Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

התחדשנו לפני כמה ימים בטלוויזיה מדגם LG 42LE5300 LED.

יש לי סאב שאליו מחוברים רמקולים,מסאב יוצא כבל שמפוצל לשלושה צבעים :צהוב אדום ולבן. בחיבורים מאחורה של הטלוויזיה ישנים גם חיבורים בצבעים האלו, עכשיו ברגע שאני מחבר את הכבל שיוצא מהמערכת לטלויזיה אין שום סאונד...

אולי מישהו מכיר את הבעיה? או אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הטולויזיה?

תודה

פורסם

קודם כל תוודא שאתה מחבר ליציאה ולא לכניסה, דבר שני - כנס לתפריט של הטלוויזיה ותגדיר לה שימוש ברמקולים חיצוניים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה הכוונה: "ליציאה ולא לכניסה"?

אני מחבר את את 3 הפינים(אדום צהוב ולבן) מהכבל של הסאב לחלק האחורי בטלוויזיה לחיבור נקבה, שיש שם גם כן את שלושת הצבעים.

וחיפשתי בתפריט ולא מצאתי שום הגדרה שמתייחסת שימוש ברמקולים חיצוניים.

פורסם

גם אם הצבעים זהים זה לא אומר שזה יעבוד לך

בטלויזיה צבעים כאלו אומרים ימין-שמאל-תמונה

וגם בטלויזיה יש יציאה שזה שלשת האותות שרשמתי יוצאים מהטלויזיה

וכניסה זה שהם נכנסים אל הטלויזיה

במקרה שלך מאחר ואתה לא שומע כלום יתכן וחיברת אל הכניסה

במערכת שמע שלך יתכן והצבעים מרמזים על ימין-שמאל-סאב/סנטר

וכמו כן כמו שאמרו, יתכן וצריך גם להגדיר שיציאת השמע תהיה פעילה בטלויזיה

לכן אתה אמור לקרא את המדריך משתמש של הטלויזיה כדי להבין את כל זה וגם להבין מה בידיוק כל חיבור של מערכת השמע שלך 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ניסיתי כבר לחבר בכל החורים בטלויזיה,שיחקתי עם ההגדרות של הקול, לא מצליח לי...:-(

בבקשה עזרו לי עם החיבור המסורבל הזה :evil:

ככה זה נראה מאחורה של הטלויזיה:

1.

pic1ex.jpg

2.

pic22e.jpg

פורסם

ה 3 צבעים שיש שם זה כניסה אז משם צליל לא יצא לך

תחבר ל AV1 מחבר 21 פינים שבצידו השני יש חיבורי output , שם יהיו לך אדום לימין ולבן לשמאל

צריך להבין מה החיבור הצהוב של הרמקולים, אם אפשר להסתדר בלעדיו או שתצטרך להשתמש במפצל כדי לחבר אותו

זה נקרא scart rca output , יש את זה בתצורת פלאג או כבל

אפשרות אחרת זה לחבר את היציאה אופטית למגבר ומשם לרמקולים

פורסם

אני אנסה את האופצייה הראשונה.

ומה כוונך לחבר את אות היציאה האופטית? יש שם מין עינית אדומה כזאת..אני אמור להכניס לשם כבל מיוחד? אם כן איזה כבל זה?

מצטער שחפרתי, פשוט זה מאוד מעניין אותי.

תודה לך.

פורסם

כבל אופטי, אם יש לך מגבר/רסיבר אז יש לו את אותו חיבור מאחור וזה למעשה תצורת החיבור הכי איכותית

פורסם

אוקי, עכשיו אפשר להתחיל... :wink:

אתה יכול לחבר לציוד חיצוני ע"י כבל אופטי. אחרי שאתה מחבר את הציוד החיצוני בעזרת הכבל האופטי, אתה צריך לכבות את הרמקולים הפנימיים של הטלוויזיה ואז היא אוטומטית תוציא את הסאונד ליציאה האופטית. צריך לבדוק שלציוד החיצוני שלך יש כניסה אופטית.

אני חושב שגם ה SCART יכול להוציא AUDIO, זה לא כל כך ברור מהמדריך (אחד המדריכים הדפוקים שיצא לי לראות), אבל מ ש GSI אמר אמור לעבוד. נסה את זה. גם שם, אם אין סאונד (בהנחה שחיברת נכון), נסה לכבות את הרמקולים של הטלוויזיה. בשביל האפשרות הזאת אתה צריך כבל כזה:

Scart%20to%206%20x%20phono.jpg

ה 21 פינים השחור נכנס לטלוויזיה והשחור והאדום שאליהם רשום LEFT OUT ו RIGHT OUT נכנסים ל AUDIO IN בציוד החיצוני בהתאמה. לפעמים זה לבן אדום במקום שחור אדום.

** במדריך לא מוזכר בפירוש שה SCART גם מוציא אודיו אבל נראה לי שזה יעבוד.

tv1.JPG

tv2.JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יתכן שביבוא מקביל כן יש סקארט גם אם בדגם מסויים הוא לא מופיע רשמית

בתמונות שצורפו תחילה מופיעים שני חצים על חיבור הסקארט

אז ההנחה היא שהסקארט הוא גם כניסה וגם יציאה אם כבר וידאו אז גם אודיו

אם ה Rca של מערך הרמקולים הוא זכר אז כדי לחבר לכבל סקארט-rca צריך גם מתאמים נקבות

אם ישנו מספיק מרווח בין הטלויזיה לקיר אז טוב יותר לחבר את הפלאג שהוא סקארט-rca כי בו החיבורים נקבות

פורסם

בדיוק קניתי דגם אחר של LG, הפתרון שלי היה יציאת אוזניות בשביל לראות סרטים ובשביל לראות טלויזיה אני מחבר את הכבלים למערכת.

אם יש לך מערכת מודרנית צריך להיות לך כניסה אופטית.

אייל

• תוכן חדש...