Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מצב שהיא כן הייתה מותקנת. היה שם איזה משהו שחור שנראה לי כמו אנטנת מכ"מ, פשוט לא ראיתי כ"כ טוב בחושך.

מה עקרון הפעולה שלה? היא נייחת, מצלמת דרך השמשה? :headscratch:

לא אוכל למסור סודות מקצועיים... :wink: כיום המצלמה החדשה מורכבת ממספר מערכות. "מכ"ם" שהוא הרדאר עצמו שמותקן בפגוש הרכב. מנורת פלאש שגם מותקנת בחזית הרכב והן קבועות שם. את המצלמה עצמה שמים על המוט ב"דשבורד" רק בזמן ההפעלה. על הכל מנצח לפטופ ששומר את כל התמונות ובסיום ההפעלה השוטר צורב את כל התמונות על דיסק ומעביר ליחידה שמפענחת ושולחת דוחות הביתה.

פורסם
לא אוכל למסור סודות מקצועיים... :wink: כיום המצלמה החדשה מורכבת ממספר מערכות. "מכ"ם" שהוא הרדאר עצמו שמותקן בפגוש הרכב. מנורת פלאש שגם מותקנת בחזית הרכב והן קבועות שם. את המצלמה עצמה שמים על המוט ב"דשבורד" רק בזמן ההפעלה. על הכל מנצח לפטופ ששומר את כל התמונות ובסיום ההפעלה השוטר צורב את כל התמונות על דיסק ומעביר ליחידה שמפענחת ושולחת דוחות הביתה.

החארות האלה מורידים רכבים מהכביש בגלל שטויות (הורידו לי פעם אפילו טנדר פז'ו בגלל שאין לו פגוש אחורי ולא עזר אפילו מכתב מהיבואן שהחוק לא מחייב וככה הוא מגיע לארץ) והתקנת מצלמה ופלאש בפגוש זה לא שינוי מבנה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ישה, יש הבדל מחירים גדול בביטוח המקיף של "כל-נהג" מול "נהג-יחיד" (או שניים, לצורך העניין)

אנחנו מדברים על ביטוח חובה ולא על ביטוח מקיף, שבו אפילו אני יודע שיש הבדל בפרמיה .

שוטר בודק (אם בכלל בודק ) רק אם יש ביטוח חובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אתה משלם קנס אין משפט. זה מבחינתי פסל את אופציה I.

לפי אופציה א' הוא קיבל דו"ח ברירת קנס על כך שאין ברשותו רשיון נהיגה עליו, והזמנה למשפט על כך שנסע ללא ביטוח חובה בתוקף.

שתי עבירות שונות שאינן קשורות זו בזו ותשלום האחד אינו מבטל את העבירה השניה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אנחנו מדברים על ביטוח חובה ולא על ביטוח מקיף, שבו אפילו אני יודע שיש הבדל בפרמיה .

שוטר בודק (אם בכלל בודק ) רק אם יש ביטוח חובה.

תודה על התיקון, למדתי משהו על הדרך. :mm_yeah:

פורסם
החארות האלה מורידים רכבים מהכביש בגלל שטויות (הורידו לי פעם אפילו טנדר פז'ו בגלל שאין לו פגוש אחורי ולא עזר אפילו מכתב מהיבואן שהחוק לא מחייב וככה הוא מגיע לארץ) והתקנת מצלמה ופלאש בפגוש זה לא שינוי מבנה?

אין איסור על שינוי מבנה. יש איסור על שינוי מבנה ללא היתר. כמובן שהם התירו לעצמם את מה שהם לא מתירים לי או לך. מה לא הבנת :oops:

דני

• תוכן חדש...