Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מדובר מאזדה לאנטיס 2001 צבע לבן שנהב.

רציתי לרכוש ספויילר קטן לא משהו רציני בשביל המראה החיצוני של הרכב.

הספויילר המדובר :

http://www.ebay.com/itm/UNPAINTED-MAZDA-6-TRUNK-SPOILER-WING-MAZDA6-2003-2008-/220637463852?hash=item335f04852c&item=220637463852&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

אני לא רוצה להזמין מחו"ל כי עד שהספוילר יגיע אלי הוא יעלה יותר מאשר בארץ.

רציתי לדעת מה ההיתרונות והחסרונות שבספוילר ואיפה אפשר להזמין ספוילר ומה טווח המחירים.

אני מאזור המרכז.

תודה :-)

פורסם

סביר להניח שעד שהצבע יתיבש על הספויילר, יגנבו לך אותו.

עצוב, אבל אמת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אני יאבטח כמו שצריך אותו לא יגנבו.

2 ברגים בצדדים שתופסים אותו ימנעו גניבה.

גם ג'אנטים אנשים גונבים ובכל זאת רבים שמים.

ובאזור שאני גר יש מספיר רכבים עם ספוילרים שמוחזקים עם דבק ושנים הם נוסעים ברכב ושום דבר לא נגנב להם.

פורסם

היי

אני עזרתי ללקוח בהזמנת ספולייר

למזדה3 ,עלה לו 100 יורו בלי הובלה ובלי צבע והרכבה

אז תחליט לבד.

אני פה בשביל לעזור.

בהצלחה,יעקב

spoiler-mazda3.jpg

spoiler-mazda3.jpg-.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

מצד אחד צריך לאבטח את הספויילר לרכב כדי שלא יגנב. מצד שני, לא צריך לאבטח אותו חזק מידי כדי שגנב עקשן לא יגרום נזק לרכב בזמן תלישתו.

אם אתה מאזור המרכז צור קשר עם חנות האביזרים רדליין redline שבחולון. יש להם מגוון גדול מאוד של ספויילרים שיכול להתאים לרכבך והם גם יוכלו לייעץ לך בנושא הרכבתו.

• תוכן חדש...