Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרה לי דבר ממש מוזר, תאמת (את האמת) זה לא הפעם הראשונה שאני שם לב שזה קורה. כשאני נוסע במהיריות נמוכות , יש ההרגשה שהאוטומט מתבלבל. אני עוזב את הדוושה יורד מ60 לשלושים לוחץ על הגז הטורים נופלים משמעותית והוא נועל לי את הדוושה. עם (אם) אני ממשיך ללחוץ הוא עוצר לחלוטין מראה נורית מצבר + שמן (האוטו לא נכבה אבל לנסוע אי אפשר ) כאילו הוא נועל אותי. ועם (ואם) אני עוזב את הדוושא (הדוושה) הוא חוזר לעצמו. עכשיו זה מעצבן + לזה שיש לי חרדות מהלנסר הישן שלי שהממסרה החליטה למות. מה זה יכול להיות? תודה.

פורסם

אף אחד לא נתקל בבעיה ?

יש השארה שמתחילה בעיה בניתוקי האמובילייזר או שהבעיה חשמלית (פיקוד מערכת ההצתה והדלק)

פורסם

טוב כרגע סיימתי נסיעה של 540 קילומטר הלך לי טנק מלא ( אילת -כרמיאל) נסיעה הייתה רגוע , פעמיים נתקלתי בערך בבעיה של הדוושה ,שמתי לב למשהוא מוזר או אולי זה צריך להיות ככה ...הדוושה כשה אני ב120 כאילו נתקעת בפנים ואז שאני משחרר אותה היא כאילו רופפת .. עכשיו שכבר הייתי ליד הבית המיכל היה על אפס אבל נורית הדלק עוד לא נדלקה והייתי ברמזור האותו עמד ופתאום נכבה , הותנעתי מחדש וישר לתחנה מילאתי .. ושוב עמדתי באותו רמזור מעצבן והכל עבר בשלום .. המכונאי הזהיר אותי לא לנסוע על עדים כי יש משאבת דלק וזה לא בריא לאותו השאלה עם זה הגזמה שהנורית עוד לא דלקה והוא נכבה לי או שיש בעיה אחרת .. תודה

• תוכן חדש...