Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד המפגשים הפחות מוצלחים שהיו. את מספר המכוניות היה אפשר לספור על יד אחת..

נקווה שהמפגשים הבאים יהיו יותר מעניינים

שבת שלום..

*תמיר תעלה את התמונה עם ה4 פיונירים :lol:

A3

K04 Inside

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצוב לראות את מה שקורה היום בפורום שלנו

בעיה שהצפתי לפני שנים בועטת לכולנו בפרצוף כי איש לא דאג לעשות כאן סדר..

היה לנו פורום מקצועי, איפה המקצוענים היום? איפה ההתקדמות?

אני הקמתי את המפגש הראשון בדרום וגם אליהם אני לא מגיע יותר, כי אין טעם בקיום של מערכת חברתית שכזו.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל אז אתה מוזמן לא להגיע ורצוי שלא . {לא שיש לי משהו אישי נגדך להיפך אבל את הדעות שלך תשאיר לעצמך}

אתה רוצה שיכבדו אותך תלמד לכבד אחרים :idea:

כל פעם שאתה רואה משהו שלא קשור ל-SQ אתה ישר קופץ .

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בוריס תספר להם על הזקן ההוא עם האופניים, יש לו 15" "אחד הגדולים!" :not_worthy:

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אני אוהב SPL לחוד SQ לחוד, לפחות שנדבר בשפה מקצועית בפורום!

מערכות מולטימדיה לחוד. אי אפשר לברור שום מידע שימושי/מעניין/מקדם/מלמד בכל הסלט שיש לנו בפורום.

איש לא חייב לאהוב אותי כאן ואני לא בא לפגוע באיש, דעותי? אני בכלל לא יודע למה נרשמות כאן.

כנראה שפעם הפורום הזה היה חשוב לי.

פורומים בחו"ל רק מתמפתחים ומתרחבים ואפילו פורום אודיו וקולנוע ביתי, ארץ ישראלי, תראו לאיזו רמה הגיע:

http://www.hometheater.co.il/

סה"כ מה ביקשתי? ולא שחסרו מצודדים בדעתי.

לחלק את הפורום ל 2-3 נושאים (SQ,SPL,מולטימדיה), להפריד על מנת לשפר? להתקדם? לייצור עניין, כי וואלה לא כל תחום האודיו בעולם מזיז לי?

תתנו במה למתמחים בכל תחום, זה כל הסיפור.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אין שום סיבה להפריד ולפתוח עוד תת פורום כי הריי מספר האנשים פה הוא גם ככה לא בכמות כזו שנוצר בלאגן.

זה כיף שיש סלט כזה, שאתה יכול להיכנס לאוטו ושיעמדו לך השערות מרוב העוצמה ואחר כך להיכנס לרכב אחר ולהתנעג על הצלילים של הגיטרות. אין בזה שום דבר פסול.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...