Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , ערכתי חיפוש בפורום אבל מה שמצאתי לא מספק אותי

יש למישהו קובץ טוב עם חישובים אפילו עם ממוצעים וכיו"ד לחישוב צריכת דלק של הרכב?

תודה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כנראה שלא חיפשת טוב

טור ראשון- נסיעה בק"מ מתדלוק מלא עד לתדלוק הבא

טור שני- כמות הליטרים שנכנסה בתדלוק לאחר הנסיעה

טור שלישי- חלק את מספר הק"מ במספר הליטרים שנכנס

מילאת מיכל דלק מלא, נסעת 400 ק"מ, מילאת 40 ליטר- צרכת 1:10

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חיפשתי קובץ אקסל מוכן ממישהו בדומה לאחד השרשרים שעלו לי בחיפוש אבל יותר מפורט.

לחשב אני יודע איך.

פורסם

בשעתו ניהלתי מעקב אחר צריכת הדלק (זה עוד היה ב-Framework II על PCXT, לפני ש-MS Office הפך לסטנדרט).

את חישוב הצריכה עשיתי על פני 10תדלוקים, כך שהיה לי ממוצע מחליק" והיתרון הוא שבכך מנטרלים ארועים חריגים כמו נסיעה ממושכת בפקק או נסיעה בין עירונית ארוכה חריגה.

בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהמעקב מסורבל לא תורם לי דבר, והפסקתי אותו.

אבא שלי רושם תדלוקים בפנקס ועושה את החישובים ידנית או במחשבון כיס מאז שרכש את מכוניתו הראשונה ב-1964.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם היה לי את השכל להכין קובץ עם חישובים כאלה באקסל (אניו יודע רק לעשות סכום) , אז היה לי גם את השכל לא לפתוח את האשכול הזה.

פורסם
אם היה לי את השכל להכין קובץ עם חישובים כאלה באקסל (אניו יודע רק לעשות סכום) , אז היה לי גם את השכל לא לפתוח את האשכול הזה.

אני לא יודע אם אתה סתם משחק אותה טיפש או שאתה יותר מדי ממעיט בערכך.

חישובים כאלו באקסל זה עניין של טיפה'לה מחשבה וקצת ניסוי וטעיה. אני בטוח שבעשר דקות אתה עושה את זה, וגם מרגיש יותר טוב עם עצמך כי הצלחת לעשות את זה לבד.

ובכל זאת, אם זה נורא קשה לך, הנה מדריך מקיף ומפורט. שים לב לכמות ההשקעה הדרושה:

ב-A1 כתוב "ק"מ", ב-B1 "כמות דלק", ב-C1 "מחיר", ב-D1 "מחיר לליטר" (כדי שתראה שלא טעית בהכנסת הנתונים), ב-E1 "ק"מ למיכל" וב-F1 "צריכת דלק". תוסיף גם "תאריך" ב-G1, למען הסדר הטוב.

טור A - הכנס נתון הק"מ של האוטו בכל תדלוק

טור B - הכנס כמות הדלק שתידלקת

טור C - הכנס כמה שילמת

ב-D2 שים C2/B2= וגרור למטה (מצידי התא)

ב-E3 שים A3-A2= וגרור למטה

ב-F3 שים E3/B3= וגרור למטה

מכאן אפשר להוסיף כל מיני ממוצעים וסכומים על כלל הנתונים, אבל זה פחות מעניין כרגע.

עדיין מסובך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני , כנראה גם אתה לא הבנת אותי ,

אני יודע לכתוב למי שתהה , ולרשום עמודות זה לא בעיה.

הבעיה שבאקסל אני לא ממש מבין ומצאתי שם רק את הנוחסא של SUM סכום

סה"כ שאלתי אם יש למישהו קובץ מוכן כבר עם חישובים ונוסחאות וממוצעים וכו' , אולי פשוט לא בז-ן שלי להכין לבד.

פורסם
רוני , כנראה גם אתה לא הבנת אותי ,

אני יודע לכתוב למי שתהה , ולרשום עמודות זה לא בעיה.

הבעיה שבאקסל אני לא ממש מבין ומצאתי שם רק את הנוחסא של SUM סכום

סה"כ שאלתי אם יש למישהו קובץ מוכן כבר עם חישובים ונוסחאות וממוצעים וכו' , אולי פשוט לא בז-ן שלי להכין לבד.

אני הבנתי אותך מצוין. אתה מתעצל ללמוד משהו מאוד מאוד פשוט שיכול גם לעזור לך במשימות אחרות בעתיד. חבל.

אגב, אני לא יודע איך "מצאת" את הנוסחה של סכום, אבל איפה שמצאת אותה - יש גם נוסחאות אחרות. לא שאתה באמת צריך אף נוסחא אחרת בשביל הקובץ הזה (רק הנוסחא של ממוצע, average באנגלית להזכירך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...