Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה 3, ושאני נועל את הרכב הסאן רוף לא נסגר. ויש נעילה מרכזית לרכב.

במצב שאני משאיר את הסאנרוף על רבע כזה מלמעלה כזה חצי משולש, לא יודע איך קוראים למצב הזה, אז הסאן רוף כן נסגר עד הסוף בלחיצה על נעילה בשלט, אבל שהסאן רוף פתוח עד הסוף הוא לא נסגר בכלל.

מה עושים?

פורסם

לדעתי הסאנרוף לא אמור להיסגר בכלל עם הנעילה המרכזית, אלא רק הדלתות ותא המטען.

אצלי כשהוא פתוח במצב שיפוע ואני סוגר את הרכב הוא לא נסגר אוטומטית.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אז יש לך בעיה בנעילה המרכזית.. עובדה שאצלי במצב שיפוע הסאן רוף יורד למטה ונסגר כמו שצריך ורק במצב שהוא פתוח עד הסוף לאורך הוא לא נסגר..

פורסם

בעבר זה היה נסגר טוב...

מה צאיך לשמן את זה או משהו?

איך זה במצב של שיפוע מלא של הסאן רוף הוא נסגר ושהוא שטוח ופתוח עד הסוף הוא לא נסגר??

פורסם
אז יש לך בעיה בנעילה המרכזית.. עובדה שאצלי במצב שיפוע הסאן רוף יורד למטה ונסגר כמו שצריך ורק במצב שהוא פתוח עד הסוף לאורך הוא לא נסגר..

ת'אמת שזה לא כזה מפריע לי ואפילו עדיף, להשאיר חריץ פתוח ביום קיץ חם על מנת שהרכב יתאוורר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

לי זה מפריע.. בנתיים אף אחד לא עזר לי מה יכול להיות הבעיה.

אף אחד מכאן אין לא מושג מה יכול להיות הבעיה?!

פורסם

על מנת שיסגר הסאן רוף מתקינים פיקוד ממרים השמשות

יתכן כי קיימת לך תקלה במרים והוא מקור אי סגירת החלון

ללא נעילת הרכב החלון פועל כשורה (נפתח ונסגר)?

פורסם

תקשיב,

הסגירה האוטומתית של הסאנרוף ושל החלונות עם האזעקה זה חלק נפרד שהוא "מרים שמשות" ובדרך כלל זה לא בא מקורי עם הרכב, אלא אתה או כל אחד יכול להתקין את זה בכל רכב אצל כל חשמלאי רכב.

אז אם אתה אומר שכל החלונות נסגרים אוטומתית עם האזעקה וסאנרוף כשאר הוא במצב "אוורור" גם נסגר אוטומתית, אז סימן שהתקינו לך מרים שמשות.

ואם הסאנרוף במצב "פתוח" עד הסוף לא נסגר אוטומתית עם האזעקה אז זה סימן שיש לך בעיה או במרים שמשות או בפיקוד של המרים שמשות,

זה בתנאי שאם אתה סוגר את הסאנרוף ידני עם הכפתור שלו והוא נסגר, אז אין לך שום בעיה בסאנרוף וזה רק בעיה במרים שמשות.

בדרך כלל יש או יציאה מיוחדת מהמרים של השמשות לסאנרוף או שמתקנים סוגר סאנרוף אוטומתי בנפרד,

וזה רק חשמלאי רכב מוסך יכול לבדוק לך את זה, וזה חייב חשמלאי, אי אפשר פה דרך המחשב לפתור לך את הבעיה, אולי איזה חוט השתחרר או נשרף פיוז או התקלקל המרים, לך תדע.

אז לך לחשמלאי רכב ותעדכן אותנו, בהצלחה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדיין לא פתרתי את הבעיה :(

למישהו יש מושג מה חשמלאי רכב צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה?

כי לפעמים הסאן רוף נסגר גם שהוא פתוח עד הסוף וגם שהוא במצב של חצי משולש ,

ולרוב הוא לא נסגר מהלחיצה על "1" שהוא אמור לנעול את הרכבב ואת החלונות כולל הסאן רוף

• תוכן חדש...