Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטן חסכוני אוטמטי ואולי גם קצת פוזה עד 50אלף??

Dashboard
שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן לכולם! נתחיל בתודה למי שנכנס לפוסט קודם.:wink:

לא תיכננתי לפרסם פה פוסט אבל פירסמתי בכל זאת רק בגלל שכבר ניהיה לי סלט ובלאגן רציני מאופציות שבדקתי בעצמי (גם מחיפוש פה וגם במקומות אחרים)

אז ככה כמו שציינתי בכותרת הסכום פחות או יותר זה בין 45 ל50 ככה שתציעו לי כל רכב שאפשר למצוא בטווח הזה.

מחפש רכב קטן.. חסכוני שלא ישבור אותי בדלק.. חשוב מאוד שיהיה אוטומט למרות שאני יודע שהמושג חסכוני ואוטומט לא מתחבר תמיד

בגדול שיהיה אמין שאני לא אמצא את עצמי במוסכים כל שני וחמישי..

ממ וקצת פוזה...8) קצת לוק ספורטיבי יכול להיות נחמד אבל זה קריטריון שאפשר לשים בסוגריים..

רכבים שבדקתי ושללתי בגלל כל מיני סיבות

סיריון

פזו'ואים למיניהם חוץ מ107

מקווה שתוכלו לעזור לי. אשמח לקבל אופציות עם פירוט!

תודה רבה לכם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מעוניין ברכבי מיני אז כאמור פיגו 107 לא רעה,יש לה גיר רובוטי די נחמד שעושה אותה חסכונית.

רכב נוסף הוא היונדאי I10 אם כי תהיה פחות חסכונית,פנדה רובוטית אותו סיפור כמו 107 חיסכונית עקב הגיר הרובוטי.

אם נעבור לקטגורית הסופר מיני,יש לה את גרנדה פונטו,עדיפות למנוע 1.4,גם כן גיר רובוטי בטיחות טובה.

אם תוכל להתפשר על החיסכון תוכל לבדוק גם גטס,בתקציב שלך תוכל לקנות רכב אחרי מתיחת פנים,יש לנו מנוע חזק עם 97 כ"ס,אך תמנע מגירסת GLF.

הונדה גאז',תאלף לרדת בשנתיים בערך משאר הרכבים,אך תקבל רכב גם כן מאוד אמין,מרווח לקטגוריה חסכוני גם כן.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

yulianx אני מודה לך על העזרה!

האופציות שהצעת גם אותם בדקתי.

I10 קצת הדאיגה אותי כיוון שהיא מזכירה לי את הגטס יותר מדי... ומגטס אני סולד.

ג'אז ופנדה גם שללתי

פונטו גראדנה מאוד מצאה חן בעיניי גם במראה שלה וגם בנתונים כרגע היא הכי מעניינת אותי

אתה מאמין שניתן למצוא אותה בטווח ה50אלף? אם כן באיזה שנה מדובר?

ועוד רכב שמצאתי שעיניין אותי זה טויוטה יאריס וגם טויוטה אריוס אבל אני לא יודע אם הוא עונה על הדרישות שלי. מישו יודע במקרה?

ושוב תודה yulianx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדור השני של יאריס סובל מתיבה רובוטית שלפי החברים בפורום עובדת בצורה לא נעימה,אישית לא נסעתי עליה,אך זוהי דעת הרוב פה,לכן שווה לבדוק בחיפוש.

ב50 בהחלט ניתן למצוא גרנדה,אתה יכול להתסכל ביד 2,הרבה יהיו יוצאי ליסינג גם.

שם גם תוכל לראות את השנים במחיר הזה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...