Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב ראשון - 13K-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בקרוב תמה תקופת המלווה שלי, ואני מחפש לי מכונית, טווח מחיר של 13K-15K.

אני מחפש רכב אמין, ידני, מנוע 1400+, חלפים זולים, ושלא יראה הרבה מוסך וצריכה סבירה (יחסית לרכב ידני).

מיועד לנסיעה בין עירונית בעיקר.

זה הרכב הראשון שלי, אני לא כ"כ מבין בעסק,

הסתכלתי בעיקר על

פיג'ו 206

הונדה סיויק

פיאט פונטו ספייס (הרבה המליצו לי - משומה לא התלהבתי)

מאזדה לאנטיס 323

ניסן אלמרה

אשמח אם תוכלו לכוון אותי עוד קצת, או אולי להוריד אותי מאחת המכוניות פה שלא תענה לי על הקריטריונים.

תודה מראש,

ושבוע מעולה.

פורסם

אלמרה 1400 חלש מידי לכן הייתי מוריד.

הספייס,206 אופציות טובות לקטגורית הסופר מיני,ל323 הוא משפחתי,חזק יותר,מרווח יותר אך ישן גם יותר,סיוויק במנוע 1400 לא חלשה,מראה צעיר,תחזוקה יותר יקרה מהסופר מיני הרבה היו אצל צעירים.

הייתי מוסיף גם את השרייד ומתמקד בסופר מיני כן הם יהיו יותר חדשות ממשפחתית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מוסיף לרשימה סקודה פביה 2002, רכב בטיחותי יחסית לתקציב ומפגין עמידות טובה למדי

כמיטב זכרוני בתקציב שלו במקרה הטוב ייכנס מודל 2000, לכל היותר 2001.

תבדוק שה2002 שאתה ממליץ לו עליו זה לא איזה SDI שחוט ממורה נהיגה/נהג מונית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום.

אני הייתי ממליץ לך על פולו 98 נראה לי שגם 99 נכנס לך בתקציב, לי יש אחת 97 זה אותו הדגם, מנוע 1400 חסכוני עושה 1/13.5 בעיר 1/12 עם מזגן בעיר מחוץ לעיר מן הסתם שהצריכה תהיה יותר טובה, אמין מאוד אצלי כמעט שנתיים 0 תקלות טפו טפו טפו... יגידו לך חלקים יקרים אבל אני אומר האם לא שווה להוסיף עוד 100, 200 שקל בשביל חלק איכותי שיחזיק גם יותר זמן מחלק של רכב אחר... יספרו לך על מחלות ודברים, אבל אני יגיד לך אוטו שמטופל כמו שצריך גם ישרת אותך כמו שצריך...

• תוכן חדש...