Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטמפרה כן היתה מחליפה, פיאט מריאה.

למריאה אין כיום מחליפה, החליפה אותה כביכול הלינאה, אבל הלינאה למעשה מתבססת על השלדה של הפונטו ומתחרה למעשה ביונדאי אקסנט וינסאן טידה.

יש שמועות שהדודג' דארט החדשה תזכה גם לגרסת פיאט (בדומה לדודג' ג'רני - פיאט פרימונט).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קשר בין לינאה לאקסנט. אם כבר אז I35.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
לטמפרה כן היתה מחליפה, פיאט מריאה.

למריאה אין כיום מחליפה, החליפה אותה כביכול הלינאה, אבל הלינאה למעשה מתבססת על השלדה של הפונטו ומתחרה למעשה ביונדאי אקסנט וינסאן טידה.

אני בספק אם מישהו בפיאט ירצה ממש להזכר במריאה, מישפחתית משעממת, שבנוסף לתכונותיה הדינאמיות הלא ממש מלהיבות, בלשון המעטה, היתה מורכבת ויקרה לתחזוקה, ובשנת 2002, 4 שנים בלבד לאחר הצגתה, נעלמה בקול דממה דקה.

אפשר לאמר שלמעשה מאז ה 131 לא ידעה אף מישפחתית של פיאט הצלחה ממשית, למרות התיקוות שתלו אנשי פיאט ברגאטה\טמפרה\מריאה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא בדיוק נעלמה, היא המשיכה להמכר בדרום אמריקה וטורקיה עד שנת 2007 ואז הוחלפה סופית בידי הלינאה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאז ומעולם לפיאט היה "מנהג" להמשיך למכור את הדגמים המוחלפים שנים ארוכות לאחר תום הייצור באיטליה, ע"י ייצור במדינות מתפתחות ו\או עולם שלישי.

ה 124 שברה את כל השיאים, ויוצרה במדינות מתפתחות רבות (ספרד, תורכיה ואפילו מצרים) ה 125 (פולין) ואפילו הטמפרה המשיכה להמכר בברזיל, תורכיה וויטנאם.

באירופה הפסיקה המריאה להמכר ב 2002, וכבר בשנת 2000 קוצץ בצורה משמעותית קו המנועים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל אחד מגולשי הפורום הזה יודע בדיוק איזה רכב במשפחתו החל את עידן ה"מכונית חדשה מהניילונים".

במשפחתי אפשר לומר שזו הייתה הפיאט טיפו. ב1989 עת הייתי בן 8, קיבל אבי ממקום עבודתו טיפו מדיה לבנה מושכרת, כרכב גישור עד שיקבל סיטרואן BX חדשה, ובזאת בעצם החל עידן החדשות מהניילון, כמו גם עידן רכבי החברה.

על אף שהייתה אצלנו זמן קצר בלבד, לא יותר מחודש, משהו במכונית הזו קסם לי- בצורתה העגלגלה והשובבה וצלחות הנוי החמודות (אני דפוק, אני יודע).

לאחר כמה חודשים קנה סבי טיפו DGT בורדו כדי להחזיר עטרה ליושנה 8)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...