Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסופה של מוצצי דם חסרי שכל (Pardon my French).

לא דם, יקירי. משהו אחר.

אז, רגע. שאני אבין:

כל מכונית לא בטיחותית תתגמל את בעליה בפרס של עלייה דראסטית במחיר שלה? נהדר!

רגע, זה אמור להיות ביחד עם המס הירוק, שמכונית מזהמת, גם היא מזכה את בעליה בפרס של עלייה במחיר!

מה שאומר, שהיום, פיאט אונו 78 תעלה 100K?

:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצלמת רוורס היא אכן מערכת בטיחותית מן המעלה הראשונה.

אה, שכחתי את כל הטמבלים מהמיעוט שדורסים את הילדים שלהם שמשחקים מאחורי האוטו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במקום להתעסק בעיקר מתעסקים בתפל!

תתחילו לשפר את התשתיות בארץ.

שנו את שיטת התאוריה במדינה.

שנו את שיטת לימודי הנהיגה והטסטים ופקחו על מבצעי הטסטים.

תתחילו לחנך לתרבות נהיגה, תרבות מוטורית!

ואז נתחיל לדבר פה על בקרות משיכה, יציבות, סטייה מנתיב וכו..

ואומרים שהיהודים חכמים, מדינה מפגרת

פורסם

למה? יותר זול לקחת כסף מהנהגים, במקום לשלם עליהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
המדינה והאזרחים משחקים זה עם זה במשחקי חתול ועכבר.

המדינה הטילה מס ירוק על מכוניות מזהמות? הציבור נוהר בהמוניו לכיוון המכוניות הלא מזהמות.

המדינה העלתה את הבלו על הבנזין? הציבור מצביע ברגלים ורוכש מכוניות קטנות וחסכוניות.

אם ההחלטה הזאת תעבור, אני מניח שהציבור כבר ימצא את הדרך לכופף אותה, וכך אנחנו נפגש לסיבוב נוסף בקרב המוחות הזה.

חוץ מזה, ההחלטה הזאת לא כזאת גרועה. תחשבו על זה ככה: ההחלטה הזאת תעזור לציבור להימנע מרכישה של מכוניות כמו שברולט אביאו ושות'.

לא הכל שחור.

יש עדיין רכבים עם בטיחות ברמה של אביאו? המחליפה שלה (סוניק) קיבלה 5 כוכבים :shock:

פורסם

כניראה מכוניות הסיניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוזמה מבורכת ביותר! חכו ותראו שהחל מ 2014 בקרת שיוט מסתגלת תהיה חובה בכל הרכבים הנמכרים בארץ. איזה כיף ! כולנו נוכל לנהוג בקאדילק, וולוו ואאודי . ( מי שלא הבין, הודעה זו נכתבה בציניות לגברים ונשים כאחד ...)

פורסם

לדעתי כתב מטומטם.

מכונית משלמת אחוז קבוע של מיסים תלוי בארץ הייצור.

עכשיו באים ונותנים הנחה בגין X אמצעי בטיחות , יופי וכו'

אז המחיר יוזל !!

לאלה שיש יותר אמצעי בטיחות יוזל ביותר ולאלה שיש פחות יוזל בסכום נמוך יותר.

ואז באה שורת המחץ , מסקנתו של הכתב , שבגלל בעיות תקציביות ההוזלה בסגמנט אחד של כלי הרכב (היוקרתיים ) צריכה להיות מלווה בהתייקרות של שאר הסגמנטים.

לצורך כך יהיה צורך לשנות את שיעורי המיסים, ולא נראה שזה מה שהולך לקרות.

לא שינו את שיעורי המס גם כאשר הכניסו את השיטה של הוזלה ירוקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

אתה צודק בקו המחשבה שלך אבל נראה לי שבמשך הזמן יחול שינו והחידוש של אתמול הופך לסטנדרט של מחר.

כאשר יש בחירה בין רכב מאובזר ביותר אמצעי בטיחות לבין רכב מאובזר בפחות, יש למדינה אינטרס לעודד קניה של רכב עתיר אמצעי בטיחות.

כשהעידוד הזה הופך מבחירה לחובה, זאת נקודת הזמן שבה יש לבחון האם עדיין מוצדק לתת הנחה על משהו שהוא סטנדרט.

אחרת, צריך גם היום לתת הנחה למי שיש חגורות בטיחות ברכב, מערכת ABS וכד'.

אם תגיד לי שעדיין מקבלים הנחה בגלל שיש חגורות או ABS, אני אצטרף למחול של כולם על כך שהמדינה משוגעת, אבל מהטעם ההפוך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר

כאשר הדבר ייהפך לחובה אז יבוטלו ההנחות עד אז הן תישארנה אני מניח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עלאק איכפת להם מבטיחות.

ברכב הפרטי שלי אני מחוייב לחגור חגורת בטיחות מקדימה ומאחורה על אף שבאוטובס על פי רוב נוסע בעמידה עם עוד 30 אנשים במעברים זה בסדר,רק שבוע שעבר ראיתי בחור צעיר שנסע בעמידה ולאחר בלימת חירום פתח את הראש.

פורסם

למיטב זכרוני, לפני שנים אחדות יצאה תקנת תעבורה לפיה מספר הנוסעים המקסימלי שמותר להסיע בעמידה הוא עשרה, וגם זה בקווי שירות בלבד, להבדיל מנסיעות מיוחדות שבהן אסור בתכלית האיסור להסיע נוסעים בעמידה.

אם הנהג הסיע יותר מעשרה נוסעים בעמידה, הוא עבר על החוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למיטב זכרוני, לפני שנים אחדות יצאה תקנת תעבורה לפיה מספר הנוסעים המקסימלי שמותר להסיע בעמידה הוא עשרה, וגם זה בקווי שירות בלבד, להבדיל מנסיעות מיוחדות שבהן אסור בתכלית האיסור להסיע נוסעים בעמידה.

אם הנהג הסיע יותר מעשרה נוסעים בעמידה, הוא עבר על החוק.

מה יקרה לאותם עשרה בבלימת חירום? הרבה יותר טראגי מאי חגירה ברכב פרטי במהירות של 40 קמש ל0 בשניה.

כנראה שהמדינה לא מצפה מעצמה עשירית ממה שהיא מצפה מהאזרחים שלה.

פורסם

ומי מבטיח שתהיה הוזלה, הסיבה של משרד האוצר לשנות את המס רק תגרום ליבואנים לייקר את עלות הרכב, להתקין מצלמות רווורס בהתקנה מקומית מסין בעלות של כמה גרושים ולחייב את הלקוח 3000 שקל נוספים.

בסופו של דבר מי שישלם את המחיר הוא הצרכן ולא היבואן, כי היבואן ידאג להשאיר או העלות את המחיר ולמרות שהוא יקבל הנחה במס הוא עדיין ימשיך לדאוג לשינוי במחירים לטובתו.

קחו לדגומא את שברולט, שמחיר הדולר היה בשפל חסר תקדים, האם מחיר של שברולט מליבו ירד? לא ? המחיר עלה ? כן.

פורסם
מה יקרה לאותם עשרה בבלימת חירום? הרבה יותר טראגי מאי חגירה ברכב פרטי במהירות של 40 קמש ל0 בשניה.

כנראה שהמדינה לא מצפה מעצמה עשירית ממה שהיא מצפה מהאזרחים שלה.

יש בעיה, כי בשעות הלחץ אין מספיק אוטובוסים בשביל לקחת את כל הנוסעים בישיבה. איך תרגיש אם האוטובוס לא יעצור לך בתחנה כיוון שהוא מלא והאוטובוס הבא רק בעוד חצי שעה?

אל תשכח שלאוטובוס יש בטיחות פאסיבית גדולה יותר משל שברולט אבאו בגלל המשקל שלו.

פורצה יובה!

• תוכן חדש...