Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור מטורף!!!

שמח מאוד שיצאת ללא פגע רציני, הכי חשוב.

וכל הכבוד שהספקת לרשום את המספר! האנשים האלה הם המיץ של הזבל במדינה הזאת.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול הלכתי להביא את בת דודה שלי מהכביש הזה, וראיתי את הרכב שלך מעוך שם בדיוק אחרי הרמזור, ולידו גרר שמעלה את הרכב,

היתי בשוק מאיך שהרכב היה נראה, בסביבות השעה 10 בלילה.

העיקר שאתה בריא ושלם, אני מקווה מאוד שהבחור הזה ילך לכלא.

אגב, אני סבור שהבחור נסע שם באיזור ה 80+- לפחות מפגיעה שכזו, ואיך שהאוטו שלך נראה.

הרבה אנשים עפים שם על הכביש הזה הרבה פעמים אני נוסע על 60 וחותכים אותי מימין ומשמאל.

Opel Adam S 2017

פורסם

וואווו מזל משמיים שאתה בסדר אחרי פגיעה כזו.

תעדכן מתי שיתפסו את מי שפגע בך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואו וואו וואו !

יש לך מזל שהוא בא מכייון ימין שלך ולא משמאל!

העיקר שאתה בריא הכסף יגיע אל תדאג אתה תפוצה!

החלאה שנכנס בך הערסים שהורסים את מדינתנו ! מגיע לו חתיכת עונש!

מקווה שאת הדין הוא יקבל!

ב3 4 חודשים האחרונים זאת הvtr השלישית כבר!

פורסם

קודם כל לך תגיד הגומל.

אני לא רק מקווה שיתפסו את הנבלה גם שיתקעו אותו קצת בבית הסוהר עם עברייני מין באותו התא...

גם שלא יהיה לו ואזלין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מזל שלא נגמר אחרת. החלמה מהירה וחזרה בטוחה לדרכים עם חלום חדש מהפיצויים.

צר לי לאכזב, אבל חברים אל תבנו יותר מדי על מערכת המשפט שתתן לקוף המצוי עונש מספק.

רק אתמול, יום התאונה המדוברת, שוחררו במדינת ישראל כ 500+ אסירים במסגרת שיחרור מנהלי בינהם בן עיזרי שאולי פחות מעניין, אבל יחד איתו נבלות מהשורה הראשונה שדפקו הרבה צעירים כמונו כמו לדוגמא בועז יונה שברח עם הכסף של פרויקט חפציבה והותיר רבים ללא כסף, ללא פיצוי והחשוב ביותר ללא דירה.

אגב, שמעתי שהוא חייך כל הדרך אל הבנק.

הנחמה היחידה היא שגם שוחרר השוטר שטיפל בגנב רכבים מדופלם שקרוב לוודאי חסך לחלק מאיתנו את עוגמת הנפש בלגלות שרכבו התגרש ממנו במהלך הלילה. (גם במקרה זה מערכת המשפט ״התעלתה״ מעל עצמה והוכיחה כמה הם שם למעלה מנותקים ממה שקורה כאן למטה)

אסיים בנימה אופטימית, איחולים לקוף, שלא יזכה לפגוע עוד בבני אדם משתמשי הדרכים ומבחינתי זה יכול להיעשות בכל דרך שהדמיון מאפשר!!! :evil:

פורסם

מזל שאתה בחיים. שתהיה החלמה מהירה!

כשבי נכנסו מאחורה והפכו אותי בכביש מהיר לנתיב הנגדי יחד עם שני תמרורים, כשיצאתי מהרכב המרוסק אפילו כלב לא היה בסביבה...

נצל את זה שאתה יודע מי זה ותעשה את המקסימום שייענש על כך כמה שיותר!! חלאות כאלה צריכים להירקב המון זמן.

פורסם

העיקר שתרגיש טוב ושיצאת מזה בשלום.

ולבעל הקורולה מאחל את כול הרוע שבעולם איך אפשר ככה לברוח? :?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קודם כל החלמה מהירה.

נראה שיצאת מזה ממש בנס.

לדעתי אין להקל ראש בנהגים אשר בורחים מהזירה.

יש לשקול חקיקה במסגרתה יוטלו עונשי מינמום של מאסר בפועל ללא שיקול דעת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• אחראי פורום
פורסם

החלמה מהירה. בהחלט היה פה המון מזל.

עדכן לגבי הנבלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני בטח לא היחיד ששם לב שתופעת הבריחה (של הפוגע) מאיזור התאונה הפכה להיות נפוצה להחריד.

אני נוהג כבר מעל 25 שנים, לא זוכר לי מקרים רבים כאלו בעבר.

והכי מעניין אותי למה זה הפך נפוץ כ"כ,

האמת שאני חושש שהתשובה די ברורה: במסגרת הזמנים האלו של "אחוות העם" יש אנשים שאין להם שום בעיה או היסוס להשאיר מישהו פגוע בזירת התאונה רק בשביל הסיכוי (הכמעט אפסי...) שהם יצאו מבלי לשלם שום מחיר.

ימות המשיח.

תרגיש טוב.

• תוכן חדש...