Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה מאוד מוזרה ברכב.

הרכב הוא מסוג יונדאי אקסנט שנת 2006.

קנינו אותו לפני כמה חודשים בערך.

לפני חודש בערך צצה בעיה מאוד מוזרה ברכב,בזמן הנסיעה כאשר לוחצים על דוושת הגז באיזשהו שלב ובלי הודעה מוקדמת האוטו לא מגיב ללחיצת הדוושה ורק הטורים עולים,כמה שניות לאחר מכן האוטו נותן מן "זינוק" קדימה (כנראה בגלל שלא הגיב ללחיצה על הדוושה והטורים עלו והיו גבוהים).

אחרי שעוצרים בצד גם אז שלוחצים על הדוושה רק הוטרים עולים והאוטו לא מגיב ללחיצה (מיותר לציין שהאוטו נמצא בהילוך D וההאמברקס למטה).

האוטו מגיב רק להילוך רוורס,שנוסעים רוורס האוטו נוסע מצוין גם בזמן התקלה.

בדקנו שמן מנוע,שמנו פותח משבאות ונוזל מנקה ומשמן וכלום לא עוזר.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לפני שקנית לא היתה ככה?אם לא היתה ככה.נשמע לי הגיר הולכת למות.קודם כול תנסה להחליף פילטר גיר ושמן חדש.אם לא יפתור בעיה,אז להחליף גיר מהפירוק.

פורסם

הגיע הזמן לשיפוץ/החלפה של הגיר :cry:

אישית לא הייתי לוקח גיר מפירוק אלא אם כן אתה מתכוון למכור את הרכב אחרי התיקון.

אם אתה רוצה להשאר עם הרכב - רק שיפוץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע למה כולם הורגים לך את תיבת ההילוכים לפני שבכלל ציינת את היסטוריית הרכב ומספר הקילומטרים אותו עבר. לי אישית קרה דבר דומה ביונדאי סונטה 2001 והתברר שבורר ההילוכים הוא "הדפוק". על כל פנים דבר כזה מצריך בדיקה יסודית של מוסך מתאים או מכון גירים אוטומטיים, אף אחד פה לא יוכל לאבחן מרחוק בדיוק ממה נובעת התקלה.

פורסם

בנוסף לנאמר, אם הוספת חומרים כלשהם לשמן מנוע, מומלץ לרוקן מייד ולהחליף לשמן רגיל, כולל פילטר שמן. אחר כך להמשיך לבדיקת תיבת ההילוכים.

פורסם

לא אנחנו הוספנו,הלכנו למוסך שהוסיף לנו את זה בטענה שיכול להיות ש הלכלוך מהדלק וכו' גורם לסתימה ובגלל זה הדלק לא עובר כשלוחצים על דוושת הגז ורק הטורים עולים.

פורסם

קשה לי להאמין שזה מה שבוצע במוסך לאחר שתארתם לו את הבעיה כמו שהיא מתוארת כאן.

בכל מקרה, עכשיו אני מבין שמדובר בתוסך לדלק. אין צורך להחליף שמן ופילטר, תיגש לבדיקת תיבת ההילוכים.

פורסם

מור היקר, השתדל לא לחזור לאותו מוסך (מדרכה?) שדחף לך תוסף למערכת הדלק תוך טענה מטומטמת ש-"דלק לא מגיע למנוע אז רק הטורים עולים". אם אתה צריך המלצה למקום מומלץ באזור מגורייך אני בטוח שאחד מחברי הפורום ינדב לך מידע שכזה.

• תוכן חדש...