Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

לדעתי די מיותר להשחיר חלונות בולוסטר משתי סיבות:

א. החלונות מגיעים מהיצרן ברמת כהות גבוהה יחסית.

ב. כל החלונות ברכב גם ככה צרים וקטנים.

כך שמבחינתי חבל על הכסף... אולי המקרה היחיד שאני יכול לחשוב עליו בו כן הייתי משקיע בהשחרת החלונות, זה בולוסטר לבנה (בשביל הקונטרסט).

שבוע טוב

איש איש באמונתו יחיה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב לציין, שראיתי את הדגם הזה כמה פעמים וזה פשוט לא "נתפס" לי בעיניים. היא ממש, אבל ממש לא הטעם שלי, אבל אני פשוט חייב להודות שהיא מדהימה וזו הספציפית, בכלל מהממת.

כנראה שאני מהאנשים ה"ישנים" האלו, שלא מסוגלים להתמודד עם העיצוב של מכונית קופה עם שלוש דלתות :).

ההשחרה, אגב, יצאה מצויין, אבל השמשה האחורית, עושה רושם לפחות, כהה מדי ובערב/לילה היא תהיה כמו קיר.

פורסם

יפה מאוד.

השחרת בהדבקה או בטבילה / לייזר?

ד.א

כמה עולה רכב כזה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
שלום לחברי הפורום , היום הולוסטר שלנו עברה שידרוג שייחלתי לו מהרגע שיצא מהסוכנות בחיפה.

אכן, תוספת רבת חשיבות מאין כמוה.

או שלא, אבל אם זה מוצא חן בעיניך, סבבה. הצבע, אגב, מאוד יפה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה נהדר! תתחדש!

מקווה שייצא לי לראות את הרכב מקרוב מתישהו, הצבע הזה מדהים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ההשחרה, אגב, יצאה מצויין, אבל השמשה האחורית, עושה רושם לפחות, כהה מדי ובערב/לילה היא תהיה כמו קיר.

אצלי הכל כהה, השמשה האחורית שחורה ואני רואה מצויין בלילה וביום.

IMG_1729.jpg

מה שכן מציק לפעמים זה ההכהייה מלפנים, בלילה כאשר אני בא להחנות בצמוד למדרכה ברחוב חשוך אני לפעמים צריך לפתוח את החלון.

הוולוסטר יפייפיה בצבע הזה עם הג'אנט הזה, אהבתי.

haters will hate

פורסם

הולוסטר מדהימה.

שאלתי את יונדאי אם הם מוכנים לייבא גרסה ידנית עם האבזור המלא ולצערי התשובה שלילית.

בכל אופן אם קונים עכשיו הרכב יגיע באפריל-מאי! נמאס לי לחכות כל פעם חצי שנה לרכב!

פורסם

אייל, אתה רגיל לנסוע בלי זה.

אני נוסע 35-40 אלף קילומטר בשנה ואני כל יום אומר מזל שיש לי הכהייה אחרת היתי סובל קשות.

Got To love It

פורסם
הולוסטר מדהימה.

שאלתי את יונדאי אם הם מוכנים לייבא גרסה ידנית עם האבזור המלא ולצערי התשובה שלילית.

בכל אופן אם קונים עכשיו הרכב יגיע באפריל-מאי! נמאס לי לחכות כל פעם חצי שנה לרכב!

לפני שבוע שהזמנתי את הרכב אמרו מרץ עכשיו אפריל מאי, נדמה לי שזה טווח ביטחון והרכב יגיע מוקדם יותר.

• תוכן חדש...