Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונופול החשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שהיינו טרודים בעליית מחירי הדלק והקדשנו את מרצנו בהוצאת קיטור על מקלדת המחשב חברת החשמל החליטה לבצע הערכות בחשבונית האחרונה והתוצאה? רבע מהמשכורת שלי על החשבון האחרון !

אין אדם אחד מסביבי כולל אני שהחשבונית האחרונה שלו הייתה נמוכה מ 1200 ש"ח

מדובר על חודשים ינואר פברואר.

כתגובה לחשבונות המופרכים במוקד הטלפוני מספקים תשובה "מה אפשר לעשות ? זה חודשי החורף,אתה צורך יותר ! וגם ביצענו הערכות " וכתגובה עניתי "מה,זה החורף הראשון שלי בארץ?!".

זו פשוט שערוריה!

Gn'f'R

פורסם

די להתלהם.

חברת החשמל מבצעת הערכות מאז ומתמיד. הערכות אינם מביאות לח"ח רווח אמיתי - מקסימום הקדמת תקבולים, שיקוזזו בהמשך (וגם להפך).

למיטב זכרוני, יש לך אפשרות להקריא למוקדנים את המונה הנוכחי ולעדכן את החשבון.

:turn-l:
פורסם

האם חברת חשמל מחוייבים להחליף את המונים כל X שנים?

אצלי המונה הוא משנת 89 (!) ולא עבר כיול איפוס וכו', מישהו יודע מה הדין במקרה הזה(אולי זיכוי רטרו..)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני מתרגש בגלל שיש לי הוראת קבע באמצעות כרטיס אשראי,אז עם כל הכבוד לקזוזים ולהערכות כאלו ואחרות 2000 ש"ח הולכים לרדת לי מהחשבון.גם אם מגיע לי החזר אני אמור נכון לעכשיו לספוג את הסכום הזה!

Gn'f'R

פורסם

אצלי הוחלף שעון לשעון חדש מכיוון שלא הייתי בבית בזמן ההחלפה אני לא יטודע על כמה עמד השעון הישן, מה שאני כן יודע זה שקיבלתי חשבון כפול מבכל פעם אחרת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אני מתרגש בגלל שיש לי הוראת קבע באמצעות כרטיס אשראי,אז עם כל הכבוד לקזוזים ולהערכות כאלו ואחרות 2000 ש"ח הולכים לרדת לי מהחשבון.גם אם מגיע לי החזר אני אמור נכון לעכשיו לספוג את הסכום הזה!

טעות נוראית לדעתי (מה לעשות,טיפוס חשדן משנולדתי,לא סומך על אף גוף גדול כשזה נוגע לכיס שלי..)

אצלי אין שום הוראת קבע לתשלום חשבונות,משום שאני בודק לעומק עם זכוכית מגדלת כל חשבון כשהוא מגיע (ארנונה,מים,חשמל,בזק,גז,וכו')

רק אחרי זה נכנס לממשק אינטרנט של אותו גוף ומשלם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שטויות של תקשורת, נגמר השלג

אז מחפשים משהו אחר שיצוץ בכותרות.

מי שמחמם בחורף עם חשמל יאכל אותה תמיד,

גם שנה שעברה וגם בשנה הבאה וגם עכשיו.

(ירושלמי עם למבורגיני)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז תעדכן את חברת החשמל במונה האמיתי (בטלפון או באינטרנט) ולא יחייבו אותך על הסכום הזה אלא על הסכום הנכון

• תוכן חדש...