Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לגל הסיפורים על כיכובה של המשטרה הנהדרת שלנו בשירות המדהים שלה, להלן עוד סיפור,

לפני כחצי שנה או יותר קיבלתי דו"ח על זה שלא הייתה לי חגורה.

לפני שאתם קופצים עליי הדו"ח ניתן בחניון שמה השוטר החליט לבצע אכיפה.

בקיצור, משטרת ישראל נלחמת בתאונות הדרכים במגרשי חנייה - יופי צופי.

אבל זה פחות רלוונטי לעניין. ונניח שהשוטר צודק ב-1000000%.

השוטר שהתנהג בצורה מגעילה לחלוטין וגם לקח את הרישיון של הרכב ו"שכח" להחזיר אותו ושבאתי להעיר לו על כך הוא רצה לתת לי עוד דו"ח כי הלכתי על הכביש בשביל להגיע לחלון שלו. (כנראה הייתה לו מכסה לכסות), בקיצר אותו שוטר לא בדק האם אני זכאי לדו"ח אזהרה - פשוט כתב את הדו"ח.

אז כתבתי ערעור למדור תלונות נהגים שלחתי אחרי יומיים בדואר רשום, קיבלתי אישור שהגיע - סבבה.

3 החודשים הלכו וחלפו להם והגיע מועד תשלום הדו"ח - ואין תשובה מהם ולכו תנסו להשיג אותם בטלפון.

אז שילמתי.

מאז שכחתי מזה והנה אתמול מגיע מכתב - מעל חצי שנה ממועד הדו"ח (שלהזכירכם יש לשלמו תוך 3 חודשים) - שבעקבות תשלום הדו"ח הם "רואים את העניין כסגור" - בזאת הלשון.

בקיצור - יש לך 3 חודשים לשלם את הדו"ח, נדון בערעור שלך עוד 6 חודשים ואז נחליט שבגלל ששילמת זה סגור.

הלוואי שמישהו מה מחוקקים יתעורר וייקח את הגוף הדפוק הזה שנקרא משטרת ישראל וינער אותו קצת - שיבין סוף סוף שלתת שירות זה לא לשים מדבקות מפגרות של "100 בשבילך" על האוטו.

בוז.

פורסם

יש כאן בעיה בסיסית במבנה השלטוני של המדינה, זה לא רק במשטרה. הרי בכל משרד ממשלתי תיתקל באותה תופעה.

בקיצור נמרץ, אתה חייב להקפיד על ציות לכל חוק, אבל המדינה אינה חייבת להקפיד על החוקים שלה עצמה. כלומר, לכאורה היא כן חייבת, אבל בפועל לא (אפריים קישון מחייך מקברו). כמו כן, המדינה רשאית לאכוף או לא לאכוף כל חוק לפי שיקול דעתה, אבל אתה חייב לציית תמיד.

במצב כזה, תגיד תודה שענו לך בכלל.

דני

פורסם

מי שמבקש לבטל דו"ח , צריך לקבל תשובה עיניינית

מותר לך לשלמו , ואם נמצא כי יש מקום לבטל אותו וביטלו ,אז מחזירים לך את הכסף.

לכן פרט יותר מה שלחת ומה קיבלת.

המשטרה במקרה הזה פעלה לכאורה שלא בהתאם לחוק, ולכן חשוב מה שלחת אליהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלחתי להם בקשה לביטול הדו"ח.

בהם פירטתי את הסיבות שנראות לי שעל פיהן צריך לבטל את הדו"ח.

קיבלתי תשובה אחרי למעלה מחצי שנה שהוחלט לא לבטל הדו"ח וכיוון ששילמתי אותו הם רואים את העניין כסגור.

בטח ששילמתי, יש לי ברירה?

אתם נותנים 90 יום לשלם ועונים על הערעור תוך 200 יום ואז לך תדבר ללמפה.

התשובה שלהם לא הייתה הוגנת ואני עדיין חושב שהדו"ח לא הגיוני, אבל זה בכלל סיפור אחר.

בעיקרון אמורה להיות לי זכות לערער על דו"ח ולקבל תשובה לפני שתם התאריך האחרון לתשלום, נכון?

במקרה הזה זה לא קרה ופשוט הייתי צריך ללכת לשלם ואז שהם עברו על הבקשה שלי הדו"ח כבר שולם אז סגור מבחינתם.

אם לא הייתי משלם והייתי מחכה כמו שלדעתי הייתי אמור לעשות כמובן שזה היה צובר כפל כנס וכו' - ואז לך תוכיח שאין לך אחות.

דרך אגב, אתמול קפצתי לקניון וחיפשתי חנייה וראיתי שמה ניידת משטרה שנותנת דו"חות למי שחונה בחניית נכים, כי לא הייתה חנייה אחרת (איזה הירואי נכון?) - רק דבר אחד הפריע לי קצת... אתם יודעים איפה הניידת חנתה?!

נכון, בחניית נכים (אפילו על 2 כי היא חנתה באלכסון).

קיצר. שיהיה לכולנו בהצלחה כשזה הגוף ששומר על ביטחוננו.

פורסם

אבהיר את הסוגיה

אתה רשאי לפנות בבקשה לביטול הדו"ח.

תקבל תשובה עיניינית , התקבלה בקשתך או לא התקבלה. ( לא משנה כמה זמן לוקח )

לא התקבלה בקשתך , ניתנת לך האפשרות לבקש להישפט על הדו"ח תוך 30 יום מיום קבלת התשובה השלילית או לשלם את הקנס ואתה מקבל לשלם את הקנס המקורי. ( למרות שעל פי החוק היית צריך לשלם קנס מוגדל כי בד"כ התשובה מגיעה הרבה אחרי ה 90 יום המקוריים)

זה במקרה שלא שילמת .

במקרה ששילמת , והוחלט לבטל, יוחזר לך הכסף כולל ריבית והצמדה.

במקרה ששילמת והוחלט לא לבטל , רואים בתשלום כאילו הודית , ולכן לא שולחים לך את האופציה של הגשה בקשה להישפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בדיוק הזכרת לי את השוטר שנתן לי דוח חגורה בחניון פרטי, במפלס 4- . :roll:

פרטי לא פרטי חוקי המדינה תקפים עליו, ולכן בהחלט מגיע לך הדו"ח כדי שתלמד לא לזוז בחיים בלי חגורה(בסה"כ לטובתך) גם אם זה במקום הכי נידח בעולם.

פורסם

איזה תקפים, למה סתם?

חניון פרטי אינו נחשב דרך וזה דו"ח בכלל לא חוקי והוא עשה טעות שהוא לא ערער עליו ומה לטובתו בלשים חגורה בתוך חניון תת קרקעי? במה היא תעזור?

אל תתחסד, עשה טובה.

פורסם
פרטי לא פרטי חוקי המדינה תקפים עליו, ולכן בהחלט מגיע לך הדו"ח כדי שתלמד לא לזוז בחיים בלי חגורה(בסה"כ לטובתך) גם אם זה במקום הכי נידח בעולם.

סלח לי אדוני האפיפיור, כי חטאתי.

פורסם

הטעות שלך

בזה ששילמת טעית

ברגע ששלחת ערעור זה לא משנה כמה זמן עבר

כשיחזירו לך תשובה חיובית או שלילית אז ישלחו לך הודעת תשלום בגובה המקורי גם אם עברה שנה

ורשום על הדוח עצמו - מי ששילם רואים בזאת הודאה

דווקא פה הם פעלו לפי החוקים הידועים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כמו כל יום, בדיחה נוספת על המשטרה. אחר כך מתפלאים למה מספר תאונות הדרכים בכל שנה כל כך גבוה.

אז בוא אני אסביר לך למה יש תאונות אדון מירן:

ניידת תנועה פורד פוקוס, בחולון סוף רחוב סוקולוב לפני כיכר סטרומה ועל שד' דב הוז, החליטו לעשות אכיפה קשה מאוד נגד הולכי רגל שחוצים שלא במעבר החציה, האכיפה מבורכת, השיטה מטומטמת, כי הם מעמידים את הניידת באמצע הכביש ויוצרים בלאגן בתנועה וגורמים לכמעט תאונות.

הם לא יכולים לעמוד בצד ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני לא ידעתי על החוק הזה שאומר שאם שלחת ערעור מותר לך לא לשלם - אתה בטוח?

אני יודע שאם שלחת בקשה להישפט אז כמובן שלא משלמים.

רשום את זה עג הדוח וזה גם מתנגן בהמתנה הטלפונית במרכז פניות נהגים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...