Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם הייתם במצב כמוני, אבל אף פעם לא נפגשתי עם מגב אחורי לרנו מגאן האצב'ק, המגב קטן ואין אותו בחנויות.

עליתי על רעיון טוב וזול, לוקחים את הגומי של המגב האחורי, מוצאים אותו מהמסילות. לוקחים מגב חדש או מגב קדמי שסיים את שירותו, מוצאים אותו גם מהמסילות, בוחרים חלק טוב במגב וגוזרים אותו בגודל של המגב הקטן, יש שם בתוך ברזל אז תצטרכו להתאמץ לגזור אותו.

אחרי שגזרתם את החלק החדש פשוט מחליקים אותו לתוך המסילות של המגב הקטן.

אני חושב שזה עובד גם במכוניות אחרות אז בבקשה :-D

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

תודה רבה, רק מצטער לבאס אותך, זה פטנט ידוע ומוכר.

אכן מתאים גם לרכבים אחרים בעלי מגב אחורי עם זרוע קבוע.

לא כדאי להשתמש במגב קידמי ישן, פשוט קונים מגב חדש במידה קטנה וחותכים לפי הצורך.

פורסם

ה"פטנט" מוכר. לא צריך לחתוך את פסי הברזל למידה, אפשר פשוט להעביר אותם מן המגב הישן.

אגב, האם ליבואן אין מגבים?

אפשר לקנות ב- ebay מגבים אחוריים מקוריים או תחליפיים במחירים סבירים.

קניתי לפני חודש מגב אחורי מקורי ל- C3 במחיר 50 ש"ח מ- ebay.uk פשוט כי היה יותר נוח מנסיעה לתל אביב.

פורסם

קניתי לפני חודש מגב אחורי מקורי ל- C3 במחיר 50 ש"ח מ- ebay.uk פשוט כי היה יותר נוח מנסיעה לתל אביב.

לא חושב שמקוריות כל כך חשובה בנושא הספציפי הזה (מגב אחורי), ו 50 ש"ח זה די הרבה כסף לחתיחת גומי קטנה.

אני הולך לחנות החלפים הקרובה, קונה מגב בודד במידה הכי קטנה שיש, מפרק ממנו את הגומיה וחותך לפי המידה של המגב שלי. עולה 10-15 ש"ח.

אגב, יש רכבים, בהם גם המגבים הקידמיים גם במבנה המוזר הזה, ואפשר להחליף בהם הגומיה בלבד.

למשל דגמי פיאט מאמצע שנות ה 90 ומעלה, לא כולל פונטו.

• תוכן חדש...