאמין תיפול מהסופרב ואני אישית גם חובב מותגי VAG ככה שדעתי משוחדת).

פורסם
המונדיאו אומנם גדולה, חזקה ומרווחת אבל היא גם מאוד צמאה לדלק וההרגשה בפנים ממש לא יוקרתית.

אין הרבה רכבים בתקציב הזה שיתנו לך את הרמת פינוק שיש במאליבו אבל הפינוק הזה בא עם צריכת דלק בעייתית (כח זו ממש לא בעיה של הרכב הזה, כמות המומנט הזמינה בכל הילוך פשוט מדהימה).

בכלליות אני ממליץ לך להתמקד ברכבים עם מנוע 4 צלינדרים, מנוע 6 צלינדרים לא יצליח בחיים לעשות יותר מ-1:8 בנסיעה משולבת.

הייתי ממליץ לך לבדוק גם את האופציה של ביואיק לקרוס אם אהבת את התחושות של רכב אמריקקי.

היתה לך פעם מאליבו?

אני החזקתי אחת מודל 2005 והחליפה אותה אחת מודל 2009. בניגוד למה שאתה חושב הישנה נתנה צריכה ממוצעת של כ 1:13 והחדשה 1:10.5.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי קצת משוחד אבל בתור בעלים של מאזדה 6 מנוע 2500 עם הריפודי עור , האוטו מציע המון,מבחינת איבזור מערכת איכותית ישיבה נוחה מנוע זריז ומהיר.

האוטו נראה טוב מאוד ! זריז מאוד לא יאכזב אותך עברתי אליו ממאזדה מנוע 2000 150 כוחות סוס ואני מרגיש את ההבדל.

האוטו מרווח מאוד איבזור מרשים .

תשמור על הערך שלה הרבה יותר טוב מהמאליבו שהמחירון שלה צונח!

קניתי 2008 מUMI מהטרייד אין שלהם יד ראשונה 34 אלף קילומטר ב115 לפני כשלושה חודשים אני מאמין שהמחירון קצת ירד ואם תמצא אחת עם קילומטראז קצת יותר גבוה תוציא במחיר יותר טוב!

בהצלחה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הייתה לך פעם מונדיאו?

מנסיון המונדיאו החדשה שותה 1 ל-10 בממוצע וזה אפילו יותר טוב מהקודמת שהייתה בבעלותנו.

כל זה למרות העלייה בנפח ובזכות המעבר מארבעה לשישה הילוכים.

בכל אופן לפותח השרשור המונדיאו האטמוספרית לא חזקה בכלל,הטורבו 240 כ"ס תפורה עליך העניין הוא שלא נמכרו הרבה כי היא עדיין חדשה.

turboy

פורסם

הסקודה איכותית בכמה רמות מהמאליבו. לפחות בהרגשה שלי. אצלי במשפחה יש אחת מהדגם המאובזר ביותר. פשוט אוטו מדהים. יתכן ואולי תיכנס לך בתקציב. עולה מכל הבחינות על המאליבו, בייחוד בתחום האיבזור והמרחב הפנימי.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

אוקי חברים, בואו נחלשוב על הסופרב 1.8T:

באיזה שנה יצא הדגם הזה 2008 או 9 ?

ומה דעתכם על המנוע שלה? הוא באמת חזק ועוצמתי?

הטורבו הזה נותן כוח אמיתי ומרגישים אותו? שומעים אותו בנסיעה כמו ברכב טורבו דיזל?

ובכללי איך המחירון של הסקודה, הוא מחזיק מעמד או צונח עם השנים?

ובקשר לגיר שלה, איזה גיר יש לה? אוטומתי או DSG?

ומה זה הגיר DSG, שמעתי עליו הרבה ואף פעם לא נהגתי עליו, אז יש הבדל בינו לבין אוטומתי?

ואין לו הרבה בעית בגיר?

ויש איזה מחלות לסופרב שכדאי לדעת?

גם המאזדה 6 פרימיום היא אופציה, מה דעתכם?

• תוכן חדש...