Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקשת עצה לגבי רכב מתאים -= מרבית הנסיעות בעיר, נסועה שנתית סביב 5000 ק"מ,חייב להיות חסכוני (טיפולים,דלק,),עדיף גיר ידני,בטיחותי, תקציב עד 75K . ( נושא הסחירות פחות חשוב, מקווה להשתמש ברכב תקופה ארוכה.)

האם לחפש משומש ? היכן? אם חדש, מה תמליצו?

הרבה תודה לעונים.

פורסם

בתקציב הזה ובהתחשב בכך שאת רוצה רכב ידני, דווקא יש כמה אופציות טובות:

פיג'ו 107 - עולה היום 59,990 ש"ח. רכב אמין מבחינת מכלול, מנוע של טויוטה ועל כן סביר להניח שהטיפולים יהיו זולים יחסית. צריכת דלק מאוד מאוד טובה. קחי בחשבון שהוא מאוד קטן ומי שיושב מאחורה ממש יושב "על הגלגלים". לגבי עיצוב סביבת הפנים, זה ענין של טעם - אני אישית לא אהבתי שאין פתח מיזוג באמצע אלא רק בצדדים ובדש בורד לכיוון החלון (זורק אויר למעלה). מדובר במנוע קטן של 1 ליטר.

סוזוקי אלטו - לא יצא לי לנהוג עליה אבל היא יחסית צפופה (אני 1.87). לא זוכר את המחיר המדוייק אבל זה עומד בתקציב שלך. רמת האבזור הבטיחותי לא גבוהה.

פיאט פנדה - הותיקה מבין מכוניות המיני בארץ. מנוע יחסית גדול למיני - 1,250 סמ"ק והחדשים מגיעים עם 69 כ"ס וצריכה דלק/רמת זיהום טובים יותר מבעבר. גם פה רמת האבזור הבטיחותי לא גבוהה ויש לקחת בחשבון שאוטוטו מוחלפת הפנדה בדגם חדש. מבחינת טיפולים, הבנתי שהטיפולים זולים. המחיר כיום כ 69K אבל אני יודע שיש מבצע דרך כרטיס אשראי שופרסל במסגרתו היא תעלה לך בסביבות ה 65K. לחיוב אציין שיש לה מערכת hill hold שמונעת הדרדרות.

יונדאי I10 - התקציב שלך יספיק למנוע 1100 ידני. האוטו יחסית מרווח ונוח אבל לפי מה שהבנתי, צריכת הדלק לא טובה כמו של המתחרות באותו סגמנט.

ניסאן אקו מיקרה - הדגם הידני עולה 75K ודרך המבצע של חבר שיש עכשיו (אם לא נגמר) זה 71K.

הרכב מאוד מרווח ונוח יחסית (מנהיגת מבחן שעשיתי) וגם רמת הגימור מצויינת. לי אישית הפריע הגיר הידני מבחינת העברת ההילוכים הנוקשה והקלאץ' הקופצני אבל מציע לך לעשות נסיעת מבחן.

קאיה פיקנטו - אני לא מכיר את המחירים וגם זמן אספקה בעייתי מאוד.

בהצלחה.

פורסם

לא ציינת כמה אנשים יסעו ברכב בדרך קבע ( עניין נוחות - רכב קטן או בינוני ) ואם יש מטען כמו עגלה שצריך לסחוב או משהו כזה.

כמו שציין הבחור מעלי בסכום הזה את יכולה לרכוש רכב חדש קטן או אולי רכב יותר גדול ומפנק גדול יותר.

פורסם

בתגובה לדבריך :

כמעט תמיד אני נוסעת לבדי במכונית. ,חשוב לי שהמזגן יהיה טוב-חזק, אספקה כמעט מיידית.

אני אחרי טראומה של גניבת המכונית שלי :-( .האם יש אוטו שהוא פחות "גניב" ?

תודה.

פורסם

מי ירצה לגנוב מיני?

אם את קונה את הרכבים ב 60 K,זה היונדאי,107,אלטו זה מתאים,אבל יש לך גם אופציות כמו פאביה ב 75 שעולה בכול פרמטר כמעט על רכבי המיני. ולכן לקנות רכב ב 68 כמו הפנדה או ספארק לא כול כך משתלם לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הגניבות - המידע הטוב ביותר יגיע מסוכן הביטוח שלך. המקיף הרי מושפע מגניבות הרכב, ולחברות הביטוח יש סטטיסטיקות מדויקות כדי להתאים את הסיכון שלהם.

פורסם
מי ירצה לגנוב מיני?

אם את קונה את הרכבים ב 60 K,זה היונדאי,107,אלטו זה מתאים,אבל יש לך גם אופציות כמו פאביה ב 75 שעולה בכול פרמטר כמעט על רכבי המיני. ולכן לקנות רכב ב 68 כמו הפנדה או ספארק לא כול כך משתלם לדעתי.

השאלה איך הפאביה מבחינת צריכת דלק ומבחינת טיפולים במוסך...אני מניח שיותר יקרה ויותר שותה מרוב רכבי המיני.

פורסם

אני חושב שאתה צודק,אבל היא יותר חזקה המפנדה שיש לנו משאר המיני ויותר בטיחותית. כול אחד עושה את השיקולים שלו,אבל כשמחירים דומים הרוב ילכו עליה או על הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם נסועה של 5000 ק"מ בשנה צריכת הדלק לא צריכה להיות הגורם המכריע.

למשל עלויות הדלק השנתיות ברכב שעושה 1:20 יהיו בערך 1900 ש"ח.

ברכב שעושה 1:15 העלויות יהיו סביב ה2500.

ככה שלדעתי עם נסועה כל כך נמוכה צריכת הדלק פחות חשובה ואפשר להיתפנק קצת על רכב קצת יותר גדול, נוח וחזק משאר המיני כמו לשמל הפאביה שהציעו פה.

They are trying to ban me...

פורסם

רכב שעונה לך על כל הדרישות הוא הגרנדה פונטו (דגם אקונומי), שעכשיו נמכר במבצע שופרסל ב75000 ש"ח.

בטיחותי- 6 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות.

חסכוני- מרווח טיפולים של שנתיים/ 30000 ק"מ. צריכת דלק נמוכה- סביב 1/20 .

כמו כן קחי בחשבון אחריות של 3 שנים ללא הגבלה ק"מ.

מבחינת ביטוח- נחשב יחסית ביטוח זול, ועם מיגון סטנדרטי- הרכב לא נחשב גניב.

אספקה- מיידית.

בהצלחה!

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
רכב שעונה לך על כל הדרישות הוא הגרנדה פונטו (דגם אקונומי), שעכשיו נמכר במבצע שופרסל ב75000 ש"ח.

בטיחותי- 6 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות.

מה זה המבצע הזה יש פריטים בבקשה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...