Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

חיפשתי על הנושא בגוגל והגעתי הרבה פעמים לפורום הזה וראיתי שנותנים תשובות ענייניות וטובות...

הבאסה זה שלא ידעתי אם להסתמך על ההודעות שראיתי כי הן נורא ישנות (שנים...)

הזמנתי רכב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים ממש, וכעת הרכב הישן עומד למכירה, הביטוח על הישן חודש בלית ברירה לפני חודשיים.

מה הפרוצדורה המקובלת בענייני הביטוח במקרים כאלו?

יש לי חברה שעובדת בחברת ביטוח גדולה ויכולה לתת לי הצעה טובה משנתנו לי בסוכנות הביטוח שאני נמצאת בה (אמרתי שאני שוקלת לקנות רכב... וכמה יעלה *אם*...)

אם אעשה את הביטוח אצלה, וביום שאמכור את הרכב הישן אתקשר לחברת הביטוח לבטל את הביטוח ולקבל את ההחזרים על החובה והמקיף - אני אמורה להתקל בבעיות מסוימות ודרישות לתשלום קנסות כלשהם?

חברתי שעובדת בחברת הביטוח אומרת שלא ושאסור להם עקב העובדה שזה ביטול עקב מכירת הרכב... ושגם אי אפשר להודיע על זה מראש כיוון שמכירה מתבצעת מהיום להיום (בפועל כלומר, אי אפשר לצפות תאריך ספציפי..)

מה דעתכם בנושא?

מה הנהלים שקיימים וידועים קיום ומה זכותי על פי חוק?

המון תודה, מורן.

הייתי באותו מצב תקופה.

העדפתי לעשות 2 ביטוחים נפרדים

שלא תלויים אחד בשני.

החסכון הקטן (יחסית לשווי הרכבים) לא היה שווה את הסיכון שיקרה משהו לרכב הישן, עד שנמכר.

אבל זה רק אני.

זאת ההמלצה שלי לראש שקט.

כמובן שביום המכירה ביטלתי את הביטוח והתקזזתי מול הזמן שנשאר לביטוח.

ע"י צ'ק בנקאי מחברת הביטוח.

• תוכן חדש...