Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידוע לי שלא בזה עסקנן, אבל הרכב אחרי ההאלטק והצנרת, העלה כמה, סוסים?!

עכשיו הוא,בטח נוסע כמו בהמה.

לדעתי זה שילוב מסובך (טוב אלפא או לא, איטלקיה או לא) בין 3 דברים, v6 - שהוא 2 ליטר - בתוספת הטורבו, בהחלט הבנתי שהמנוע הזה לא סובל הזנחה, הוא עדין יחסית, ורק טיפול קפדני ומסור של מבין עניין במנוע הזה ישמור עליו.

בגלל היחודיות של כל העסקנה בחול אפילו, לא הרבה משפרים מנוע כזה, מסיבה אחת פשוטה בשביל לא להרוס ולפגוע בו, וגם כי לא הרבה מכירים ומבינים במנוע הזה.

שורה תחתונה, אילו היו לי האמצעים והייתה כזאת ספיציפית למכירה, לא הייתי חושב פעמים, אני מודע מקנא,בך, אך הקינא היא לבנה.

למי שטען שעדיף היה לשים שם שם מנוע כמו בתמא טורבו/פיאט קופה, ברגע שעובדים יפה על הv6 הוא נוסע הרבה יותר טוב ממנוע טורי, וזה כי מנוע v יותר בשרני ממנוע טורי.

המנוע לא עדין בכלל, גם אני חשבתי כך בהתחלה.. והקנייה של הרכב היתה בעיקר בידיעה שהמנוע עף משם ואני אשתיל 3.2 אטמוספר, מה שלא קרה ואני עדיין עם המנוע המקורי שעשה כבר 280 אלף (!) ק״מ והוא נוסע כמו נינג׳ה. (טפו טפו טפו)

רק כדי להמחיש לכם כמה המנוע הזה מגניב, ניתן לגדוש על המנוע הזה עד 1.5 באר בלי שום שינויים. וכמובן שאין בכלל מה להשוות אותו למנוע ה 4 צילינדרים המוכר (והטוב) של פיאט לנצ׳יה כי הצליל אך הצליל שווה את ההההכל!

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 247
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממשיכים בעבודה על האוטו, ועכשיו החזרת הקונסולה המרכזית לצבע והמרקם המקורי שלה:

אז מפרקים את הקונסולה, לוקח זמן והרבה עדינות כדי לא לשבור כלום בכל זאת פלסטיקה של איטלקייה בת 15...

y4zgnaiomvdz.jpg

מתחיליפ בשפשוף הצבע הישן בכדי שלא יהיו גלים או סימנים כאשר הצבע החדש יתפוס את מקומו, לעבודה הזו גם צריך המון

סבלנות ועדינות ובמיוחד חשק לעבוד כי זה יכול להיות מייאש... משתמשים בנייר 1000 ומים:

0mzttdjmjfet.jpg

הקונסולה לאחר הצבע, שחור מט מחוספס:

my2jdnyum535.jpg

הקונסולה לאחר ההרכבה:

q3m1mzme3djz.jpg

jyku25moq5mw.jpg

ygmmtzk3y22m.jpg

פורסם

אין סיכוי שאחליף את השטיח, יש לו צורה מיוחדת והוא במצב דיי טוב, מה שכן בגלל הגוון שלו הוא מתלכלך מהר מאוד ופשוט צריך לנקות אותו כל שלושה חודשים בערך :|

פורסם

אפשר תמונה של לפני ואחרי? סתם כדי לראות למה השינוי נדרש.

כמובן שהעבודה עצמה מעולה.

מתחדשת*

פורסם

אולי זה קצת מאוחר, אבל אצל איציק (בית דגן לשעבר, רחובות היום) יש פאנל כזה חדש מהמלאי לשעבר של סמל"ת.

וכל הכבוד על הרעיון ועל הביצוע, אף פעם לא הבנתי את אלו שצובעים את הפאנלים הללו בכסוף. הם נראים הרבה יותר טוב בשחור.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אפשר תמונה של לפני ואחרי? סתם כדי לראות למה השינוי נדרש.

כמובן שהעבודה עצמה מעולה.

פה אתה יכול לראות פינה קטנה של הקונסולה (צילמתי בעת פירוק מחשב הרכב)

פורסם

פשוט גועל נפש האובססיה הזו שלך להוציא לאנשים כאן את העיניים. שלא לדבר על ההוכחה האולטימטיבית שבכדי להרגיש, להנות, אפילו לעשות רושם נכון על הסביבה, לא באמת מוכרחים כיסים עמוקים.

פורסם

תודה רבה על השיתוף,כיף לראות פרוייקטים כאלו.

עבודה מדהימה והתוצאה שלה עוד יותר.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

מדהים!!!!!

כמה סבלנות וכוח רצון,אני כבר יומיים יושב על השרשור הזה,וכל פעם נדהם מתלהב מחדש

כל הכבוד.

חבל שאין בארץ הרבה אנשים כמוך,פשוט מדהים

• תוכן חדש...