Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

היתה לי פוליסה בשנה החולפת דרך ביטוח ישיר על צד ג'+ גניבה.

הייתה לי תאונה קטנה שאני הייתי אשם, ב 03/12/2010.

הפוליסה נגמרה ב 31/08/2011 בחצות, ורק אתמול הם שלחו לי דרישה לתשלום השתתפות עצמית על זה.

בינתיים כבר זרקתי את חוברת הפוליסה (ביקשתי לשלוח לי אבל יקח כמה ימים בדואר).

האם מישהו פה מכיר את הכללים במקרים כאלו? נראה לי (אולי אני טועה?) שלאחר כ"כ הרבה זמן, אני כבר לא חייב לכבד את הדרישה הפתאומית הזו שלהם, לא?

אשמח לתשובה בנושא.

תודה!

פורסם

שלם ואל תתחכם

יש להם זמן של 3 שנים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי... סוף סוף קיבלתי מהם את החוברת פוליסה.

להלן סעיפים שנראים לי רלוונטיים במידת מה (מי יותר ומי פחות):

1. המבטח מיד לאחר שקיבל הודעה מהבוטח או מהמוטב על קרות מקרה הביטוח יעשה את הדרוש לבירור חבותו.
  2. תביעה מתיישנת בתום 3 שנים מקרות מקרה הביטוח. תביעה של צד שלישי אינה מתיישנת כל עוד לא התיישנה תביעתו נגדך.
  3. תקופת ההתיישנות של תביעה לתגמולי ביטוח לפי פוליסה זו היא שלוש שנים מיום קרות מקרה הביטוח.
  4. התביעה לגמולי ביטוח לפי פרק ב' אינה מתיישנת כל עוד לא התיישנה תביעת הצד השלישי נגד המבוטח.

תקנו אותי לגבי הפרשנות שלי:

• סעיף 1 אומר שהם היו אמורים לעשות את הדרוש לבירור חבותם מיד לאחר קרות המקרה - יותר משנה לאחר המקרה לא נראה לי שהם מילאו חובתם!
  • סעיף 2 לא ממש ברור - הבנתי שתביעה שלי מתיישנת לאחר 3 שנים - אבל מה לגבי תביעות של צד שלישי? מה הכוונה אינה מתיישנת כל עוד לא התיישנה תביעתו נגדי? מבלבל לגמרי.
  • סעיף 3 נראה כמתייחס רק לגבי תביעות שלי - לא תביעות צד שלישי כלפיי.
  • סעיף 4 מתייחס לזה שתביעה שלי לא תתיישן כל עוד תביעה מולי לא התיישנה - אך לא נאמר דבר לגבי מקרה כמו שלי של השתתפות עצמית יותר משנה לאחר תביעה מצד ג! לא היה גם הודעה על פתיחת תיק תביעה - ולכן ההתיישנות לא בתוקף, נכון?

מחכה לשמוע מה אתם אומרים על זה :)

פורסם

קראת מה כתבתי בהודעה הראשונה.

ואסביר לך את שאלותיך.

אתה מודיע על תאונה קטנה , שבו אתה מודה באשמתך.

חברת הביטוח שלך עושה כלום, תאונה קטנה , אם הייתה תאונה עם נזק רציני ייתכן ששהיא הייתה מבררת מה ומי.

היא ממתינה שהצד השלישי ידרוש ממנה את הנזק / יתבע אותה .

לצד השלישי יש זמן של 7 שנים לעשות זאת, לכן כל עוד לא התבררה התביעה שלו מול חברת הביטוח שלך אתה גם חשוף לתביעה של חברת הביטוח שלך לשלם את ההשתתפות העצמית. וזה מהותו של סעיף 4 שכתבת.

ביחסים שלך ובין חברת הביטוח שלך יש מסגרת זמן של 3 שנים, כאלה שלא קשורים לצד ג'.

אתה נכנסת בקיר והרסת את רכבך , לך יש זמן להגיש תביעה תוך 3 שנים בלבד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמה היה הנזק וכמה ההשתתפות?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כמה היה הנזק וכמה ההשתתפות?

זה היה פגוש אחורי של וולו חדשה, נראה לי היה על כ 3 אלף+ שח, האם יש משמעות כמה בדיוק? אני יכול לחפש או לשאול.

ההשתתפות כ 1400 שח.

פורסם

לפעמים הנזק קטן מההשתתפות העצמית וחברות הביטוח דורשות עדיין את ההשתתפות העצמית :shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...