Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסאן אלמרה, שנת 96 , עכשיו ליד המיכל של המים לרדיאטור . יש מין צינור כזה פתוח. וזה הולך לתוך מיכל של המים לוישרים ניראה לי . והוא אצלי מעוך . היום שמתי לב שפירקתי את הטמבון שלי לישר אותו . השאלה שלי עם יש סכנה לזה שהוא מעוך ? כיאלו זה סתם מיכל לא שימושי נכון ? של המים לוישרים ?וכמה עולה להחליף אותו?O_ם

פורסם

תוכל להיות יותר מדוייק? אתה נדבר על מין צינור שיוצא ממיכל נוזל הקירור? או אתה מדבר על מין מיכל צר וארוך

שנמצא משמאל למיכל נוזל הקירור? הוא אמור להיות מכוסה במכסה צהוב.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

צינור דק ארוך כזה. אצלי הוא לא מכוסה הוא נימצא ליד המיכל של המים הירוקים לרדיאטור. המיכל של המים הירוקים של הרדיאטור ניראה כמו גריקאן של 2 ליטר של סירופ פטל .

פורסם

אם לצינור הדק הזה יש פיה רחבה ופתוחה, זה הפתח של נוזל ניקוי השמשות. המכסה שלו אמור להיות בצבע צהוב עם חור קטנטן במרכז וצינורית ארוכה שיוצאת ממנו.

טכנית אפשר לנסוע בלי המכסה אבל לכלוך יכול להיכנס לשם.

אני רואה ששאלת לגבי זה שהוא עקום. במקרה הכי גרוע, לא תוכל למזוג נוזל חדש לתוכו. זה לא נורא

אם כי ניקוי שמשות זה דבר חשוב.

לדעתי תחפש בפירוקייה, לא מאמין שיש כזה חלופי.

מצד שני, תבדוק במורשה של ניסאן.

פורסם
המיכל עצמו אצלי מעוך כניראה היה תאונה לאוטו . אני יעלה תמונה בערב

לא תקלה רצינית. פירוקייה או לחיות עם זה.

• תוכן חדש...